Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

Vilkra,nupirk Laputei HOMEOVOX tabletukių,tegu čiulpia kaip saldainius,pradžioj kas valandą kokius tris kartus,paskui kas dvi tris valandas,priklausomaai nuo lojimo intensyvumo,na ir Influcidas 5 kartus dienoje sučiulptas nepamaišys

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 01 13, 08:00)
Vilkra,nupirk Laputei HOMEOVOX tabletukių,tegu čiulpia kaip saldainius,pradžioj kas valandą kokius tris kartus,paskui kas dvi tris valandas,priklausomaai nuo lojimo intensyvumo,na ir Influcidas 5 kartus dienoje sučiulptas nepamaišys

Labas rytas 4u.gif

Ačiū 4u.gif bandysim..
Atsakyti
Laputei 4u.gif
Atrodo taip smagu būtų tuos vaikus augint, jei ne tos ligos... Kaprizai visi, neklausymai ir tėvų nervų stiprumo bandymai-viskas niekai ir niekas taip negadina gyvenimo kaip ligos, kad ir paprasčiausias peršalimas cool.gif
Dar toks ne į temą (nors visi ne į temą pas mus temoj yra į temą biggrin.gif) klausimas kurios vaikų turi, nuo kada vaikas panašiai išmoksta skalaut burną vandenuku ir galima normalesne dantų pasta valyt? pas mus nuo visų ligų ir vaistų dantukai visi baigia išgest unsure.gif o skalaus bando bet neišeina...

Kadangi naktį praleidom visos paliktos ukrainietiškam bare tai ainu arbatos ir lauksiu Erendiros biggrin.gif

Supermamos strigimas jau užkniso...iš 4 kart pavyko atsakyt..
Atsakyti
QUOTE(Akacija- @ 2015 01 13, 00:40)
Labas vakaras  4u.gif

Erode>>> stiprybės  4u.gif  paskui tikrai nušvis spindulėlis console.gif 4u.gif Tašytės jau buvom pasiilgę  bigsmile.gif ji su Jumis gyvena?

Tašė su manim.
4u.gif
Atsakyti
Labukas,

čia neseniai kalbėjome apie stomatologų baimes..... mano mergina doh.gif doh.gif doh.gif mane pribaigs.... kai mažesnė buvo dar kažkaip įkalbėdavome, susitardavome.... vakar nuėjome ir.... išėjome.... nieko neleidžia daryti, o ir stomatologui, matyt, jau kantrybė nebelaiko... anksčiau dar vaistus šiaip taip suleidavo, o dabar tik švirkštą pamato..... cray.gif nu, žodžiu - niekaip.... ką daryti? doh.gif doh.gif doh.gif

kelionės wub.gif ir pasakojimai apie jas wub.gif wub.gif wub.gif
aš mažai kur buvau - vaikystėje Leningrade, studentaudama Taline, suaugusi - Gdanske ir aplink, kažkur Latvijoje, Šveicarija, Praha na ir šią vasarą daugiausia - Lenkija (Punskas), Čekija, Austrija, Slovėnija, Kroatija, Makedonija (pakeliui Juodkalnija, Bosnija, Albanija), Graikija, Lenkija (Krokuva)....

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 12, 21:39)
O, buvau pražioplinus šitą postą.  doh.gif  Nu, bet kai SM stringa pastarosiomis dienomis ištisai, tai nieko nuostabaus.  rolleyes.gif
Busy, mano plaukai turi dvi būsenas:
1) vėjo nublokšta ( lengva betvarkė  su netikėtais verpetais ant makaulės)
2) banginio apčiulpta ir išspjauta ( plaukai atsisako stotis ant kojų ir guli leisgyviai glotniai prisiploję prie smegenų).
biggrin.gif

