Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Aira2 @ 2015 01 09, 18:19)
Labai ačiū už šiuos patarimus ir man sugaištą laiką  4u.gif  .
Dėja jau pavėlavai,į "Akvariumas" parduotuvę jau buvau užsukus.Tik ne žuvelių pirkti,o spalvotų akmenukų.Labai gražių  thumbup.gif .Deja mano mama nieku gyvu nesutiktu tiek visko pripirkti  verysad.gif  .                                                    Be to aš ir taip stengiausi,dar reikia džiaugtis  kad akvariumą turiu  unsure.gif .Bet o kaip su krevetušėm???

LABAI GRAZIU??? bigsmile.gif Tokiu paciu kaip LABAI GRAZUS krumas su kriaukle??? bigsmile.gif Ir irgi is plasmases??? bigsmile.gif
Neeee, Dilma, Tu jau nebelauk visu tu aniokiu piligrimaciju: macylink is oro!! Paskum jau mes Tau kokia indulgencija (nuo visu grieku... PVZ sv. Antano suns baltai vytinta sunsudi) papigiau parupinsim lotuliukas.gif
Griztam prie reikalo!! Nebutina visos instrukcijos susipirkt schmoll.gif Daug kas ir nemokamai gaunasis lotuliukas.gif Be to skaiciuojant kiek ismetet vejais, tai filtriukas... koks dar ten "filtriukas"!! Kokie 4 normaliokiski FILTRAI gautusis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 09, 15:56)
Tas pats ir telike, bet uztenka koki litra nusemt, kad ranka tilptu. Nemakaluojant, aisku.
O valau gal tik kas 2-3 savaites. Ale dab jau reiks atidarinet, nes ir kica reik istraukt, ir pazvejot, ir paravet  smile.gif
Gerai butu, kad Kvyka ir Egyda surasytu grafikus kada galetu pasiimt "laukneselius", bo kai israusiu - nelabai turesiu kur ilgai laikyt. As paskum priderinsiu panasu laika kada abu galit ir tada pats su ravejimu prisiderinsiu. (Man paciam del laiko problemu beveik nebuna). (Labiau aktualu Kvykos uzimtumas, nes jai dar ir melaniju su krevetkom priklauso, o gyviu tai tikrai negalesiu parom siltai islaikyt)  blush2.gif

Man tai geriu geriausiai buna savaitgaliais ax.gif O tai darbe mirkstu darbadieniais ilgokai smile.gif smile.gif smile.gif

Dabar ampularija... Vienai kiautelis uzsidares ir sau plaukioja pavirsiuje lengva... smile.gif Nejau kapis jai ? Nes siaip tai pastoviai jos judesy buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 09 sausio 2015 - 17:58
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 09, 18:32)
Pasipasakosiu smile.gif
Du žuvukiukai atsisveikino su akvariumu. Vienas dar nespėjus nusipirkti kalio permanganato, kitas po poros dienų.
Kaip Arvydas ir nurodė sąžiningai tris naktis pyliau kalio permanganato smile.gif ir kitą maistą duodu. Ėda, o kur dėsis lotuliukas.gif Ta žuvis, kuri, mano nuomone, turėjo pirma atsisvekinti ir toliau plaukioja sau guvi biggrin.gif Ir toliau su išsipūtusiu pilvu (bet gal mažiau, arba aš įsivaizduoju biggrin.gif ). Gal ją kokiam pusdieniui į pasūdytą vandenį dar įkišt, jei ir nepadės, bet gal nepamaišys g.gif  bigsmile.gif

Dabar gal kurį laiką nepilt kalio permanganato. Padaryt pertrauką galvoju g.gif

Kol kas nepilk. Tuoj dar "drastiskoj" pradinuku knygoj paziuresiu. Tik te tai jau bijau patarinet, nes propocijos TOOOKIOS!!! blink.gif Ten zuvis aba vos imerkus uzlinks, aba dar pora minuciu pasidrygins verysad.gif Ten voneles! 20 minu pamirkai ir 10 minu i distiluota. Paskum dar mirkai ir t.t. Karoc per valanda aba pagyja, aba i placiuosius... Bet i tas voneles dafiga visokiausiu vaistu privarvolinama. Nu paziesiu kas padoriau atrodo ir duosiu zinot kaip seksis 4u.gif (Laike tai uztruksiu; arti 50 rusisku puslapiu ir visai nesvarbu, kad pries 100 metu jau buvau skaites)

Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2015 01 09, 18:57)
Man tai geriu geriausiai buna savaitgaliais  ax.gif  O tai darbe mirkstu darbadieniais ilgokai smile.gif smile.gif smile.gif

Dabar ampularija... Vienai kiautelis uzsidares ir sau plaukioja pavirsiuje lengva... smile.gif Nejau kapis jai ? Nes siaip tai pastoviai jos judesy buna.

