Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(*Carma @ 2015 02 25, 21:16)
Reikes pasidomet, nes lasindavom Fypryst, tikrai padejo. O kaina paskaiciavus kad gavosi panasiai kaip to antkaklio.
Pas mus ir katinas yra  g.gif
Koks grozis  wub.gif ieskosit namu ar pasiliksit?

Siaip lasai brangiausiai iseina, ypac jei suo didelis...nes antkakliuku kaina visiem vienoda, tik ar ne vienintelio Foresto skiriasi.
O Fypryst vieni pigiausiu lasu is legaliu, jie su foproniliu, kuris ir katem tinka. Bet erkiu neatbaido, tik "nudusina" jau isisegusia.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 02 25, 21:16)
ieskosit namu ar pasiliksit?

Greičiausiai ieškosim. Trečio šuns kol kas neplanavom.
Snapė po veterinaro apžiūros. Mergytei vos keturi mėnesiai, keičiasi dantukai. Pilnas išsipūtęs, nes ten neaišku ko pririjusi buvo. Išsituštino, išsimiegojo ir pilvelis tapo normalus. Žodžiu, jei yra norinčių - welcome smile.gif Gausit už dyką aktyvų mažiuką šuniuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 25, 21:29)
Greičiausiai ieškosim. Trečio šuns kol kas neplanavom.
Snapė po veterinaro apžiūros. Mergytei vos keturi mėnesiai, keičiasi dantukai. Pilnas išsipūtęs, nes ten neaišku ko pririjusi buvo. Išsituštino, išsimiegojo ir pilvelis tapo normalus. Žodžiu, jei yra norinčių - welcome smile.gif Gausit už dyką aktyvų mažiuką šuniuką smile.gif

Padarykit nauju graziu potkiu...vis delto greiciau demesys atkreipiamas i tuos "grazius" egzempliorius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 25, 21:38)
Padarykit nauju graziu potkiu...vis delto greiciau demesys atkreipiamas i tuos "grazius" egzempliorius  rolleyes.gif

Savaitgalį galbūt.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 25, 12:52)
Gralis, irgi kaip visad, pažiūrėjo, pauostė ir tiek. Jam dzin - nėra naujų, gerai, atsirado kažkas, irgi gerai smile.gif

Ir į kurį jis ten toks ramus pas jumis g.gif ?Sako,kad šunys supanašėja su šeimininkais...Mes su MB ,tai vienas ant kito verčiam Barto charakterį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 26, 00:40)
Ir į kurį jis ten toks ramus pas jumis  g.gif ?Sako,kad šunys supanašėja su šeimininkais...Mes su MB ,tai vienas ant kito verčiam Barto charakterį  biggrin.gif

Nežinau smile.gif jis, matyt, atsveria Pepės hiper aktyvumą - gamtoj lygybė smile.gif
Jis nėra ramus. Gralis nėra lėtas šuo, jis tikrai aktyvus, staigus, labai atkaklus šuo. Tiesiog jis toks "išlaikytas" gal daugiau, ne toks choleriškas. Nemoku net papasakot - nu jis toks kitoks tiesiog smile.gif

