Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Paladė @ 2015 01 09, 08:24)
visi pernykščiai parodyti, kuriuos turėjo, paspoksoti yra į ką, bet tik tie, prie kurių parašyta, kiek pakelių turi, yra likę nuo pernai. prie tų, kurių nebeturi, nėr ir pakelių kiekio.

Aš kaip suprantu, tų kurių pakelių skačius nenurodytas - tų turi daug, o kurių nurodytas - tik likučiai. Kai jau nebeturi išima išvis iš tinklapio tą veislę. Pirkau pernai (lapkritį ar gruodį - nebepamenu tiksliai) nemažai iš jų, tai atsiuntė viską, ką išsirinkau- tiek be nurodytų likučių tiek su.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 01 09, 09:26)
Aš kaip suprantu, tų kurių pakelių skačius nenurodytas - tų turi daug, o kurių nurodytas - tik likučiai. Kai jau nebeturi išima išvis iš tinklapio tą veislę. Pirkau pernai (lapkritį ar gruodį - nebepamenu tiksliai) nemažai iš jų, tai atsiuntė viską, ką išsirinkau- tiek be nurodytų likučių tiek su.

pradinį puslapį kai atverti, prie pomidorų suskirstymo yra skaičiai, kiek šiuo metu turi - kambarinių 1 ir tik prie vienų pakelių skaičius
http://www.seemnemaa...p?lang=ru&CID=6

Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 09, 09:53)
pradinį puslapį kai atverti, prie pomidorų suskirstymo yra skaičiai, kiek šiuo metu turi  - kambarinių 1 ir tik prie vienų pakelių skaičius

o pagal ką ten tos žvaigždutės prie pavadinimų kai kurių sudėtos? Pagal pirkimą? Pažiūrėjau, kad penkios prie Schar Bielyj ir supratau, kad žvaigždutės čia man ne kriterijus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 09, 10:05)
o pagal ką ten tos žvaigždutės prie pavadinimų kai kurių sudėtos? Pagal pirkimą? Pažiūrėjau, kad penkios prie Schar Bielyj ir supratau, kad žvaigždutės čia man ne kriterijus  smile.gif

ten bet kas gali vertinti, yra lentutė virš pakelio
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 09, 10:10)
ten bet kas gali vertinti, yra lentutė virš pakelio

supratau smile.gif Na, palauksiu ir aš asortimento atnaujinimo. Užmesiu akį iš cekavumo. Nors man irgi kaip ir nieko nereikia, turiu sočiai, o kelis hibridus ir Vilniuj be problemų nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 09, 10:13)
supratau  smile.gif  Na, palauksiu ir aš asortimento atnaujinimo. Užmesiu akį iš cekavumo. Nors man irgi kaip ir nieko nereikia, turiu sočiai, o kelis hibridus ir Vilniuj be problemų nusipirksiu.

man tik "Самоцвет изумрудный" F1 reikia, nu super geras. pernai labai neatsakingai pasielgiau susėjus visas 5 sėklas.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 09, 09:53)
pradinį puslapį kai atverti, prie pomidorų suskirstymo yra skaičiai, kiek šiuo metu turi  - kambarinių 1 ir tik prie vienų pakelių skaičius

Nežinau ką tie skaičiukai reiškia, bet pažiūrėjau, kad kambarinių likučiai dviejų veislių: yellow pearls f1 ir florida Petite, o tarkim ties stambiavaisiais nurodyta skč. 7, bet atsidariusi suskaičiavus virš 20 likutinių. Kokia porą metų sekiau vieną labai norimą melionų veislę, jos kai nebūdavo - tai tinklapy paveiksliuko nebūdavo, kai praeitą rudenį atsirado, vien dėl to meliono užsisakymą dariau, buvo likę keli pokeliai, tai suskubau. Po to žvilgtelėjau žiemą - to meliono tinklapy net nebuvo - išpirko greit biggrin.gif . Kaip minėjau, užsisakinėjau ir be nurodytų likučių - viską atsiuntė. Manau, jei leidžia įsidėti į krepšelį, vadinasi turi.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 01 09, 10:26)
Kokia porą metų sekiau vieną labai norimą melionų veislę....

o kas per melionas? Pasiteisino laukimas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 01 09, 10:21)
man tik "Самоцвет изумрудный" F1 reikia, nu super geras. pernai labai neatsakingai pasielgiau susėjus visas 5 sėklas.

ir visi penki tikrai taip derėjo kaip paveiksliuke? Ką tu darei su tiek žalių pomidorų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 09, 10:49)
ir visi penki tikrai taip derėjo kaip paveiksliuke? Ką tu darei su tiek žalių pomidorų?  blink.gif

du auginau, kitus daigus padovanojau. bet visi buvo suvalgyti vietoj vynuogių prie visokių užkandžių, sūrių, vyno, martinio, ant sumuštinukų. negaliu sakyt, kad saldūs kaip vynuogės, turi pomidorinį skonį, bet tokio sodraus ir subalansuoto saldžiarūgščio skonio, kad saujom gali valgyt. padėjo į pavėsį visus iki šiol augintus desertinius pomidoriukus, nei cherių šiemet nebeketinu auginti. pasirinkau sėklų, bet norėčiau gauti originalių hibridinių.
o derėjo vat taip:
user posted image
čia tas, kur pirmam plane, pailgi pimpeliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 09 sausio 2015 - 11:04
QUOTE(Paladė @ 2015 01 09, 10:58)

gražus pomidoras smile.gif Bet va manęs vistiek kažko netraukia.. nors kokį vieną pabandymui gal ir gerai būtų turėt. Ai, betgi nepirksiu dėl vienos sėklos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 sausio 2015 - 11:39
QUOTE(Paladė @ 2015 01 09, 10:58)

Va šits ir man skoniu labai patiko, tikrai skanus, bet man su juo nepasisekė - labai nususęs buvo, laibas, sirgo, todėl teišstenėjo tik kelis pomidoriukus. Kadangi tepasėjasu tik vieną sėklytę, tai neturėjau su kuo palyginti, bet pavasarį vėl sėsiu, nugis gal pavyks ir man tokias kekes užsiauginti. ax.gif

Saintlina, bėgu ieškoti melionų temos, parašysiu apie tą išsvajotąjį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 09, 10:49)
ir visi penki tikrai taip derėjo kaip paveiksliuke? Ką tu darei su tiek žalių pomidorų?  blink.gif

Taigi mazgiai jie, spirgai pailgi .Kad ir derlingi, ale to krūmo vienam žmogui tik paragavimui ax.gif Bet tikrai gardūs.
Atsakyti