Paziesim ar Egidai patogu. Sake 3 savaites i Kauna vazines tai dar galioja, bet gal jis su darbu?? g.gif
Karoc 8652641964. Ileiskit man SMS su tikru vardu. Dar turiu nemazai "valdisku" minuciu "i visus", o ir "nuosavu" dar nei sykio net puses nebuvau isnaudojes 4u.gif
BITE
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 09, 19:00)
Kol kas nepilk. Tuoj dar "drastiskoj" pradinuku knygoj paziuresiu. Tik te tai jau bijau patarinet, nes propocijos TOOOKIOS!!! blink.gif  Ten zuvis aba vos imerkus uzlinks, aba dar pora minuciu pasidrygins verysad.gif  Ten voneles! 20 minu pamirkai ir 10 minu i distiluota. Paskum dar mirkai ir t.t. Karoc per valanda aba pagyja, aba i placiuosius... Bet i tas voneles dafiga visokiausiu vaistu privarvolinama. Nu paziesiu kas padoriau atrodo ir duosiu zinot kaip seksis  4u.gif  (Laike tai uztruksiu; arti 50 rusisku puslapiu ir visai nesvarbu, kad pries 100 metu jau buvau skaites)

Bet koks jūs fainas aciuks.gif

Šiaip tai, nu išeis tai išeis į plačiuosius, neverksiu, bet pabandyt pagydyt - įdomu smile.gif

Kadangi paskutines dienas, vėpsojau nemažai į akvariumą, tai pastebėjau, kad pecilija viena kreivoka biggrin.gif Bet, kaip viena ausim girdėjau, čia jau jų specifinė liga. Tik va, ta ausim negirdėjau, užkrečiama ar ne lotuliukas.gif Tai matyt su laiku ir ją teks nuleist.... Bet kol kas ji guvi ir tas kreivumėlis jai netrukdo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 09 sausio 2015 - 18:13
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 09, 17:39)
LABAI GRAZIU??? bigsmile.gif  Tokiu paciu kaip LABAI GRAZUS krumas su kriaukle??? bigsmile.gif  Ir irgi is plasmases??? bigsmile.gif
Neeee, Dilma, Tu jau nebelauk visu tu aniokiu piligrimaciju: macylink is oro!! Paskum jau mes Tau kokia indulgencija (nuo visu grieku... PVZ sv. Antano suns baltai vytinta sunsudi) papigiau parupinsim  lotuliukas.gif
Griztam prie reikalo!! Nebutina visos instrukcijos susipirkt  schmoll.gif  Daug kas ir nemokamai gaunasis  lotuliukas.gif  Be to skaiciuojant kiek ismetet vejais, tai filtriukas... koks dar ten "filtriukas"!! Kokie 4 normaliokiski FILTRAI gautusis  thumbup.gif

Ale aš vėjais nelaidau biggrin.gif .Jei laidyčiau,tiek daug pritaupius nebūčiau,o kad jūs žinotumėt... biggrin.gif .Akmenukai ne plastmasiniai,parašyta kad NATURAL COLOR ,reiškia spalva ne chemiškai išgauta,be to brangus,nebus plastmasė 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 01 09, 18:57)

Normalu. Nekreipk demesio. Pora dienu gali taip pluduriuot ir vaidint zombi, bet kai isalks - nusileis.
P.S. Be to naktim jin ir siaip paest nusileidzia, o paskum ikvepia ir vel pluduriuoja) biggrin.gif APGAVIKE!! biggrin.gif Kartais tik pirstu stuktelejus paleidzia kruva burbulu ir "atgyja" 4u.gif
Blogiau jei neuzsidarius namelio ir jei zuvys ten lenda

Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 09, 19:09)
Bet koks jūs fainas aciuks.gif

Šiaip tai, nu išeis tai išeis į plačiuosius, neverksiu, bet pabandyt pagydyt - įdomu smile.gif

Kadangi paskutines dienas, vėpsojau nemažai į akvariumą, tai pastebėjau, kad pecilija viena kreivoka biggrin.gif Bet, kaip viena ausim girdėjau, čia jau jų specifinė liga. Tik va, ta ausim negirdėjau, užkrečiama ar ne lotuliukas.gif Tai matyt su laiku ir ją teks nuleist.... Bet kol kas ji guvi ir tas kreivumėlis jai netrukdo schmoll.gif

Pecilijos kazi ar specifiniu ligu turi? g.gif Bent jau negirdejau. O iskreipta tai panasiau i skolioze. Bet jei jau "specifine" tada cia labau gupiju specifine.
Ale ir ligu maiselis gi atsidare verysad.gif g.gif verysad.gif Kazkur busi nugrybavus, o dab srebiam unsure.gif drinks_cheers.gif Bent itari ar numanai ka pridirbai??
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 09, 20:16)
Normalu. Nekreipk demesio. Pora dienu gali taip pluduriuot ir vaidint zombi, bet kai isalks - nusileis.
P.S. Be to naktim jin ir siaip paest nusileidzia, o paskum ikvepia ir vel pluduriuoja)  biggrin.gif  APGAVIKE!! biggrin.gif Kartais tik pirstu stuktelejus paleidzia kruva burbulu ir "atgyja"  4u.gif
Blogiau jei neuzsidarius namelio ir jei zuvys ten lenda

Taip, uzsidariusi taip neblogai. Pasisiukiojo prie filtriuko pavirsiuje nuo sroves ir dabar nusileido prie augaliuko. Pusiau "kabo", pusiau ant dugno. Po 3 geru sav. pagaliau pavargo biggrin.gif O tai kiek paziuredavau, tai abi judesyyyy budavo. Tai tegu ir miega.

