Įkraunama...
Įkraunama...

Bonsai

QUOTE(ina' @ 2007 01 05, 14:16)
Kazkada zadejau ideti savo bonso nuotrauka  blush2.gif
nuotrauka cia:  http://public.fotki....s/p1020572.html  4u.gif
Tik dabar numetes nemazai lapeliu  verysad.gif

oi, kaip gražu wub.gif aš irgi vis mąstau kaip apgenėjus fikusą jo šakeles panaudot g.gif o iš kiek šakelių supynėt šitą? per kiek laiko tokis patapo? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 01 16, 09:21)
oi, kaip gražu  wub.gif aš irgi vis mąstau kaip apgenėjus fikusą jo šakeles panaudot g.gif o iš kiek šakelių supynėt šitą? per kiek laiko tokis patapo? g.gif  bigsmile.gif

Aciu wub.gif kai pirkau fikusa jis turejo daug smulkiu sakeliu[primine kruma],todel supinti nebuvo sunku bigsmile.gif Sis medelis jau pora metu toks.Tik dabar nemazai numetes lapeliu - tai ne toks ispudingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2007 01 05, 14:16)
Kazkada zadejau ideti savo bonso nuotrauka  blush2.gif
nuotrauka cia:  http://public.fotki....s/p1020572.html  4u.gif
Tik dabar numetes nemazai lapeliu  verysad.gif

NA, ir aš prisijungsiu prie Jūsų. Pamačiau bonsą nuotraukoje, toks kaip ir mano. Tik man padovanojo prieš kelias dienas, ir kažkodėl krenta lapai. Čia taip turi būti? Aš galvojau, kad gal kas netinka. Laikau ant akmenukų, purškiu. O tas nudžiuvusias šakeles reikia nukirpti? Ar taip ir palikti tuos stabarėlius?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu draugui padovanoti bosai, bet nežinau kur galima būtų tokį įsigyti. Gal galite parašyti į AŽ, nes temos neseku. Iš anksto dėkui. biggrin.gif
Atsakyti
O mano bonsas turbūt numiro cray.gif nuo rugpjūčio jokių gyvybės ženklų nerodo... gaila išmest, vis tikiuosi, kad atsigaus. bet turbūt jau nebe. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 02 19, 11:01)
NA, ir aš prisijungsiu prie Jūsų. Pamačiau bonsą nuotraukoje, toks kaip ir mano. Tik man padovanojo prieš kelias dienas, ir kažkodėl krenta lapai. Čia taip turi būti? Aš galvojau, kad gal kas netinka. Laikau ant akmenukų, purškiu. O tas nudžiuvusias šakeles reikia nukirpti? Ar taip ir palikti tuos stabarėlius?

Toje nuotraukoje yra Fikusas,tik is jo bandziau suformuoti bonsa. 4u.gif Jei tai fikusas - tai siuo metu maniskis atsigavo pradejo leisti naujus lapelius. wub.gif
O nieko ipatingai nedarau - kartais palieju,net nepurskiu ir ant akmenuku nelaikau. blush2.gif Nudziuvusias sakeles nukarpau - jei matau,kad jos jau neatsigaus ax.gif
O tavo bonsas mazas?O ,kad meta lapelius pakeitus vieta - taip daznai buna.Turetu priprasti ir nustoti lapelius mesti. ax.gif Turiu ir as kelis mazus bonsus - tai juos labai daznai laistau, ir purskiu.Tik ant akmenuku nelaikau. blush2.gif Kartais ir man jie lapelius numeta ,bet po kiek laiko jie atauga.Viena jau norejau mesti lauk,nes liko visai be lapeliu,bet nesenai atsigavo. wub.gif Tai dziaugiuosi ,kad neismeciau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amobuffone @ 2007 02 27, 12:36)
O mano bonsas turbūt numiro cray.gif nuo rugpjūčio jokių gyvybės ženklų nerodo... gaila išmest, vis tikiuosi, kad atsigaus. bet turbūt jau nebe. verysad.gif

