Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 4

QUOTE(oziarage @ 2015 01 26, 18:32)
Del Banu nestumo tai nelabai ir as suprantu nescia ji ar ne g.gif Kazkodel manau, kad ne, nes kai kas jau papliurpe gala jos  doh.gif

Banu is tiesu laukiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 26, 17:32)

Del Banu nestumo tai nelabai ir as suprantu nescia ji ar ne g.gif Kazkodel manau, kad ne, nes kai kas jau papliurpe gala jos  doh.gif

Simai su Giunejumi, nes jai komisaras liepe ta daryti mainais I laisve smile.gif

Labai aciu!!
Del Banu... Galetu ji is tikro but nescia, pasigimdytu vaikiuka... Patinka ji man rolleyes.gif

Bet tai man vis tiek neaisku - komisaras liepe tai liepe, bet kaip visa tai ivyko? Gi anksciau Giunejus ir Simai net nelabai bendravo. Ka, taip nei is sio nei is to Simai pas G atvare ir pasiule: e, davai pagyvenam kartu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2015 01 26, 17:36)
Banu is tiesu laukiasi smile.gif

Vel pastojo po persileidimo? rolleyes.gif
Atsakyti
Nu del Banu, tai kad ir daktare pati pranese jai kad laukiasi. tiek kad man tiap gaila jos, kai jai ten visokios haliucinacijos prasideda verysad.gif verysad.gif

bet Giuenjus kaip supratau tai seka Simai SMS komisarui ? reiskia naudojasi Simai kaip jam patinka ?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 18:43)
Vel pastojo po persileidimo?  rolleyes.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 26, 16:51)
2 savaites negalejau paziuret, siandien paziurejau ir daug ko nesupratau. Ne meksikonai cia, kur 2 savaites nepaziuri ir nelabai ka prarandi. Gal kas galetu trumpai parasyt:
Ar ilgai Kuze ant Demet ir Serefo pyko? Del ko atsileido?
Ka Simai su Giunejum veikia? Is viso, kodel Giunejus nebe su Banu? Isaiskejo romaniukstis su Melda? O Simai - tarp jos ir Bariso nesimezge ten kazkas?  g.gif  g.gif
Banu laukiasi??? Kaip cia taip - vel, vis dar, tik savo fantazijose?
Dzemre su Zainep vel drauges? Zainep nebesipleso del Kuzejaus? Gal ji jau rimtai su Buraku?
Kodel Giulten is namu meta?

Atsiprasau, kad cia su tais klausimais lendu, bet tikrai neturejau kada ziuret  blush2.gif

Siūlyčiau pažiurėti su rusišku vertimu nors prabėgom, nes daug praleidote ir sunku bus jau suprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 01 26, 18:00)
Siūlyčiau pažiurėti su rusišku vertimu nors prabėgom, nes daug praleidote ir sunku bus jau suprasti smile.gif

Tai kad rusiskai visai nesuprantu, be to, turbut tingeciau blush2.gif Nors ta vieta, kai Banu uzklumpa Giuneju su Melda, turbut youtube susirasiu. Gal kas zino, kokia ten daugmaz serija?
Atsakyti
Nu bet pabaiga.. wub.gif wub.gif lydziausi is laimes, lyg man pirstusi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 01 26, 19:07)
lydziausi is laimes, lyg man pirstusi wub.gif  wub.gif

Va va wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ziurejau su titrais,buvo grazu,bet dabar ziurint per telika siurpuliukai laksto nuo kuzey ir dzemre scenu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Norėjau paklausti, gal pasidalinsit, kur jūs žiūrite rusiškas šio serialo serijas? ax.gif gal nuorodą galima?
Atsakyti
Pradejau rasyt, bet skubiai islekt turejau, tai nzn ar aktualu dar biggrin.gif

Taip, Banu laukiasi vel. Suzinojo apie visus Guniejaus darbelius, nusprende skirtis, opaskui suzinojo, kad laukiasi. Nenoredama pakenkti vaikeliui, nebegeria vaistu, todel vel trinka psichika verysad.gif O tokia saunuole ji unsure.gif

Kuze neilgai pyko. Tiksliau, jis isvis ne pyko, jam be galo skaudu buvo. Jam tiesiog reikejo susivokti, viska savo viduje susidelioti. Jis ne tik and Demet pyko ar ant Serefo, o ir ant saves. Jis taip pat jauciasi isduodantis Ali, nes jaucia, kad Seref ir i jo gyvenima nejucia iejo kaip geriausias draugas. Ir per suzadetuves jis turejo kaip reikiant per save perlipti, kad ta kalba pasakyti. Jis gi viska supranta ir nori jiems laimes. Nera jis nei kaimietis, nei erelis, tiesiog zmogus, turintis be galo tyra sazine ir gilius jausmus. Kaip jis siandien su Ali prie jo kapo bendraudamas susinepatogino, kai Seref paskambino...

Simay su Guniejum todel, kad to is jos pareikalavo Serefas uz tai, kad neikiso jos i kalejima uz tai, ka padare Barisui. Ji seka kiekviena Guniejaus zingsni ir perduoda informacija Serefui. Nes Serefui Guniejus jau seniai itartinas.

O del Dzemre ir Zeynep draugystes, na ka cia ir bepridursi. Matysim dar kas tai per draugyste cool.gif Kolkas bendras verslas sieja jas, kadangi Zeynep Sinanerai atleido, o Dzemre irgi be darbo, viena gavo iseitine, kita palikima, va ir sugalvojo kartu dirbti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2015 01 26, 19:17)
ziurejau su titrais,buvo grazu,bet dabar ziurint per telika siurpuliukai laksto nuo kuzey ir dzemre scenu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man žiūrint su titrais lakstė šiurpuliukai, bet žiūrint per LNK, tai net pikta darėsi. Na taip atmestinai išversta, tikrai pusę žavesio nuo to prarado pasipiršimo scena. Na, bet čia matyt galima būtų burnoti kasdien dėl to smile.gif
Man labai patiko momentas, kai Kuzey parodė Ali prie kapo žiedus smile.gif Džiaugėsi lyg mažas vaikas, pats negalėdamas patikėti biggrin.gif
Dėl Kuzey šeimyniškumo ir koks jis būtų buityje, tai aš net neabejoju, kad tobulas vyras smile.gif Juk, kai buvo Samsune, tai Džemrei ir valgyti kuo puikiausiai paruošdavo, ir patalynę užvilko biggrin.gif , ir šeip matėsi, jog žmogus susinepatogino ir puolė tvarkytis, kad tik Džemrė jo išmėtytų rūbų neužmatytų smile.gif Mielas personažas tas Kuzejukas wub.gif
Atsakyti