QUOTE(Dzerse @ 2015 01 16, 22:25)
Sandia, ech kaip gaila, bet kol kas šį mėnesį nenusimato važiuot į Kauną, mielai priglausčiau.
Arvydai, su kokosu nameliais ne problema man
, turiu tris pasidarius, tai turėtų pasidalint, o jei neužteks, padarysiu vėl, nematau tame problemos. O va dėl mažiukų ancių teks luktelt, nes dar net neaišku kas yra kas iš penketuko.
Kaip ir ne į temą... Buvo gyvas anekdotas, kai savąją kumelikę parsivežiau pas save, vienam pijokėliui net bambalys iš rankų iškrito ir akis pradėjo trint, kumštelėjo kitam greta stovinčiam į šoną sakydamas:"Man čia jau rimtai tie balti arkliai vaidenasi ar kaip? Gal jau reik mest gert???" (p.s. manoji beveik
balta)
Arvydai, su kokosu nameliais ne problema man

Kaip ir ne į temą... Buvo gyvas anekdotas, kai savąją kumelikę parsivežiau pas save, vienam pijokėliui net bambalys iš rankų iškrito ir akis pradėjo trint, kumštelėjo kitam greta stovinčiam į šoną sakydamas:"Man čia jau rimtai tie balti arkliai vaidenasi ar kaip? Gal jau reik mest gert???" (p.s. manoji beveik

Kazkodel labai gerbiu didelius KARO arklius. Netgi zinau, kad kazokai (o jie sustabde ir dabaige Napoleona) privalejo i tarnyba vestis dvieju metru ir 10 centimetru (iki ausytes galiuko). Nors musu kaimas Dusetose, o ten, zirgyne dazniau liekni ristunai aba tie is svolaciaus konfiskuoti zemaitukai, o jie is esmes tinkami viskam, bet siaip tai tik pasakoms.
Kryziuociai artimose Lietuvai pilyse laike isimtinai tik kumeles arba kastruotus. (Lygiai vienodai Romos legionai dare kariaudami Anglijoj). Nufyrint tikrini erzila buvo brangiau negu koki nors susikta Marienburga uzimt. Vienok Zalgirio musy (neskaitant totoriu) visa sajungininku kavalerija sedejo ant tokiu paciu dideliu arkliuku kaip ir kryzininkai!! Vat taip! Ir paskui tegul kas nori peizi, kad lietuviai tik kuokas teturejo! Ir dar vienas juokingas dalykas... lietuviai kavalerijos turejo trigubai daugiau negu standartiskai tu laiku karuomenei priklausytu. Uz tai nepergeriausiai sekesi ja suvaldyt ir ismaitint.
Kuzes buvo ne vietines, o supirktos neitin draugiskoj Vengrijoj ir Cekijoj. Ten turejo vos ne popieziaus leidima karo zirgu veisimui, o uz DIDZIULIUS pinigus viskas padaroma

--------------
Tegul tai buna vietoj anekdoto. OK?