Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 4

QUOTE(Milagra @ 2015 01 24, 22:14)
Man irgi LNK laikas labai nepatogus, todėl lietuviškai mačiau labai ribotai. Tikiuosi pažiūrėti ko nemačiau per TV1 vakarais smile.gif Manau, turėtų pakartoti, kaip ir visus kitus serialus.

As nors turiu įsirašiusi dalį serijų su Viasat'u, bet tikriausiai, jog dar kartelį žiurėsiu su rusišku vertimu. Nes pažiūrėjau katik 73 serija, tai puse scenų pasirodė, jog išverstos arba ne pilnai, arba kažkaip ne taip.
Atsakyti
Aš žiūriu kantriai per LNK smile.gif
Antras serialas, kurį žiūriu... Fatmagiulę žiūrėjau ir daba šitą žiūriu
Atsakyti
as ir bandau ziuret per LNK, bet ne visada del darbo pavyksta, tada jau ta serija tenka su subtitrais ziuret. ziauriai uzkabines filmas. jei net MB i pabaiga pradejo ziuret, pradzioj netyciom viena akim su manim ziuredavo, o dabar grizau ana diena , o jis jau man pasakoja, kas zenyjosi, kas nusaut ka nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau MB pries visokius tokius serialus, o sita jau bent pabaiga tikrai ziures. ir dar pas mus namie Kuzejus ir Gunejus atsirado - katina dabar saukiam Kuzejum, o mano tevukas Gunejm patapo doh.gif cia aisku tik mudu tarpusavyje taip vadinam doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif stai ka daro turku filmai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 01 25, 20:15)
lotuliukas.gif stai ka daro turku filmai  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Pas mane serialu deka kasdieninėje kalboj naujas geras žodis atsirado - ATSILIKELIS! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 01 25, 17:20)
As nors turiu įsirašiusi dalį serijų su Viasat'u, bet tikriausiai, jog dar kartelį žiurėsiu su rusišku vertimu. Nes pažiūrėjau katik 73 serija, tai puse scenų pasirodė, jog išverstos arba ne pilnai, arba kažkaip ne taip.

Deja, deja, bet tikrai lietuviai dažnai pasiklysta vertime ir tam tikros scenos praranda pusę savo žavesio unsure.gif

QUOTE(mickute7 @ 2015 01 25, 19:15)
as ir  bandau ziuret per LNK, bet ne visada del darbo pavyksta, tada jau ta serija  tenka su subtitrais ziuret. ziauriai uzkabines filmas. jei net MB i pabaiga pradejo ziuret, pradzioj netyciom viena akim su manim ziuredavo, o dabar grizau ana diena , o jis jau man pasakoja, kas zenyjosi, kas nusaut ka nori  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jau MB pries visokius tokius serialus, o sita jau bent pabaiga tikrai ziures.

ir dar pas mus namie Kuzejus ir Gunejus atsirado - katina dabar saukiam Kuzejum, o mano tevukas Gunejm patapo  doh.gif cia aisku tik mudu tarpusavyje taip vadinam  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif stai ka daro turku filmai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš, kai pirmą kartą žiūrėjau naktimis, tai vyras iš manęs visaip šaipėsi ir nesuprato kas čia man darosi, nes aš išvis nežiūrėdavau jokių serialų, o dabar naktimis, matai, kažkokius turkus žiūriu biggrin.gif O dabar pačiam būna pietų metas kai KG rodo, tai žiūri susidomėjęs ir dar klausinėja manęs kas jam neaišku. O anadien sirgo, tai grįžus radau įdėmiai bespoksantį ir dar man papasakojo ką praleidau biggrin.gif Tai čia jau didelis įvertinimas KG biggrin.gif

Katinui labiau pasisekė lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aš nesuprantu Aynur g.gif Kam reikėjo tekėti už Samio? Manau, kad ji neįsiklausė į išsakytus Handan žodžius. Nors tikrai vertėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 26, 14:55)
Na aš nesuprantu Aynur g.gif  Kam reikėjo tekėti už Samio? Manau, kad ji neįsiklausė į išsakytus Handan žodžius. Nors tikrai vertėjo  cool.gif

Nežinau, bet eilinį karta įsitikinu, kad kartais geriau gyvent vienai be vyro. ax.gif Kaip ten sakoma, geriau joks, negu belekoks smile.gif Netikiu, kad Sami kaip sutuoktinis sugebės pasikeisti.....Kaip tėvas gal ir padare pažanga, na bet kaip vyras tai doh.gif
Atsakyti
aš tai žinokit susipažinau su Kuzėjum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pakalbėjom, angliškai aišku, sakė, kad jo favoritė Beren Saat biggrin.gif FB apsikeitėm nu žodžiu smile.gif
atsikėlusi iš sapnų karalystės juokiaus balsu viena pati, nu taip tikroviškai viskas buvo... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif svarbiausiai, kad nesu didelė jo gerbėja, bet va atėjo toks gražus, kaip dabar pakeltais plaukais thumbup.gif
dabar kai jis toks pasikeitęs, ar jis ne pastambėjęs kažkiek, nei išėjęs iš kalėjimo? smile.gif
Kaip fainai su tom dovanom mamai sugalvojo wub.gif ir, atrodo, kiek mažai tereikėjo Handan iki mažos laimės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 26 sausio 2015 - 15:11
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 26, 16:03)
Nežinau, bet eilinį karta įsitikinu,  kad kartais geriau gyvent vienai be vyro. ax.gif Kaip ten sakoma, geriau joks, negu belekoks smile.gif  Netikiu, kad Sami kaip sutuoktinis sugebės pasikeisti.....Kaip tėvas gal ir padare pažanga, na bet kaip vyras tai doh.gif

Na tikrai pritariu.
Ir dar keista, kad ji verkia, todėl, kad Samis turi praeitį, kad turi buvusią žmoną, kad ji turi indėlį į tuos namus, kuriuose dabar ji gyvena. Atrodo, moteris su praeitimi, suaugusi, bet keistai reaguoja į viską.

Kuzejus šaunuolis, kaip gražiai mama nudžiugino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2015 01 26, 16:09)
aš tai žinokit susipažinau su Kuzėjum  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pakalbėjom, angliškai aišku, sakė, kad jo favoritė Beren Saat  biggrin.gif  FB apsikeitėm nu žodžiu smile.gif
atsikėlusi iš sapnų karalystės juokiaus balsu viena pati, nu taip tikroviškai viskas buvo... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  svarbiausiai, kad nesu didelė jo gerbėja, bet va atėjo toks gražus, kaip dabar pakeltais plaukais 

Super thumbup.gif Ir aš tokio sapno noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 01 26, 17:12)
Super thumbup.gif Ir aš tokio sapno noriu biggrin.gif

lotuliukas.gif aš tuoj Milagrą prisiminiau, kad jai toookį sapniuką wink.gif linksmai rytas prasidėjo...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2015 01 26, 15:09)
Kaip fainai su tom dovanom mamai sugalvojo  wub.gif ir, atrodo, kiek mažai tereikėjo Handan iki mažos laimės...

drinks_cheers.gif Saunuolis Kuzejus. Bus jis nuostabus vyras, neabejoju tuo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 26 sausio 2015 - 15:15