Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 4

QUOTE(6Combo9 @ 2015 01 29, 20:45)
Taip, Barišas.

verysad.gif Kazkaip gaila man jo, pradzioj tikrai nebuvo kazkoks antzmogis...
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 29, 21:50)
verysad.gif  Kazkaip gaila man jo, pradzioj tikrai nebuvo kazkoks antzmogis...

Man irgi gaila, kad iki to nuėjo jis. Bet vistiek jis man gražiausias vyras seriale smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 29, 21:06)
Man irgi gaila, kad iki to nuėjo jis. Bet vistiek jis man gražiausias vyras seriale smile.gif tongue.gif

Man tai nera jis grazuolis, isverstaakis truputi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 29, 22:08)
Man tai nera jis grazuolis, isverstaakis truputi  biggrin.gif

Taip taip, išverstaakis moteriškom rankutėm biggrin.gif
Atsakyti
ech.. nesuprantu, šioj nuorodoj Nuoroda man rodo juodą ekraną ir tik garsą girdžiu... o tas bigcinema kaip suprantu dar neišversta doh.gif vėl nemačiau šios dienos serijos...
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 29, 22:08)

Man kažkokie nestandartai patinka lotuliukas.gif doh.gif blink.gif Nors maniškis tamsus kaip tikras turkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2015 01 29, 16:02)
Labai graziai Giulten atstume Huseina 4u.gif

Man isvis ji labai faina siame filme. Jos santykiai su dukra, as tokiu net nemacius. Taip laisvai apie viska kalba. Jos optimizmas, energija.

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 29, 21:08)

Ir akys per arti viena kitos.

O jums nekliuna tokie dalykai? Pradejus rodyti serija, kaip Sumera nusove, rode zmogaus rankas su ginklu ir kaip tas zmogus padejo ginkla ant stalo.
Filmo eigoje rode Barisa su pirstinem ir ginkla laike su pirstinem.

Po to net atsukau vel pradzia paziureti. Arba nusove ne Barisas, arba tokia nelogiska klaida.
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 01 29, 22:14)

O jums nekliuna tokie dalykai? Pradejus rodyti serija, kaip Sumera nusove, rode zmogaus rankas su ginklu ir kaip tas zmogus padejo ginkla ant stalo.
Filmo eigoje rode Barisa su pirstinem ir ginkla laike su pirstinem.

Po to net atsukau vel pradzia paziureti. Arba nusove ne Barisas, arba tokia nelogiska klaida.

O man užkliuvo, kad vakar nerodė kas nušovė, šiandien nerodė dar pradžioj tempė tempė ir užtempė net iki vidurio serijos. Na kam iškart visko atvirai nerodė? Gal tada ne Barišas? Bet jau per maža serijų, kad kažką išraizgytų.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 29, 21:21)
O man užkliuvo, kad vakar nerodė kas nušovė, šiandien nerodė dar pradžioj tempė tempė ir užtempė net iki vidurio serijos. Na kam iškart visko atvirai nerodė? Gal tada ne Barišas? Bet jau per maža serijų, kad kažką išraizgytų.

Reikes dar atsukti atgal, nes man atrodo, kad ir rubai nesutapo. Barisas su marskiniais buvo, o ten rudo rode.

O siaip filmuose budinga, kad viska sukisa i paskutine serija. Nemegstu taip.
Atsakyti
Labukas.merginos gelbėkit sad.gif pažiūrėjau pora serijų Meilė ir bausmė bet nepilnas serijos arba neatidaro.gal jus žinot kur lt kalba ar bent lt titrais galima būtų paziuret šį serialą? verysad.gif
Atsakyti
Man parekomendavo UM baltracker'yje ieškoti, na tai jau parsisiunčiau, bandysiu žiūrėti kai šitas baigsis
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 29, 22:29)
Labukas.merginos gelbėkit sad.gif pažiūrėjau pora serijų Meilė ir bausmė bet nepilnas serijos arba neatidaro.gal jus žinot kur  lt kalba ar bent lt titrais galima būtų paziuret šį serialą?  verysad.gif

Patarimas visai nežiūrėt. Nebent saldžiai mėgstat smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2015 01 29, 22:26)
Reikes dar atsukti atgal, nes man atrodo, kad ir rubai nesutapo. Barisas su marskiniais buvo, o ten rudo rode.

O siaip filmuose budinga, kad viska sukisa i paskutine serija. Nemegstu taip.

Teisingai. Į rūbus ir aš atkreipiau dėmesį. Bet man figūra į Buraką labiau panaši buvo. Na matysim, bet Barušas juk arsiminė viską kaip kas įvyko, nebent...nebent jam susisuko protas kaip ir Banu ir jis įsivaizdavo tai smile.gif Na žodžiu, mačiusios čia kikena iš tokių pamastymų biggrin.gif
Atsakyti