Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 4

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 30, 09:52)
O Jums neatrode keista, kai "Atpilde" po veido operacijos is vieno Ezelio, pasidare visai kitas Ezelis  biggrin.gif Na man cia akivaizdus atitolimas nuo realybes.

Na ten iš Omero virto jis Ezeliu, t.y. padarytos plastinės operacijos, absoliuti veido plastika smile.gif O kas ten prasilenkia su realybe? Tai mokslas, beje taip dažnai naudojamas, kad net neįsivaizduojate kiek tokių visiškų pakeitimų įvykdoma per metus pasaulyje. Pakeičiama viskas, kalba, judesiai. Tik tam reikia labai ilgo laiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 30, 09:52)
oziarage,
nu man priesingai kai zinojau pabaiga tai nebuvo soko , o jei staiga butu uzklupus tokia pabaiga buciau soke  biggrin.gif
UM ziurejau nes norejau pamatyti Kuziuka kitam vaidmeny  blush2.gif  buvau  blush2.gif sokiruota koks jis , atrodo vaidina skirtingi aktoriai  blink.gif

labas rytas 4u.gif

Tai tą ir norėjau pasakyti, kad kai mates pabaigą, tada jau nebūna tragedijos žiūrint antrą kartą. Bet, jei neesi mates ir nenumanai kas įvyks, tada tai jau baisi tragedija sad.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 30, 09:06)
Na ten iš Omero virto jis Ezeliu, t.y. padarytos plastinės operacijos, absoliuti veido plastika smile.gif O kas ten prasilenkia su realybe? Tai mokslas, beje taip dažnai naudojamas, kad net neįsivaizduojate kiek tokių visiškų pakeitimų įvykdoma per metus pasaulyje. Pakeičiama viskas, kalba, judesiai. Tik tam reikia labai ilgo laiko smile.gif
Papildyta:

Na va matot, Jums cia atrodo normalu, o man ne. Vienos tiesos nera. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 30, 10:06)

Man cia jau prilygsta fantastikai,zmogus gi ne is molio,kad ka nori ta nulipdai,as kaip pamaciau Omera-Ezeli su visiskai subintuota galva,ir nosis ir lupos tai... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 30, 00:21)
Na ka, kadangi ką tik serija ziurejau, tai galiu pasakyt, kad rode kaip nusauna Sumera be pirstiniu, o paskui iskart jau rodo kita kadra ir zudikas su pirstinem  biggrin.gif Siaip niekad i tokius dalykus demesio neatkreipiu, na, bet Jus paskaiciau, tai idemiau paziurejua ta scena.  biggrin.gif  Nieko tokio, turbut nesuziurejo kurybine komanda tokiu detalyciu irnesakyk.gif matyt negalvojo, kad ziurovai bus tokie smulkmeniski  smile.gif

ir man idomu pasidare del tu pirstiniu, tai perziurejau dar karta. kad viskas gerai ten, kai sove buvo be pirstiniu, taip ir liko. o su pirstinem ir kitais marskiniais kita diena atvare Giunejaus sasaga palikt..
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2015 01 30, 11:11)
ir man idomu pasidare del tu pirstiniu, tai perziurejau dar karta. kad viskas gerai ten, kai sove buvo be pirstiniu, taip ir liko. o su pirstinem ir kitais marskiniais kita diena atvare Giunejaus sasaga palikt..

lotuliukas.gif ot tos pirstines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 30, 12:17)
lotuliukas.gif ot tos pirstines biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 01 30, 09:51)
Man cia jau prilygsta fantastikai,zmogus gi ne is molio,kad ka nori ta nulipdai,as kaip pamaciau Omera-Ezeli su visiskai subintuota galva,ir nosis ir lupos tai...  doh.gif   biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif doh.gif Ypac realu, kai po operacijos zmogus zymiai aukstesnis patampa hihihi.gif Cia tai jau gryniu gryniausia Meksika biggrin.gif

QUOTE(nandriu @ 2015 01 30, 10:11)

