QUOTE(adija5 @ 2015 02 26, 00:40)
Ir į kurį jis ten toks ramus pas jumis

?Sako,kad šunys supanašėja su šeimininkais...Mes su MB ,tai vienas ant kito verčiam Barto charakterį
Nežinau

jis, matyt, atsveria Pepės hiper aktyvumą - gamtoj lygybė

Jis nėra ramus. Gralis nėra lėtas šuo, jis tikrai aktyvus, staigus, labai atkaklus šuo. Tiesiog jis toks "išlaikytas" gal daugiau, ne toks choleriškas. Nemoku net papasakot - nu jis toks kitoks tiesiog
Pirmas rimtesnis - akis į akį - susitikimas su Graliu. Snapė išvertė pilvą į viršų, Gralis pažiūri į šuniuką ir atsisuka į mane. Aš sakau: "Grali, gražiai." O tai reiškia, kad lėtai. Jis net komandas po žodžiu "gražiai" dažnai daro lėėėėėtai

Tai jis ir vėl stovi ir žiūri į mazgę. Pasilenkia, pauosto. O mazgė netelpa savam kaily nuo uodegos ir viso kūno vizginimo. Žodžiu, toks mažas rudas
škurliukas dulkėms nuo grindų valyt

Tik visaip kaip inkščiantis. Tai Gralis porą kartų tą išverstą pilvą su nosim paniurkė, į mane dar pažiūrėjo, kad nestabdau, dar kelis kartus paniurkė ir atsigulė netoli. Tada Snapė atsistojo ir atsliūkino vizgėdama uostyt to didelio daikto. Tada jau Gralis uostėsi uodegą vizgindamas irgi. Priimta kaip
saviakė 
O Pepė tai tokia išsitempus visa prieš Snapę, į viršų pasistiebus, iš viršaus tik žiūri. Ir urzgia. Suurzgia, tada apsisuka ir sprunka. Jei mazgė vejasi, tai sustoja lyg niekur nieko, ir vėl išsitempus žiūri. Nu, toks keistai neaiškus padaras namie, kuris sujaukia nusistovėjusią tvarką ir rutiną. O tokioj netvarkoj Pepei gyventi labai sunku, stresuoja. Paprastai tokiam stresui "nuimti" užtenka savaitės kokios. Tai nežinau, ar Snapė užsibus tiek.
Vakare Snapė įlindo pas Gralį į narvą. Tai Gralis kuitėsi, kuitėsi, nes vietos "pritrūko" - negali tos mažės gi pastumt. Pabaigoj išėjo taip, kad mazgė guli išsitėškus į visas puses, o Gralis - kamputy susisukęs. Nu nusileidžia jis mergom, myli