Sveikos
Jau nepamenu kada SM buvau, vis tik FB nugalėjo
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 01 08, 13:55)
Ar galvojate nuo 4 men. jau primaitinti lelius? Maniske kad ir priaugs normaliai, zinau, kad gydytoja siulys jau duoti darzovieniu, nes darzoves sensta ir mazeja jose naudingu medziagu. As kazkaip dar neapsisprendusi. Dabar kartais kepto obuolio del viduriu duodu, tai labai sunkiai jai sekasi ryti dar, nors nori laaabai, kol prigrandau dar, rekti net ima

Ir kai mes valgom labai stebi, toks vaizdas, kad ir ji nori:) As kaip ir patingeciau dar pora menesiu
Aš dar išvis nieko nedaviau paragaut.. Na, vieną kartą MB palietė vaiko lūpas su bananu, bet abejoju ar ten ką pajautė

O kai mes ką nors valgom, tai visada žiūri ir atrodo, kad tikrai norėtų paragaut
QUOTE(isrinktoji @ 2015 01 08, 22:04)
Laba

Kvaila būtų smerkt, jei taip jauti, reiškia taip ir reikia

Buvau giežtai nusiteikus augint vaiką be soskės, bet neatlaikiau nė savaitės

Nors ir maitinu pati, kartais, kaip vyras sako, palepinu lelką ir mišinuku ir nematau tame nieko blogo, laimingas vaikas - laiminga mama

Beje su tiūtėm man pasisekė - nusipirkau vieną vienintelę TT nuo 0 iki 3mėn. ir truputį ją paspjaudžius čiunkia iki šiol. O va bandžiau nemokamai gautąją MAM duot, tai žiaukčioja, didoka ji
Saviškės primaitint dar negalvoju, davėm lyžtelt ir varškytės ir banano ir dešrytės, saldainio

Jogurto po pora šaukštelių duodam - ryja su dideliu džiaugsmu
Maniškis neišrankus, nei soskėm, nei buteliukam, kokį paduodi, toks gerai
Bet kaip paradoksalu, vienos trokšta maitinti, bet negali, kitos gali, bet nenori... Aš deja, prie tų, kurios negali... Du mėnesius mažai svorio priaugo, neiškenčiau aplinkinių, daktarės spaudimo, padaviau mišinio, ir ką, vaikas atsisakė krūties

Tai dabar nusitraukinėju pieną ir duodu iš buteliuko, ale kaip visi žinom, niekad nenusitrauksi tiek, tiek kudikis ištrauktų.. Taip ir vargstu, geriu papildus, arbatas, kad tik to pieno padaugėtų. Jei negaliu maitinti iš (.), tai bent gaus MP iš buteliuko. Pirmą savaitę kai atsisakė krūties verkiau krokodilo ašarom, dabar jau apsipratau, bet gėda žmonėm pasakyt, kad neužtenku pieno

Nevykėlė jaučiuosi..
Nors žinoma, svarbiausia sotus ir laimingas vaikas..