Tiesa, mano ta pogestemon helferi augaliuka nukramte praktiskai visiskai. Nebeprigis smile.gif Nors nei rudavo, graziai augo, stiebes, plenciukus leido biggrin.gif NUEDE. Maciau, kaip ampularkes uzlipusios ant ju buvo. Vadinas ne tik ta piktybine sraigike smile.gif O pora uzmatytu trimitininkiu sutreskiau i stikla. Zodz akvariume liko du dumblio kamuoliuakai, netikra elodeja (Egeria densa) ir Alternethera colorata (seni lapai apejo zaliuoju taskiniu, stiebai seni kazkokie nusiraite. Bet leidzia is visu sonu puszaliu ugliuku. Bus matyti).

Po simts, taip uzsimaniau grynos sakeles... Dabar arba nulinciuosit, arba ne biggrin.gif Kai nupuosiau savo egles sakele, tai nulauziau ir aplauziau tokia sakele. Palikus mini sakeles, prie kuriu su valu visai graziai butu galima ka pritvirtinti. NEs nu po simts... uz*** mane ta netikra sakos imitacija. Apviriau, dabar mirksta pasudytame vandenyje.

O netikra elodeja leidzia ugliukus vis, bet... TOS BALTOS apnasos doh.gif Tarp pirstu pratrynus grynai, kaip kalkytes "gergzdzia". Visa vaizda gadina. IR kiek ieskojau forumuose, nelabai info duoda.

Is arti paziurejus i akva... VARGSAS koks biggrin.gif siukslynelis ir su auganciais nukvakusiais augaliukais biggrin.gif Bele kaip sukistais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2015 01 08, 23:54)

aš tai rinkčiaus vidurinį,pirmas tai išvis ne augalinis,pirmu numeriu sudėty žuvis eina
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 09, 19:09)
Ale aš vėjais nelaidau  biggrin.gif  .Jei laidyčiau,tiek daug pritaupius nebūčiau,o kad jūs žinotumėt...  biggrin.gif  .Akmenukai ne plastmasiniai,parašyta kad NATURAL COLOR ,reiškia spalva ne chemiškai išgauta,be to brangus,nebus plastmasė  4u.gif  .

Moters DRAUDZIAMA klaust kiek metu, o Tau kiek greitai sueis?? bigsmile.gif
Atsakyti
Užsukau į skelbimų skyrelį, o ten mūsų akvariumistai pilnai okupavę visą temą.
Kas ieškote elementarių augalų - info skelbimuose :-)

Ir dar pamiršau parašyti, kad turiu daaaug melanijų, įvairaus dydžio :-)
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 09, 19:24)
Pecilijos kazi ar specifiniu ligu turi? g.gif  Bent jau negirdejau. O iskreipta tai panasiau i skolioze. Bet jei jau "specifine" tada cia labau gupiju specifine.
Ale ir ligu maiselis gi atsidare  verysad.gif  g.gif  verysad.gif  Kazkur busi nugrybavus, o dab srebiam  unsure.gif  drinks_cheers.gif  Bent itari ar numanai ka pridirbai??

Vadinasita mano ausis blogai girdi lotuliukas.gif Pabandysiu apibūdint (kas man nelabai sekasi) - snukutis į kairę, viršutinis pelekas į dešinę į šoną pasislinkęs. Ir kai žiūri iš priekio tokia kreivoka, kitos tiesios. Tikiuosi ir nesukreivės unsure.gif
Jei nuoširdžiai, žalio supratimo neturiu ką pridirbau. O gal jau gavau jas ligotas.

Gal peršėriau, nes pradžioj gi labai mylėjau biggrin.gif Dabar vieną kart į dieną bemyliu smile.gif Gal per steriliai pagyveno smile.gif JOa, joa, jau žinau, kad negalima viso vandens keist. O pačioj pradžioj kokius keturis kartus (kas savaitę blush2.gif ) keisdavau visą vandenį... Dabar jau ne schmoll.gif Jau dabar protingesnė biggrin.gif nedaug, bet čiut čiut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 01 09, 19:33)

Po simts, taip uzsimaniau grynos sakeles... Dabar arba nulinciuosit, arba ne biggrin.gif Kai nupuosiau savo egles sakele, tai nulauziau ir aplauziau tokia sakele. Palikus mini sakeles, prie kuriu su valu visai graziai butu galima ka pritvirtinti. NEs nu po simts... uz*** mane ta netikra sakos imitacija. Apviriau, dabar mirksta pasudytame vandenyje.

Tik biski pakarsim. (Beveik neskaudes) 4u.gif Spygliuotis nera gerai schmoll.gif Nueik ir nusirauk ka nors is prie namo augancio lapuocio. OT pamatysi koks grazus!! biggrin.gif Tik, aisku, is pradziu dar batus apsiaut reikia. laiptais nulipt... ir vobsce "mnogo delof" doh.gif
Atsakyti