Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

user posted image

sena tema
visa informacija
receptai su pomidorais
receptai su pomidorais rusų kalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 sausio 2015 - 21:18
o tai Gonzikas, o tai šaunuolė thumbup.gif Viens du, tema jau yra thumbup.gif

Prisipažinkit, kuri ten prie stendo?
Atsakyti
tikiuosi dėl foto tapeto ,,velnių'' negausiu ax.gif daugelis mūsų būtent tokiose parduotuvėse dabar leidžia laiką bigsmile.gif
Atsakyti
Nu negi jei hibridas tai ir neskanus dabar bus? sad.gif As susidejau i krepsa tokias veisles

Томат ИСКРЫ ПЛАМЕНИ

томат НЕГРИТЕНОК

Томат ЗВЕЗДА ВОСТОКА F1

томат КОРОЛЬ ГИГАНТ F1

томат УВЕРТЮРА F1

томат АНДРОМЕДА F1

томат БЕНИТО F1

томат КАСПАР F1

Томат ПРИМА ДОННА F1

Kuriuos is situ tada neimti?
Atsakyti
Ačiū už temą 4u.gif Ar tamstele čia esi prie lentynų? Jau buvau pradėjus nerimauti. Bet atspėjau, kad kuri temą thumbup.gif .

Bet jau pavadinimas, kad gražiai skamba, o sakei, kad nemoki kurti. Jau geriau ir nesugalvosi 4u.gif . Nuo palatos į namučius, jau dabar didėja plotai - sanatorija thumbup.gif . Kaži kas vėliau bus g.gif . Gal jau visas kompleksas sanatorijos. Arba kursim miestą mastau.gif

juodi rusiukai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 08 sausio 2015 - 21:29
Gonzikai fainiai tu čia biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2015 01 08, 20:40)
atestaciniai raštai sudėti?  g.gif

Aha,netoli trijų šimtų tų raštų suskaičiavau ax.gif Nu,kuri čia dar durnesnė,a?
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 08, 20:44)
Kažin žalia stotele jų turi  g.gif nes musu kaimuky, tik žalia stotele yra  ax.gif

Turi,bent pernai tai tikrai turėjo.
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 08, 21:12)
Nu negi jei hibridas tai ir neskanus dabar bus? sad.gif As susidejau i krepsa tokias veisles

Auginau tik Benito iš taviškio sąrašo.Nevalgomi beveik,bet auginu tris metus iš eilės biggrin.gif Nes bais derlingi ir puikūs vakavimui, gerai skūra lupasi,trumpakojai mažaūgiai,todėl sugrūdu palei šiltnamio kraštus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 08 sausio 2015 - 21:28
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 08, 21:23)

ne, nebūtinai. Būna ir skanių smile.gif Šitų išvardintų nepažįstu, nieko negaliu pasakyti. Bet nesirink pagal paveikslėlius, rinkis pagal šios temos mergiočių rekomendacijas smile.gif geriausias kriterijus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 08, 21:27)
Aha,netoli trijų šimtų tų raštų suskaičiavau  ax.gif Nu,kuri čia dar durnesnė,a?

tikrai ne aš. Aš neskaičiuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 08, 22:25)
Ačiū už temą  4u.gif Ar tamstele čia esi prie lentynų? Jau buvau pradėjus nerimauti. Bet atspėjau, kad kuri temą  thumbup.gif .

Bet jau pavadinimas, kad gražiai skamba, o sakei, kad nemoki kurti. Jau geriau ir nesugalvosi  4u.gif . Nuo palatos į namučius, jau dabar didėja plotai - sanatorija  thumbup.gif . Kaži kas vėliau bus  g.gif . Gal jau visas kompleksas sanatorijos. Arba kursim miestą mastau.gif

ne,į kadrą netilpčiau blush2.gif
pomidorienių kurortas,respublika,valstybė... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 08, 22:27)
Gonzikai fainiai tu čia  biggrin.gif   4u.gif

Aha,netoli trijų šimtų tų raštų suskaičiavau  ax.gif Nu,kuri čia dar durnesnė,a?

Turi,bent pernai tai tikrai turėjo.

ačiū,nors vieną kartą neradai prie ko prikibt tongue.gif
beje,pernai tik vienintelis skoniu hibridas patiko-''sun sugar'' ax.gif gaila,kad jis vyšninis unsure.gif derlingumu nei vieno auginto hibrido nesiskundžiau,bet kai kurių ir prinokusių skonis fe... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 sausio 2015 - 21:42
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 08, 14:50)
naujako pasekmės ? mirksiukas.gif o gal nestuke.gif  g.gif

priesnaujako ph34r.gif o veislei as netinkama. as- hibridas biggrin.gif
---------------
bet tai kas per temos aktyvumas> tik per naujus persiritom ir jau temos uzdarinejamos/atidarinejamos?
ir dar net ne sejos sezonas.... unsure.gif
--------------
pernai turguje pirkau hibrida taifun, tris daigus. paliko gera ispudi visom prasmem, sakiau siemet pati sesiu- bet kiek vartau neta- nebematau prekyboj g.gif unsure.gif
gal kas matet?
Atsakyti
http://www.mydobro.c...аг%...B0ты/

cia yra taifun
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 01 08, 21:48)
pernai turguje pirkau hibrida taifun, tris daigus. paliko gera ispudi visom prasmem, sakiau siemet pati sesiu- bet kiek vartau neta- nebematau prekyboj g.gif  unsure.gif
gal kas matet?

Man pernai Auksė vietoj Taifun pribūrė Orkado F.Va tokį:
http://www.nojus.lt/...i-orkado-h.html

Tik aš pirkau už cielą litą,Sėkluvos parduotuvėj.Pati dar neauginau,bet ana labai juos gyrė.Ir,kad derlingi,ir kad pakankamai valgomi,kaip hibridai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 08, 23:10)
Man pernai Auksė vietoj Taifun pribūrė Orkado F.Va tokį:
http://www.nojus.lt/...i-orkado-h.html

Tik aš pirkau už cielą litą,Sėkluvos parduotuvėj.Pati dar neauginau,bet ana labai juos gyrė.Ir,kad derlingi,ir kad pakankamai valgomi,kaip hibridai  ax.gif

labai brangios sėklos ,turbūt ,pasirodė,tai čėdijai g.gif man per dideli,norėčiau tokių mėlynų slyvų dydžio,kad daug į litrinį stiklainį tilptų,bet ne vyšninių.neturiu tokių doh.gif na vieno voko turinio veislių privalumų dar neieškojau internete,bet tarp savo turimų ,tokių nėr verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 sausio 2015 - 22:23