Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 07, 10:21)
Mano meilė irgiatėjo iš kažkada senai senai. Tėtis augino žiemos pabaigoj įvairius žiedus pardavimui - tulpes, narcizus, meilenius. Aš buvau visai dar vaikas, kuriam neleisdavo eiti į tą kambarį, kur žiedai buvo. Tam, kad nepriliesčiau, neišversčiau ir kitaip nesugadinčiau brangių žiedų. Taip ir liko kažkur giliai giliai žavėjimasis tulpėmis ir meileniais. Pati esu gimus prieš pat Moters dieną, tai tulpes dievinu gimtadienio proga. Jos man pačios gražiausios pavasario gėlės. O meileniai... Gavau vieną kaip palikimą bute, kitą mažuliuką - iš laiptinės išmestą be vazono parsinešiau. Ir daug metų džiaugiaus turėdama vieną raudoną, kitą neaišku kokį niekaip nežydintį. Ir kartą tėtis, atvažiavęs ir pamatęs juos pas mane (tuomet kaip tik raudonasis žydėjo) papasakojo, kaip aš - vaikas - į tą kambarį verždavaus tų amarilių ir tulpių laistyt, kaip neleisdavo dėl to, kad, pasirodo, žiedus glostydavau  lotuliukas.gif O tada man buvo kokie 4-6 metai smile.gif
O paskui parūpo užaugint ir pražydint tą niekaip nežydintį smile.gif tada atsivilkau čia ieškodama žinių. Viskas baigėsi tuo, kad baigėsi vieta ant palangių smile.gif

Kokia graži istorija wub.gif
Atsakyti
Įdomu visas "pirmosios meilės" istorijas skaityti smile.gif Agnnyte, o tas baltas labai gražus.
Pilnai pražydo Teraccotta Star.

user posted image

Ir Nagano. Tik jo žiedus įsivaizdavau didesnius. Pasirodo nėra labai dideli, savo forma panašūs į Tres Chic.

user posted image

Skleidžiasi (labai jau nenoriai) Queen of Night. Žiedai tikriausiai patys tamsiausi iš visų meilenių, beveik juodi. Tačiau kol kas dar manęs nežavi blush2.gif
Atsakyti
O jau grožių bigsmile.gif

QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 05, 10:31)
O čia Brazza vs Black pearl

Man Brazza naujiena bigsmile.gif

QUOTE(vera.vera @ 2015 02 05, 20:12)
Žydi Sweet Nymph ir Prety Nymph smile.gif

wub.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 06, 14:04)

o čia kas žydi dabar  wub.gif
[img

Mylima klasika thumbup.gif

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 07, 22:40)

Pilnai pražydo Teraccotta Star.

Ir Nagano. Tik jo žiedus įsivaizdavau didesnius. Pasirodo nėra labai dideli, savo forma panašūs į Tres Chic.

[img

Abu labai gražūs thumbup.gif
Papildyta:
Ir mano Terra Cotta Star jau pilnai pražydo. Laukiau savaitgalio fotografavimui. Bet šiandien tokia tamsi diena, kad pavedžiau brangiausiam tą reikalą biggrin.gif

user posted image

Bet, teisybės dėlei, turiu pasakyti smile.gif , kad spalvas šiek tiek koregavo. Dieną meilenis rožinesnis buvo. O vakare jau taip atrodė. Derinom su vakariniu originalu ax.gif
Atsakyti
labas vakaras,
Gal kuri is merginu artejant pavasariui turite parduoti exoticos vaikuti? Buciau Jums labai dekinga.
Aciu
Atsakyti
gal ir be reikalo aš tą temą vėl užtikau doh.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 08, 09:36)
gal ir be reikalo aš tą temą vėl užtikau  doh.gif

wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kodėl be reikalo ? g.gif
Mes džiaugaimės tave matydami šitoje ligoninėje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 02 08, 09:02)
Kodėl be reikalo ? g.gif
Mes džiaugaimės tave matydami šitoje  ligoninėje  lotuliukas.gif

na ačiū,kad bent ligonis ligonį supranta lotuliukas.gif
o šiaip tai thumbup.gif gėlės ir vietos ne per daugiausiai užima kai ne 100skirtingų yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį kartą tik toks žydėjimas
user posted image
Atsakyti
Nu nereik nusivilti mirksiukas.gif "tik toks žydėjimas" reik sakyti net tokis
gražuolė Lilian wub.gif
Atsakyti
Sweet Lilian atrodo nuostabiai wub.gif . Gal natūraliai ir norėjosi daugiau žiedų, kad būtų vaizdas, bet bent jau nuotraukoje, to vaizdo pilnai pakanka smile.gif
Atsakyti
Lutpede ar lilian ziedkociai ir lapu virsunes bordo spalvos ?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 08, 19:35)
Sweet Lilian atrodo nuostabiai  wub.gif . Gal natūraliai ir norėjosi daugiau žiedų, kad būtų vaizdas, bet bent jau nuotraukoje, to vaizdo pilnai pakanka  smile.gif

Na taip, galėjo daugiau žiedų išspausti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 08, 20:40)
Lutpede ar lilian ziedkociai ir lapu virsunes bordo spalvos ?

Žiedkočio viršūnės spalvos nepastėbėjau, o lapų viršūnės, tai tikrai padažytos bordo spalva
Atsakyti