aš noriu kai ko paklausti apie paskutinę seriją
jei parašysiu geltonu tekstu tai nieko tokio? nenulinčiuosit?
QUOTE(Nimbamedė @ 2015 01 29, 17:42)
aš noriu kai ko paklausti apie paskutinę seriją
jei parašysiu geltonu tekstu tai nieko tokio? nenulinčiuosit? 
Tai tada mėginu
tai tos, kurios nieko nenorit sužinot "į ateitį" NESKAITYTI 
žodžiu, pažiūrėjau susiradus paskutinę seriją. Aš kai ko nesupratau. Tai kaip ten išeina su tuo paskutiniu Giunėjaus šūviu? Tai per tuos du mėnesius K pasveiko, ar čia tik Džemrės haliucinacija serijos pabaigoje kad jiems viskas gerai?
Nelabai įkirtau
tai gal tos, kurios žiūrėjot rusiškai, gal gerai supratot?
žodžiu, pažiūrėjau susiradus paskutinę seriją. Aš kai ko nesupratau. Tai kaip ten išeina su tuo paskutiniu Giunėjaus šūviu? Tai per tuos du mėnesius K pasveiko, ar čia tik Džemrės haliucinacija serijos pabaigoje kad jiems viskas gerai?
QUOTE(Nimbamedė @ 2015 01 29, 18:03)
Tai tada mėginu
tai tos, kurios nieko nenorit sužinot "į ateitį" NESKAITYTI 
Gunejaus ginklo kulkos buvo netikros. Kai Serefas ji sulaike po to suvio, pasake juk, kad "nejaugi manei, kad duosiu tau tikras kulkas".
Galvojau nukrisiu nuo sofos is kvatojimo
kai Giulten isstraksejo prie duru pas Omera
o man juokas paėmė kai Kuziejus su Šerefu sėdi kavinėj, Šerefas užveda kalba apie Giunėjų, o Kuziejus taip ramiai - " nežinau, jam ten skauda kažką..."
taip tai jautrus, o čia žmogus su peršauta koja, o jis - jam ten skauda kažką
QUOTE(Nefer @ 2015 01 29, 20:26)
Galvojau nukrisiu nuo sofos is kvatojimo
kai Giulten isstraksejo prie duru pas Omera 
Man pagailo, kad Omeras turi suzadetine, o koks nusivylimas buvo Giulten, kai jis pristate savo brangiaja
Kur galėčiau pažiūrėti UM su angliškais titrais, lietuvišku ar rusišku dubliavimu? Geriau, jog būtų su titrais.
Man irgi buvo nuostaba kai Omeras savo sužadėtinę pristatė, tikrai galvojau, kad susikukuos jis su Giulten, nors jaučiu vistiek gale koks jaunikaitis pasimaišys jai. 
aš irgi taip pat. Nu reikėjo jam ten pasimaišyt, tikiuosi neapkaltins dabar jo.
nors jau galas serialo, tai gal neturėtų.
QUOTE(Milagra @ 2015 01 29, 19:12)
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 29, 22:28)
Taip, Barišas.