QUOTE(Para @ 2015 01 12, 17:05)
QUOTE(Ex @ 2015 01 12, 18:12)
Iki mano pagijimo, tai matyt, užtektų tik tų jūsų išgirtų Kardinolų M. . Bet ilgiau pabuvus, spėju nebeužteks ir tų
QUOTE(Ex @ 2015 01 12, 16:12)
Skyriaus vedėja
QUOTE(Ex @ 2015 01 12, 15:28)
tuo pačiu metu abejų neturėjau, sunku sulyginti
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 12, 14:43)
aš
Gonzikai, su tuo Tinginio sapnu neaiškus reikalas - vienoj vietoj pusmetrio nesiekia, kitoj jau pusantro metro. Matyt, ir pavadinimas pagal tokius augintojus, kurie tiek tingėjo, kad nė į pomidorą nebuvo nuėję pažiūrėt
Na taip, ligos tik sunkėja šitoje palatoje
Pasveikimo nematyt 
[/quote
Sveikos,kur čia pasveiksi jei Sėklelė dar neaplankyta
va po jos dar netoli ir Sėkluva,ten pardavėjos dar kažką pasiulo,ko jau tikrai man nereikia...bet kaip nepirksi jeigu naujiena ,vėl norisi išbandyt ,o sėklų pokeliai jau lipa iš dėžutės
Merginos ,nors ir ne visai čia tinkama vieta ,bet gal žinot neblogą muzikantą ,noriu pasenti ,bet prieš tai gerai atbaliavoti,kad neteršti temos prašysiu į asmeninį ,o po to prasidės pomidorų sėja,persodinimai nebus kada
[/quote
Sveikos,kur čia pasveiksi jei Sėklelė dar neaplankyta
QUOTE(Para @ 2015 01 12, 17:23)
Iki mano pagijimo, tai matyt, užtektų tik tų jūsų išgirtų Kardinolų M. . Bet ilgiau pabuvus, spėju nebeužteks ir tų
O jie hibridai ar ne?
Ne, nehibridai. Rašyk į a/ž , vardink visas savo "ligas", išrašysiu receptą
QUOTE(NERA @ 2015 01 12, 17:25)
QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 17:30)
tuo pačiu metu abejų neturėjau, sunku sulyginti
skoniu, sakyčiau, nenusileidžia, o derlingumu, ko gero, ir lenkia.
Ale kam tau tiek tų vyšniukų? Penki anūkai ir pulkas vištų tiek neapvalgys
Ale kam tau tiek tų vyšniukų? Penki anūkai ir pulkas vištų tiek neapvalgys
ahaaaaa....
Argi čia daug du daigai?
QUOTE(R&B @ 2015 01 12, 15:21)
Pas man jis rūgštokas užderėjo, gal trūko ko nors... Žalia malachitovaja škatulka daug skanesnė buvo.
A man Jablokas pats tas,subalansuotas skonis.Tik pirmais metais aš ilgai neatsirinkau kada jį skanaut-arba pusžalius,arba pernokusius rijau
QUOTE(Ex @ 2015 01 12, 15:43)
Dar pamiršai parašyt, kad Jablokas dar ir derlingas. Auginant paragavimui vieną daigą, pilnai galima to derliaus ir privalgyt 
Nus,pas mani ne ant tiek derlingas,kad vieno užtektų
QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 16:30)
aš
Jaučiuosi visiškai sveika, be biuletenio 
Gonzikai, su tuo Tinginio sapnu neaiškus reikalas - vienoj vietoj pusmetrio nesiekia, kitoj jau pusantro metro. Matyt, ir pavadinimas pagal tokius augintojus, kurie tiek tingėjo, kad nė į pomidorą nebuvo nuėję pažiūrėt
Aš irgi sveika,net nežiūriu į tą pusę
QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 17:30)
aš
o tai ko čia lankais?nebijai atkrist?
labai didelis skirtumas
Labas vakaras
Kad jau užėjo kalba apie žaliukus tai parašysiu ir aš-pernai auginau Emerald Evergeen-labai patiko viskuo,o labiausiai skoniu,man vienas iš skaniausiu pomidorų .Tai šiemet noriu pabandyti kitų žalių-rinkausi tarp Izumrudnoje Jabloko ir Boloto,be paskaičius Jūsų ir rusaičių atsiliepimus prireikė malachitovaja škatulka -gal žinot kur jos gaut arba gal kuri turit ir galit pasimainyti,parašyčiau ką turiu daugiau
Kad jau užėjo kalba apie žaliukus tai parašysiu ir aš-pernai auginau Emerald Evergeen-labai patiko viskuo,o labiausiai skoniu,man vienas iš skaniausiu pomidorų .Tai šiemet noriu pabandyti kitų žalių-rinkausi tarp Izumrudnoje Jabloko ir Boloto,be paskaičius Jūsų ir rusaičių atsiliepimus prireikė malachitovaja škatulka -gal žinot kur jos gaut arba gal kuri turit ir galit pasimainyti,parašyčiau ką turiu daugiau
QUOTE(Ex @ 2015 01 12, 18:46)
Ne, nehibridai. Rašyk į a/ž , vardink visas savo "ligas", išrašysiu receptą 
tiksliau sakant - vaikščiojanti skyriaus bacila
ahaaaaa....
ahaaaaa....
Bet pomidorininkės čia susirinkusios, tai nerealios
Nagi ale kiek nedaug tereikia iki pasveikimo