Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(kubilina @ 2015 01 16, 19:01)
Pradedu tesėti sau duotus pažadus :-)
Jau pasigaminau "reflektorių". Net negalėjau įsivaizduoti, kad gali būti toks akivaizdus skirtumas. Akimis aišku nepamatuosi kiek ten ryškiau, bet net vyras eidamas pro šalį stabtelėjo klausdamas - kas čia taip šviečia  thumbup.gif

Dabar lauksiu efekto, įdomu augalai ar dumbliai pradės pirmiau augti  blush2.gif

Nagis, nagis issamiau! Kuom ka klijavai??? (Lipalu tai dar nebutum spejus tokio efekto susilaukt).
Bet rimtesnis klausimas tai koks ten koks vyras praejo?? Labai riebus?? blink.gif Neapsisprendziu ar i dvikova kviest ar is pasalu nusaut g.gif
Atsakyti
Palikit ramybėje tą naują lapelį. Jis dar mažas, šviežias, todėl ir šviesus. Pasens - patamsės biggrin.gif . Ir iš viso - akavriumas reikalauja kantryyyybės, kantryyyybėėės, ommmmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2015 01 16, 18:51)
Gal sekmadieni kasnors kaune zadat dar ravet? Galima butu kaska ir pamainyt:) ir norejau paklausti kokie raudoni augalai auktu 0,5w/l be co2

Jau dabar sekmadieni?? bigsmile.gif O Tau neatrodo, kad mums deretu susidvanint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2015 01 16, 18:51)
norejau paklausti kokie raudoni augalai auktu 0,5w/l be co2

Dirbtiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 01 16, 22:40)
Palikit ramybėje tą naują lapelį. Jis dar mažas, šviežias, todėl ir šviesus. Pasens - patamsės biggrin.gif . Ir iš viso - akavriumas reikalauja kantryyyybės, kantryyyybėėės, ommmmm biggrin.gif

As su juo ir nieko nedarau,tegu sau auga,tiesiog galvojau jei sviesos per daug,tai kur i pavesi kisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 01 16, 20:40)

++++++++! + dar ir AVE Marija su visom isplaukianciom irgi neprosal butu salia KANTRYBES priglaust 4u.gif VIVA KUBA! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2015 01 16, 20:51)
Dirbtiniai biggrin.gif

+ firmines Arvydo valisnerijos rolleyes.gif rolleyes.gif Bet jos ziauriskai brangios drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 16, 21:39)
Nagis, nagis issamiau! Kuom ka klijavai??? (Lipalu tai dar nebutum spejus tokio efekto susilaukt).
Bet rimtesnis klausimas tai koks ten koks vyras praejo?? Labai riebus?? blink.gif  Neapsisprendziu ar i dvikova kviest ar is pasalu nusaut  g.gif

Tiesiog foliją priklijavau lipnia juostele blush2.gif

Vyras neriebus, niekaip nepasiduoda atmaitinamas, tik va ūgio nemažo - beveik 200cm lotuliukas.gif ir šiaip, tegu dar pavaikšto, vaikams duoną tegu uždirba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2015 01 16, 19:47)
Panašu, kad vienas savo savo tikrąjį "AŠ" parodė, iš likusių 4 tikiuos bus bent viena patelė

user posted image

... o as savo mikimauzo nedeciau ant priekalo jei reiktu prisiekt, kad cia butinai patinas. schmoll.gif schmoll.gif Netgi dar biski ir pasigincyciau pries egzekucija ax.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Eeeee, Arvydai, nedrįsk žudyt mano viltį gun_bandana.gif , aš iš šito individo tikiuosi patino tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2015 01 16, 21:05)
Tiesiog foliją priklijavau lipnia juostele  blush2.gif

Vyras neriebus, niekaip nepasiduoda atmaitinamas, tik va ūgio nemažo - beveik 200cm  lotuliukas.gif ir šiaip, tegu dar pavaikšto, vaikams duoną tegu uždirba  mirksiukas.gif

OK! Tada tegul pabuna thumbup.gif Ir kuo daugiau sveikatos tam vyriskiui!!!
Bet filialo adresa zinai? Ar ka staigiai papjaut, ar raudonuju valisneriju, ar siaip i sikna (skaudziai) ispirt... maza ko gali gyvenime prireikt... ax.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 01 16, 18:39)
viena paleidau i krevetnyka, kitas I didiji akvariuma. tai viena helena tupi grunte nejudedama (gal visgi skaliarai per daug apznaibe), kitu dvieju nesimato.

jei visu helenos nesues galesiu dar parinkti, nes grizus tiek dickiu uzmaciau  blink.gif  kokiu 1,5-2cm.
o tos helenos taip ima ir puola?  lotuliukas.gif  nes visos trys prasliauze pro melanijas ir ne galvon joms g.gif 
veisiu  cool.gif  visokiu turiu. ir melaniju (2rusiu) ir balinukiu kazkokiu. reiks mazum dabar biskutuka persert zuviokus kad sraigiu daugiau butu  lotuliukas.gif
Papildyta:

Mano nustatymai - forumu nustatymai (nuo apacios 3eilute)

aj cray.gif cray.gif jau matau dar dvi taršo, dar tuščias mažas mėtosi. cray.gif paimčiau, bet jei visos taps maistu
Papildyta:
QUOTE(kubilina @ 2015 01 16, 18:52)
Pas mane yra iki 10 suaugusių helenų ir mačiau kelias mažas.
Prieš pusmetį įmečiau ~5 didesnes ir kelias mažesnes melanijas. Kelios buvo tuoj pat pagautos ir sudorotos, bet tų kur liko pakako, kad jos pradėtų daugintis. Dabar dažnai vis tenka matyti dorojamą melaniją, bet matau gruntą pajudinusi, kad yra jame yra ir mažų, ir didesnių. Taip kad įmanoma "gyvatės ir pelės" draugystė.

o, vilties yra. Natūralus pasaulis, tsakant.
Papildyta:
QUOTE(Dzerse @ 2015 01 16, 19:47)
Panašu, kad vienas savo savo tikrąjį "AŠ" parodė, iš likusių 4 tikiuos bus bent viena patelė

user posted image

turiu du tokius, vienas šeriuotu snukiu. Tai čia kas, patinas?
Atsakyti
Barzdotas? Apsiūsavęs? Patinas thumbup.gif . Pas mane dar jauni ir nesimato, kas yra kas, is va šito albinoso tikiuosi kaip buvimo patinu.
Atsakyti