Oi, Aist, lotuliukas.gif reakciją į antrą variantą šiaip ne taip sugebėjau užgniaužti šokoladiniu saldainiu biggrin.gif
Vilkra - sveikatos balionuks Laputei 4u.gif
Kartu su visom laukiu Erendiros tolimesniems nuotykiams biggrin.gif
Labu rytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 13, 09:52)
Oi, Aist, lotuliukas.gif  reakciją į antrą variantą šiaip ne taip sugebėjau užgniaužti šokoladiniu saldainiu  biggrin.gif

užgniaužė ji matai biggrin.gif o kaip jaustis jei mano galva antroj dienos pusėj dažniausiai taip ir atrodo cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Weronica @ 2015 01 13, 07:58)
Dar toks ne į temą (nors visi ne į temą pas mus temoj yra į temą biggrin.gif) klausimas kurios vaikų turi, nuo kada vaikas panašiai išmoksta skalaut burną vandenuku ir galima normalesne dantų pasta valyt? pas mus nuo visų ligų ir vaistų dantukai visi baigia išgest  unsure.gif

O žinojai, kad dantų pasta neturi įtakos dantų švarumui? ax.gif Esmė išvalyti visus "užkaborius" su geru dantų šepetuku, o pasta praktiškai tik dėl gaivumo mirksiukas.gif Net ir suaugę gali nenaudoti pastos, svarbu turėti gerą šepetuką ir su juo mokėti tinkamai išvalyti dantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 13, 09:58)
Sveikos  4u.gif
O žinojai, kad dantų pasta neturi įtakos dantų švarumui?  ax.gif Esmė išvalyti visus "užkaborius" su geru dantų šepetuku, o pasta praktiškai tik dėl gaivumo  mirksiukas.gif Net ir suaugę gali nenaudoti pastos, svarbu turėti gerą šepetuką ir su juo mokėti tinkamai išvalyti dantis  4u.gif

Na nežinau tas fluoras kur yra normalioj dantų pastoj man atrodo vistiek kažkokią naudą duotų kovojant su ėduoniu jei maniškė mokėtų skalaut g.gif
Jei dantys sveiki tai gal ir užtenktų šepetuko, bet kai pažeisti tai nžn, nžn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 13 sausio 2015 - 09:02
QUOTE(Weronica @ 2015 01 13, 08:58)
užgniaužė ji matai biggrin.gif o kaip jaustis jei mano galva antroj dienos pusėj dažniausiai taip ir atrodo  cool.gif

biggrin.gif biggrin.gif nu ką čia tau bepatarti g.gif prieš daug metų nešiojau trumpą šukuoseną, nu ne ežiuką bet trumpas kirpimas - atsikeli ryte iš lovos, drėgnais delnais perbrauki per plaukus ir psio galima eiti laukan, jokių rūpesčių. Bet įtariu tau šitas variantas nepatiks smile.gif o ir man kažkodėl daugiau tokio patogumo nesinori atn savo galvos, taip kad teks susitaikyti su banginio apčiulptomis galvomis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 01 13, 10:01)
Na nežinau tas fluoras kur yra normalioj dantų pastoj man atrodo vistiek kažkokią naudą duotų kovojant su ėduoniu jei maniškė mokėtų skalaut g.gif
Jei dantys sveiki tai gal ir užtenktų šepetuko, bet kai pažeisti tai nžn, nžn...

Visiškai pritariu Kivukai 4u.gif Nelabai duotų naudos. Daug didesnė nauda dažniau valyti, kad ir be pastos. mirksiukas.gif daugiau kieto maisto kramtyti, kad seilių burnoje būtų daugiau- neutralizuos rūgštis. Mažiau ilgai grojančių saldainių- ledinukai, čiupa čiupsai ir pnš..
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 13, 10:06)
biggrin.gif  biggrin.gif  nu ką čia tau bepatarti  g.gif  prieš daug metų nešiojau trumpą šukuoseną, nu ne ežiuką bet trumpas kirpimas - atsikeli ryte iš lovos, drėgnais delnais perbrauki per plaukus ir psio galima eiti laukan, jokių rūpesčių. Bet įtariu tau šitas variantas nepatiks  smile.gif  o ir man kažkodėl daugiau tokio patogumo nesinori atn savo galvos, taip kad teks susitaikyti su banginio apčiulptomis galvomis  unsure.gif

Oj tokią šukuoseną turėjau buvo total košmar, nes atsikeldavau su gandralizdžiu, ir net galvą išplovus jis nedingdavo biggrin.gif

Nu matai kokia neteisinga pas mane nuomonė buvo dantų valymo srity doh.gif bet dar labai idomu būtų Aist nuomonę išgirst ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 13 sausio 2015 - 09:16