Pirmas rimtesnis - akis į akį - susitikimas su Graliu. Snapė išvertė pilvą į viršų, Gralis pažiūri į šuniuką ir atsisuka į mane. Aš sakau: "Grali, gražiai." O tai reiškia, kad lėtai. Jis net komandas po žodžiu "gražiai" dažnai daro lėėėėėtai doh.gif Tai jis ir vėl stovi ir žiūri į mazgę. Pasilenkia, pauosto. O mazgė netelpa savam kaily nuo uodegos ir viso kūno vizginimo. Žodžiu, toks mažas rudas škurliukas dulkėms nuo grindų valyt smile.gif Tik visaip kaip inkščiantis. Tai Gralis porą kartų tą išverstą pilvą su nosim paniurkė, į mane dar pažiūrėjo, kad nestabdau, dar kelis kartus paniurkė ir atsigulė netoli. Tada Snapė atsistojo ir atsliūkino vizgėdama uostyt to didelio daikto. Tada jau Gralis uostėsi uodegą vizgindamas irgi. Priimta kaip saviakė smile.gif
O Pepė tai tokia išsitempus visa prieš Snapę, į viršų pasistiebus, iš viršaus tik žiūri. Ir urzgia. Suurzgia, tada apsisuka ir sprunka. Jei mazgė vejasi, tai sustoja lyg niekur nieko, ir vėl išsitempus žiūri. Nu, toks keistai neaiškus padaras namie, kuris sujaukia nusistovėjusią tvarką ir rutiną. O tokioj netvarkoj Pepei gyventi labai sunku, stresuoja. Paprastai tokiam stresui "nuimti" užtenka savaitės kokios. Tai nežinau, ar Snapė užsibus tiek.
Vakare Snapė įlindo pas Gralį į narvą. Tai Gralis kuitėsi, kuitėsi, nes vietos "pritrūko" - negali tos mažės gi pastumt. Pabaigoj išėjo taip, kad mazgė guli išsitėškus į visas puses, o Gralis - kamputy susisukęs. Nu nusileidžia jis mergom, myli smile.gif
Atsakyti
Keista, kad tokio simpatisko ciuciuko niekas neiesko. Jei net ir dar maza, vis tiek jau turejo but spejus koki nors zmogu "prisijaukint". rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 02 26, 09:56)
Keista, kad tokio simpatisko ciuciuko niekas neiesko. Jei net ir dar maza, vis tiek jau turejo but spejus koki nors zmogu "prisijaukint". rolleyes.gif

Vakarykštė veterinaro versija (kuri, beje, manau, kad gali būt teisinga) - neatitikusi lūkesčių Kalėdinė dovana. Tikriausiai "pavargo" su mažiuku šuniuku porą mėnesių ir pritrūko kantrybės. Amžius labai tiktų.

Šiaip mergina šneki, labai jausminga tokia - kiekvieną judesį palydi garsu. Judri, drąsi. Matosi, kad šunys, net ir dideli, jai nėra naujiena. Klusnumas toks... Na, seka žmogų, kol jis įdomus ir turi ką pasiūlyt - kontaktą, skaniuką ar kažką įdomaus rankoj. Su žaislais nelabai žino, ką daryt, staigių judesių vengia. Mėgėja pacypaut, tačiau gauna už tai velnių ir puikiai būna tyliai. Motyvacijos mokytis turi, maistas jai didelis motyvatorius.
Dabar ji pabus pas mus, nukirminsim, paskiepysim. Namų ieškosim tik su sąlyga sterilizacijai.

Va, ir beveik skelbimas gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 26 vasario 2015 - 10:08
nu man galvoj netelpa,kas per žmogus gali silpnenį už save ištrenkt gatvėn,nes...nusibodo doh.gif

Sumąsčiau,kas Pinkiui buvo negerai su pilvu. Ėgi buvau ant laurų užmigus,ir tabletės nuo kirminų nuo vasaros nesudavus...Dabar po suvartojimo jau mėnuo ar daugiau,kaip viskas gerai (tfu tfu tfu)

Įmetu pasigrožėt šunų-darbininkų nuotraukas ax.gif

http://www.resharewo...gs-photographs/
Atsakyti
Nu turim daugiau foto smile.gif Snapė - ieško naujų ir tikrų namų!
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia visa gauja smile.gif Įvertinti Snapės dydžiui smile.gif
user posted image
Atsakyti
kokia fainutė Snapė thumbup.gif labai gražios foto ir visa trijulė.

man turbūt visad liks mįslė, kaip galima išmest gyvą padarą, kaip ir kada ta sąžinė pas tokius ypatas būna išoperuojama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 28 vasario 2015 - 21:12
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 28, 22:12)
man turbūt visad liks mįslė, kaip galima išmest gyvą padarą, kaip ir kada ta sąžinė pas tokius ypatas būna išoperuojama  doh.gif

Aš to klausimo nebekeliu - matyt, sąžinė ne visiems ir dovanota būna.
Atsakyti