Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Nereali chebryte, visi laiptukais susede. biggrin.gif
Badis siandien po biski bande pateisint "imancio sernus" varda - zolese gaude peles, snuki iki akiu sukises ciokino, ciaudejo, kasti zemes bande. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 28, 22:35)
Badis siandien po biski bande pateisint "imancio sernus" varda - zolese gaude peles, snuki iki akiu sukises ciokino, ciaudejo, kasti zemes bande. biggrin.gif

*****, būsi radus šuns kilmę biggrin.gif "imantis šernus" terjeras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 28, 21:40)
"imantis šernus" terjeras  smile.gif

lotuliukas.gif gerai skamba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 28, 21:06)
Nu turim daugiau foto smile.gif Snapė - ieško naujų ir tikrų namų!

O čia visa gauja smile.gif Įvertinti Snapės dydžiui smile.gif

O jau grozis wub.gif
Jauciu dar augs kaip mano Garis panasiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 28, 22:06)
Nu turim daugiau foto smile.gif Snapė - ieško naujų ir tikrų namų!

Koks nuostabus suniukas, lapiuko snukuciu. Gaila, kad uosviene isigijo jau suniuka.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 03 01, 19:28)
Jauciu dar augs kaip mano Garis panasiai  g.gif

Kažin. Mažiukė ji. Įtariu, kad tokia ir liks. Ilga, kresna, trumpom kojytėm. Korgė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 02, 16:41)
Kažin. Mažiukė ji. Įtariu, kad tokia ir liks. Ilga, kresna, trumpom kojytėm. Korgė biggrin.gif

Na gaaal g.gif nes mums ta pati sake - bus nedidelis, takso dydzio, o dabar... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 03 03, 15:55)
Na gaaal  g.gif nes mums ta pati sake - bus nedidelis, takso dydzio, o dabar... biggrin.gif

Man tai atvirksciai - pasiemiau margaja 3 men, tai sakei "oi bus didele"...ta "didele" viso labo 30cm, kadangi kauliukai ne is smulkiuju, tai svoris 7kg.
---------------------
Su vienu zmogum pasidalinau pamintijimais, kad Snape i korgi panasi, tai kad isdurnino mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 03, 16:55)
Su vienu zmogum pasidalinau pamintijimais, kad Snape i korgi panasi, tai kad isdurnino mane  doh.gif

Už ką dabar? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 03, 16:55)
Už ką dabar? smile.gif

Kad nusisneku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 03, 16:56)
Kad nusisneku  biggrin.gif

O tu neimk į galvą smile.gif beveik pilnatis jau smile.gif
Snapė auga gerai, vakar sausiaką pavogė ir suėdė unsure.gif Blem, gerai, kad nedaug buvo, nes saiko nerasta pas tą žvėrį. Ji tokia pati sau labai faina - guli rytais ir niurna viena pati. Būtų visai nieko, bet kad matytų kas nors, kaip Gralis į jos niurnėjimus reaguoja. Iš miego užtinęs visas keliasi, ir žiūri į ją niurnančią pusiau miegodamas blink.gif Maždaug "mol, ko tu čia burbuliuoji..." Ir žiūri toks per antakį smile.gif O Snapė niurna nesuprasi dėl ko. Nesu mačius taip. Dėmesio nereikalauja, tiesiog pati su savim bendrauja, į aplinką nekreipdama dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 03 03, 14:55)
Na gaaal  g.gif nes mums ta pati sake - bus nedidelis, takso dydzio, o dabar... biggrin.gif

biggrin.gif Aha ir as pastebejau, kad is pradziu visi buna maziukai biggrin.gif
Atsakyti