Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

labas rytas.
Gavau siandien lauktuviu nuo bendradarbes seklu is peterburgo
маршал ф1
транс рио
бенито ф1

ar turejot kas tokias?
Atsakyti
ax.gif Benito tik žinau...ir tubūt daug kas augino , nes irgi toks kaip ir vajus jo buvo kažkuriais metais biggrin.gif Nieko man ypatingo iš jo nebuvo...atsimenu , kad tik kietas buvo g.gif
Atsakyti
Kas man galėtų paaiškinti koks žmoniškas tų penių pomidorų pavadinimas? Tokiu pavadinimu google man meta tik SM pokalbius, o kur jį nusipirkt niekaip nerandu
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 14, 12:35)
Kas man galėtų paaiškinti koks žmoniškas tų penių pomidorų pavadinimas? Tokiu pavadinimu google man meta tik SM pokalbius, o kur jį nusipirkt niekaip nerandu

Iš rankų į rankas biggrin.gif jau buvo pernai klausimas kur gauti gražia firmine pakuote tų sėklų, bet niekasm nepavyko rasti
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 01 14, 13:41)
Iš rankų į rankas  biggrin.gif jau buvo pernai klausimas kur gauti gražia firmine pakuote tų sėklų, bet niekasm nepavyko rasti

Na tikrai pries dvi dienas ziurinedama seklas ebay maciau. Ir dar parasyta sex
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 14, 13:35)

Ju normalus biggrin.gif pavadinimas AURIJA. Originaliai veisle is Ukrainos.
P.S. jums reikia seklu? parasykit man i A.z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginaja: 14 sausio 2015 - 12:54
QUOTE(Venta9 @ 2015 01 14, 13:48)
Na tikrai pries dvi dienas ziurinedama seklas ebay maciau. Ir dar parasyta sex

bigsmile.gif thumbup.gif sex pomidorai...
Turbūt šiaip yra ne viena veislė turinti tokios formos vaisius...reik pagal formą gal rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 14, 12:55)
Turbūt šiaip yra ne viena veislė turinti tokios formos vaisius...reik pagal formą gal rinktis g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 14, 13:55)
bigsmile.gif  thumbup.gif sex pomidorai...

Ne , pavadinimas buvo kitas ir tik prirasytas dar tas zodis, nekreipiau demesio, nes man ju nereikia, tik probegom uzkliuvo paveiksliukas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 14, 10:22)
hmmm... dariau darbe mokėjimo pavedimą estams, šiandien žiūriu, kad už pavedimą nuskaičiuota 13,05 eur.

Ką čia taip papigiai prisipirkai user posted image?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 14, 13:18)
Ką čia taip papigiai prisipirkai user posted image?

bitumo biggrin.gif Čia ne aš, čia įmonė pirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilteVarsa @ 2015 01 14, 10:10)
Labas rytas,
Aš darau pomidorų užsakymą iš estų -jau yra maža kompanija laukiu daugiau norinčių iki penktadienio, rašykit į mano email : 13.vilte@gmail.com

Gal puslapiuką galima? bigsmile.gif Nerandu adreso ax.gif
Atsakyti