Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(ptashka @ 2015 01 09, 14:23)
Marmande turbut buvo aptarinejimu topas vienoje pernai metu temoje biggrin.gif

Turbut dauguma esam auginusios. Man tai pomidoras kaip pomidoras. Siltnamyje vietos jam nebeisskiriu. Nei skoniu, nei derlingumu nesuzavejo. Gal lauke apie ji atsiliepimai kitokie bus.

Rusisku siunciames del visko biggrin.gif Tiek atrakcija, tiek naujove, tiek veisles kai kurios tikrai geros.

įmetu nuorodą į temą kur buvo aptarinėjama MARMANDE JAUKI POMIDORŲ GRYČELĖ
Aš neauginau blink.gif blush2.gif g.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2015 01 09, 13:06)
Gal kuri auginote Marmande pomidorius? Pažiūrėjau pakelį ir išsiaiškinau, kad aš lauke tik juos esu auginusi kelis metus, daugiau jokių nebandžiau. Derėjo gerai, dideli pomirorai, tik trūkinėjo (bet čia turbūt nuo to, kad po sausros staiga gavo daug vandens). Laistyti iš viso gal kelis kartus, tik genėti ir pradžioj raišioti, o vėliau ir parišti nebuvo kam. Ant žemės kekės pomidorų gulėjo.

Ar tie rusiški kažkokie super geri, ar siunčiatės daugiau dėl atrakcijos išbandyti naujas veisles?

norisi išbandyti naujas veisles, atrasti savo šeimynai nr.1, nr.2, nr.3 smile.gif

o apie Marmande pomidorus buvo kalbėta, pamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 09, 13:41)
aš irgi luktersiu (jei nepamiršiu) ...

pamirši čia šitoj temoj...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 09, 14:22)
pamirši čia šitoj temoj...

užtat užsirašiau į namų knygą blush2.gif Tik vėliau ne visada prisimenu dėl ko kažkurios veislės norėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 09 sausio 2015 - 16:41
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 09, 18:41)
užtat užsirašiau į namų knygą  blush2.gif Tik vėliau ne visada prisimenu dėl ko kažkurios veislės norėjau  doh.gif

Oho, kaip aristokratiškai skamba wub.gif

Marmande geruliai buvo, išskyrus, tai,kad pirmi susirgo. Aišku, augo lauke, bet labai jau aplipę pomidorčikais buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 09, 17:32)
Oho, kaip aristokratiškai skamba  wub.gif

Marmande geruliai buvo, išskyrus, tai,kad pirmi susirgo. Aišku, augo lauke, bet labai jau aplipę pomidorčikais buvo  wub.gif

tik taip neatrodo biggrin.gif paprasta lyg ir "eurinėj" pirkta blush2.gif Dalinamės su MB.
Atsakyti
Na va papildziau siltnami sniegeliu bigsmile.gif
Atsakyti
NITROZILAS
is tavo sarasiuko as auginau pries kelis metus NEGRITIONOK, pirktas Sekleleje( gautos is Estu). Is keliu daigu uzaugo beveik visi skirtingi, juodi mazuliukai , bet truputeli didesni uz cerius, kiti raudini beveik normalaus dydzio, dar kiti juodukai apie 60 gr gal (jau ir nelabai pamenu), nes baisiai nederlingi buvo. Seklos stovi nukistos i pati gala dezutes, nes daugiau nebesejau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 09, 12:38)
o aš vistiek nenoriu  biggrin.gif

A tu jo net neragavusi blink.gif ?Tai kaip tu gali spręst apie pomidorų skonį g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 09, 20:20)
A tu jo net neragavusi  blink.gif ?Tai kaip tu gali spręst apie pomidorų skonį  g.gif ?

nea, neragavusi. O aš ir nesakau, kad neskanus. Sakau, kad nenoriu smile.gif Kąašžinau, man žali nelabai apetitni atrodo.. Be to, kai nelabai noriu, tai ir pirkt nepulsiu smile.gif
Atsakyti
Kokiu cia idomybiu prisiziurejau, ipatingai idomiai atrodo pukuoti pomidoriukai smile.gif

http://pomidom.ru/ж...
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 09, 21:27)
ipatingai idomiai atrodo pukuoti pomidoriukai smile.gif

aš kai pabandau įsivaizduot, kaip tokį su kailiuku valgau, iškart nupurto schmoll.gif

Atsakyti