Aha, ir as specialiai ejau paziuret. Butent taip ir buvo smile.gif

O siaip tai buna tu kliurku, kad su telefonu aukstyn kojom kalbasi arba stovi su vienais batais, o sedi jau su kitais biggrin.gif Cia is to, ka prisimenu paskutiniu metu. Yra daug foto internete prigaudyta su tokiais momentais, tiek is serialu, tiek is filmu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 30 sausio 2015 - 11:59
QUOTE(Milagra @ 2015 01 30, 12:47)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  doh.gif Ypac realu, kai po operacijos zmogus zymiai aukstesnis patampa hihihi.gif Cia tai jau gryniu gryniausia Meksika biggrin.gif

drinks_cheers.gif gal ant turniko ilgai kabejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 30, 11:47)

Aha, ir as specialiai ejau paziuret. Butent taip ir buvo smile.gif

***** blemba, nuvariau ir as dar karta paziuret lotuliukas.gif nandriu teisybe thumbup.gif Su pirstinem problema isspresta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 01 30, 11:00)
drinks_cheers.gif  gal ant turniko ilgai kabejo  lotuliukas.gif

Nors ne, zinok, neaukstesnis, siaip tik mutavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2015 01 29, 21:29)
Labukas.merginos gelbėkit sad.gif pažiūrėjau pora serijų Meilė ir bausmė bet nepilnas serijos arba neatidaro.gal jus žinot kur  lt kalba ar bent lt titrais galima būtų paziuret šį serialą?  verysad.gif

http://raskim.lt/ser...meile-ir-bausme

QUOTE(oziarage @ 2015 01 29, 21:43)
Teisingai. Į rūbus ir aš atkreipiau dėmesį. Bet man figūra į Buraką labiau panaši buvo. Na matysim, bet Barušas juk arsiminė viską kaip kas įvyko, nebent...nebent jam susisuko protas kaip ir Banu ir jis įsivaizdavo tai smile.gif Na žodžiu, mačiusios čia kikena iš tokių pamastymų biggrin.gif

Na, cia daznai rodo kieno nors isivaizdavimus, kaip K rekia arba kaip G puola saudyti smile.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 29, 23:21)
Na ka, kadangi ką tik serija ziurejau, tai galiu pasakyt, kad rode kaip nusauna Sumera be pirstiniu, o paskui iskart jau rodo kita kadra ir zudikas su pirstinem  biggrin.gif Siaip niekad i tokius dalykus demesio neatkreipiu, na, bet Jus paskaiciau, tai idemiau paziurejua ta scena.  biggrin.gif  Nieko tokio, turbut nesuziurejo kurybine komanda tokiu detalyciu irnesakyk.gif matyt negalvojo, kad ziurovai bus tokie smulkmeniski  smile.gif

As tikrai dar karta paziuresiu, bet ten gi ir rubai nesutapo.

O kas sako, kad smulkmena, tai cia visai ne smulkmena. Kokie auskarai ir kojines butu smulkmena, o tokius dalykus zmones pastebi.

Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2015 01 30, 12:24)
http://raskim.lt/ser...meile-ir-bausme
Na, cia daznai rodo kieno nors isivaizdavimus, kaip K rekia arba kaip G puola saudyti smile.gif
As tikrai dar karta paziuresiu, bet ten gi ir rubai nesutapo. Nors jo, po to atejo antra karta, o tuos pirmus sudegino, kur Ebru knisosi maise.

O kas sako, kad smulkmena, tai cia visai ne smulkmena. Kokie auskarai ir kojines butu smulkmena, o tokius dalykus zmones pastebi.

Dar pagalvojau, kad maciusios praranda diskutavimo zavesi, nes viska zino jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 01 30, 11:28)
Dar pagalvojau, kad maciusios praranda diskutavimo zavesi, nes viska zino jau  ax.gif

Butent. Pamenu, kai pirma karta ziurejom, buvo labai idomu paspelioti kas kaip bus ir padiskutuoti kodel kazkas ivyko ar neivyko. Sitos temos sakiau net neskaitysiu, nes tikrai, kai zinai, jau nebeidomu, bet vis nesusilaikau pasiziuret kaip kitiems atrodo. Smagu pamatyti nauju izvalgu, i ka kiti kreipia demesi, kaip viska mato. Nes tikrai zmones labai skirtingi ir bent jau man, tas labai patinka smile.gif
Atsakyti