Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

Va kokia mano globotinė pampuška wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 01 12, 21:33)
Va kokia mano globotinė pampuška  wub.gif

Oi kokia minkstute wub.gif Vidam, bet man prie sirdies labiau Nikita bigsmile.gif Ji tokia pasiutele, seimininkute, smalsute ir vikrute... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 01 12, 20:33)
Va kokia mano globotinė pampuška  wub.gif

oho koks pikts pagalviuks...
Atsakyti
Tai palauk,kai Nikita bus keturių metų,tai gal irgi jau bus rimtuolė,kaip Bosas mirksiukas.gif

Joo, pas mane Emily visada tokia rimta, atrodo kad pikta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 12 sausio 2015 - 19:41
Bosas jaunystėje matėsi, kad rimtas. Todėl nesitikėk biggrin.gif
Atsakyti
O aš tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergynos lotuliukas.gif
Na argi reikia, kad jie butu abu rimtuoliai biggrin.gif Man pvz tai Bosas yra pats bosiskiausias Bosas, o Nikita pati nikiticiausia Nikita wub.gif Nenoriu, kad jie butu panasus schmoll.gif
Atsakyti
Vėtra.l , o Vosylijus kokiai grupei priklauso ?

Atsakyti
Vidam koks rimtc piktc svetys smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 01 12, 21:57)
Vėtra.l , o Vosylijus kokiai grupei priklauso ?

Vosyliskai rolleyes.gif biggrin.gif Na jis toks Vasilisiskas, kad negaliu. Dar dukra ji Petruskevicium vadina. Labai jau jis liaunu manieru, net miau vyriskai (t.y. katiniskai neiseina), isspaudzia toki svelnu duslu iau biggrin.gif
Atsakyti
Paroo
Atsakyti
Erendira, labai patiko. Kelis sykius prunkštelėjusi vis neapspjoviau tapšnoklio savo vakariene. Va, prisiminiau, " statyti ežiukams namukus", ir vėl išsišiepiau. lotuliukas.gif Rytoj vėl norėsiu. mirksiukas.gif
Magnuna, kaip gražiai nupasakojai Paryžiaus jausmą. wub.gif Ech, romantiškasis miestas. thumbup.gif
Vidam, man labai graži Emily. wub.gif Mano giminaičiai laiko britukę, tai ji irgi tokios kiek užsiraukusios išraiškos. Bet, kai nuvežėm jai dovanų žaisliuką ir toji flegmutė pradėjo jį linksmai gaudyt ir lakstyt ( beje, su ta pačia 'pikc katinc' snukučio išraiška), supratau, kad nu nepikta ji visai, tik, matyt, mano akys taip rodo.
Nikita sniego mylėtoja thumbup.gif
Vilkra, aš nieko blogo nematau, kad mergytė žaidžia fantazijų imitacinius žaidimus su Lesle. Jai tai įsimintinas įvykis, kur realybė persipynė su jos fantazijomis. Vaikai taip daro. Ir visiškai nereiškia, kad dukrytė patyrė psichologinę traumą dėl Leslės mirties ar pan. Tegu fantazuoja, žaidžia, išsilieja savo būdu. Blogiau, kai vaikai užsiveria savyje, prisigalvoja nebūtų bauginančių dalykų ir patys jais save įsijaudrina, bet kitiems nesipasakoja.
Atsakyti