Na ilgas laiko tarpas .Manau jau butu atsigaves verysad.gif
Mano vienas bonsas buvo numetes visus lapelus,bet po kokiu 3sav.pradejo leisti naujus lapelius. wub.gif O jau norejau mesti lauk. doh.gif
Jei sakeles dar visai nesudziuve - tai gal dar palauk pavasario ,o jei sudziuve - tai labai maza vilties. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(which witch @ 2007 02 27, 12:05)
Sveikos  4u.gif
Noriu draugui padovanoti bosai, bet nežinau kur galima būtų tokį įsigyti. Gal galite parašyti į AŽ, nes temos neseku. Iš anksto dėkui. biggrin.gif

Bonsu daug buna "Senukuose",kelis kartus maciau "Maximoje".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ina': 27 vasario 2007 - 12:29
QUOTE(ina' @ 2007 02 27, 13:31)

Na ilgas laiko tarpas .Manau jau butu atsigaves  verysad.gif
Mano vienas  bonsas buvo numetes visus lapelus,bet po kokiu 3sav.pradejo leisti naujus lapelius. wub.gif O jau norejau mesti lauk. doh.gif
Jei sakeles dar visai nesudziuve - tai gal dar palauk pavasario ,o jei sudziuve - tai labai maza vilties. 4u.gif

labai gražus medelis buvo. labai gražiais smulkiais kvapniais žiedeliais žydėjo verysad.gif turbūt teks išmest, nes šakelės tai tikrai sudžiūvę. verysad.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gavom dovanų bonsą, tik neturim jokio supratimo, kaip jį reikia prižiūrėti. Beje, gavom jau su pradėjusiais džiūti lapeliais unsure.gif Kiekvieną dieną laistom ir tiek. Kaip karpyti augančius ūgliukus? Ar reikia persodinti? Ar jie mėgsta tiesioginę saulę? Gal reikia tokiu oru laikyti balkone?
Iš ankto dėkoju. Pabandysiu dar pasisikaitinėti pas jus, gal rasiu naudingos info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2007 03 26, 22:30)
Sveiki 4u.gif Gavom dovanų bonsą, tik neturim jokio supratimo, kaip jį reikia prižiūrėti. Beje, gavom jau su pradėjusiais džiūti lapeliais unsure.gif Kiekvieną dieną laistom ir tiek. Kaip karpyti augančius ūgliukus? Ar reikia persodinti? Ar jie mėgsta tiesioginę saulę? Gal reikia tokiu oru laikyti balkone?
Iš ankto dėkoju. Pabandysiu dar pasisikaitinėti pas jus, gal rasiu naudingos info ax.gif

Svarbu žinoti kokios rūšies bonsa augini. Nes kiekvienas augalas skirtingą priežiūrą turi.
Atsakyti
QUOTE(Vestina @ 2007 03 27, 13:36)
Svarbu žinoti kokios rūšies bonsa augini. Nes kiekvienas augalas skirtingą priežiūrą turi.

Vienas dievas žino doh.gif Lapuotis, net negalėčiau pasakyti, į kokio medžio lapus jo lapai užneša g.gif Gavom dovanų, tai kaip dabar sužinoti?
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu kluba, smile.gif
gavau ir as bonsiuka, ir beda neisivaizduoju kaip ji pryziureti. g.gif schmoll.gif
Zinau kad jis viszalis, vadinasi ZANTHOXYLUM, ieskojau informacijos lietuviu kalba tai nieko kas butu naudinga neradau schmoll.gif
Gal kas galetu pasakyti, kaip reikia zinoti kada bonsa persodinti?
Gal kas augina ka nors panasaus ir galetu pasidalinti priziurejimo paslaptimis? blush2.gif
ACIU
Atsakyti
QUOTE(lita11 @ 2007 04 22, 12:15)
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu kluba, smile.gif
gavau ir as bonsiuka, ir beda neisivaizduoju kaip ji pryziureti.  g.gif  schmoll.gif
Zinau kad jis viszalis, vadinasi ZANTHOXYLUM, ieskojau informacijos lietuviu kalba tai nieko kas butu naudinga neradau schmoll.gif
Gal kas galetu pasakyti, kaip reikia zinoti kada bonsa persodinti?
Gal kas augina ka nors panasaus ir galetu pasidalinti priziurejimo paslaptimis? blush2.gif
ACIU

Pabandyk pasiskaityt čia.
Tikrai rasi pakankamai nemažai informacijos, o patart labai sunku, nes pati dar esu pridarius nemažai klaidų. Pirmasis mano bonsiukas dar gyvas, bet kažkaip skurdžiai atrodo. g.gif
Atsakyti