Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

vargšo mano Bartuko niekas toj foto nemato biggrin.gif

o Kira rujoja pakankamai švariai, keli lašiukai nulaša, bet arba pati nulaižo, arba Bartas susitvarko paskui sesę biggrin.gif
šiaip kaip ir nieko man tos jos rujos, tik... nusišeria žiauriai, paklusnumas ima šlubuoti, nes galvoj drugeliai skraido, o ir kavalieriai nervuoja... va kątik grįžom iš pasivaikščiojimo, tai aptūrėjom palydovą... kaimynės Kuzią, kuris visaip kaip siūlė Kirai meilę, o aš jam siūliau mirti... pradžioj ir Kira norėjo bėgst su juo padūkt, bet visgi kamuoliukai nugalėjo ir nebematė ji to kavalieriaus. nervuoja palaidi šunys, bet ir su kaimyne nesinori pyktis...
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 01 21, 17:27)
vargšo mano Bartuko niekas toj foto nemato biggrin.gif

Juodas šuo juodam fone smile.gif
Atsakyti
Baika kai rujoja, tai pastebiu iš staiga atsiradusių kavalierių gatvėje, o ji pati nesidomi, niekur nebėga ir tvarkingai išsilaižo.
O su Širše tai baisios problemos, bet ji jau 8-rių, nenoriu rizikuoti

Čipas
user posted image

Baika
user posted image
Atsakyti
Baika wub.gif nu žiaaauriai man VA patinka blush2.gif
ir nuotraukos gražios su sniegu...turiu vilties,kad iki savaitgalio nenutirps,tai gal ir ryžiką išeis pafotkint svečiuose pas anytą ax.gif
Atsakyti
ir mes ir mes turim snieginio VA foto, gal nieko tokio, kad veisliukas beveisliukų temoj? blush2.gif

user posted image

čia tokia dažniausiai būna

user posted image

ir tokia su manim wub.gif

user posted image
Atsakyti
oi,kaip smagu.Tikrai,nuoširdus ačiū už krūvą gerų emocijų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal prabalsuotumėte, jei pažįstate ar esate girdėjusios apie Galiną - visų beglobių globėją.

http://klaipeda.dien...sos-kandidates/

Manau, šioje temoje į temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodau savo gavrika, dabar jau apkirptas. Ir nauja Klaipedos pupike. biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal priimsit ir mus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ka tik iš pasivaiksciojimo biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 01 21, 18:26)
Gal priimsit ir mus  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ka tik iš pasivaiksciojimo biggrin.gif user posted image

Snieguotas grazuolis (rodos pas jus berniukas jei nemaisau su kazkuo kitu?).
Ech kaip as noreciau tiek daug sniego... Pas mus pagaliau iskrito sniego praeita savaite, bet del dregmes ir keistu salciu jis dabar toks suledejes, nors jo vos pora centimetru pievose... Vakar ejome pabegioti tai sustojau parke leidau savo vejavaikiui issilakstyti su keliais sunimis pievoje ir einant namo pamaciau, kad kazkur tarpupirstyje isipjove. Matyt suledejes ledas uzkabino odele. O siaip juokiuosi, kad pas mane suo kazkoks keistas ir jam mazai kas ispudi sukelia. Vedziojau drauges suniuka kai tik pradejo snigti tai jis nusiraminti negalejo kaip jam buvo smagu gaudyti snaiges ir sniega ryti... O maniskiui nusispjauti. Kai pirma karta i papludimi nuvaziavome tai jam reikejo smelio prisiryti, nes niekad nemate, o sniego toks jausmas, kad nepastebi verysad.gif
Atsakyti
Taip, berniukas. Labai džiaugiasi sniegu biggrin.gif o sniego turim labai daug, kai įkrenta į pusnį tai net nesimato jo biggrin.gif ir pats nesupranta kas čia įvyko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 21, 20:18)
Parodau savo gavrika, dabar jau apkirptas. Ir nauja Klaipedos pupike. biggrin.gif

pupikę matėm jau visuos laikraščiuos,o vat gavriko-ne biggrin.gif Gavrikas šypseną įmetęs ,matyt šukuosena patinka thumbup.gif
Atsakyti