labas rytas.
Gavau siandien lauktuviu nuo bendradarbes seklu is peterburgo
маршал ф1
транс рио
бенито ф1
ar turejot kas tokias?

Kas man galėtų paaiškinti koks žmoniškas tų penių pomidorų pavadinimas? Tokiu pavadinimu google man meta tik SM pokalbius, o kur jį nusipirkt niekaip nerandu
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 14, 12:35)
Kas man galėtų paaiškinti koks žmoniškas tų penių pomidorų pavadinimas? Tokiu pavadinimu google man meta tik SM pokalbius, o kur jį nusipirkt niekaip nerandu
Iš rankų į rankas

QUOTE(daimura @ 2015 01 14, 13:41)
Iš rankų į rankas
jau buvo pernai klausimas kur gauti gražia firmine pakuote tų sėklų, bet niekasm nepavyko rasti

Na tikrai pries dvi dienas ziurinedama seklas ebay maciau. Ir dar parasyta sex
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 14, 13:35)
Ju normalus

P.S. jums reikia seklu? parasykit man i A.z.
QUOTE(Venta9 @ 2015 01 14, 13:48)
Na tikrai pries dvi dienas ziurinedama seklas ebay maciau. Ir dar parasyta sex

Turbūt šiaip yra ne viena veislė turinti tokios formos vaisius...reik pagal formą gal rinktis

QUOTE(diuni @ 2015 01 14, 12:55)
Turbūt šiaip yra ne viena veislė turinti tokios formos vaisius...reik pagal formą gal rinktis 

QUOTE(diuni @ 2015 01 14, 13:55)

Ne , pavadinimas buvo kitas ir tik prirasytas dar tas zodis, nekreipiau demesio, nes man ju nereikia, tik probegom uzkliuvo paveiksliukas.
QUOTE(adija5 @ 2015 01 14, 13:18)
bitumo

QUOTE(VilteVarsa @ 2015 01 14, 10:10)
Labas rytas,
Aš darau pomidorų užsakymą iš estų -jau yra maža kompanija laukiu daugiau norinčių iki penktadienio, rašykit į mano email : 13.vilte@gmail.com
Aš darau pomidorų užsakymą iš estų -jau yra maža kompanija laukiu daugiau norinčių iki penktadienio, rašykit į mano email : 13.vilte@gmail.com
Gal puslapiuką galima?