pasigirsiu ir aš savo bonsu
QUOTE(jovka @ 2007 04 23, 20:40)
Pabandyk pasiskaityt čia.
Tikrai rasi pakankamai nemažai informacijos, o patart labai sunku, nes pati dar esu pridarius nemažai klaidų. Pirmasis mano bonsiukas dar gyvas, bet kažkaip skurdžiai atrodo.
Tikrai rasi pakankamai nemažai informacijos, o patart labai sunku, nes pati dar esu pridarius nemažai klaidų. Pirmasis mano bonsiukas dar gyvas, bet kažkaip skurdžiai atrodo.
ACIU, cia tikrai nemazai naudingos informacijos
QUOTE(saintlina @ 2007 04 23, 18:53)
Oi koks gražus medelis
O štai manasis šiandien parodė savo pirmąjį žiedelį
Labai ilgai laukiau kada gi jis sužydės ir sulaukiau

QUOTE(Renatita @ 2007 05 01, 18:15)
Oi koks gražus medelis

FANTASTIKA
Labai gražu.. O maniškis niekad nebuvo sumąstęs žydėt. Gal ir nepriklauso jam
Bet gal ir aš jam neduodu pasireikšt - visas šakeles genėju, kad nesiplėstų labai į šonus.
O paskutiniu metu kažko voriukas užpuolė mano bonsą. Tik vienąkart nupurškėm nuo kenkėjų, atsigavo visas, lapeliais apsikrovė, jau žiūriu vėl lapeliai nugraužti krenta
O paskutiniu metu kažko voriukas užpuolė mano bonsą. Tik vienąkart nupurškėm nuo kenkėjų, atsigavo visas, lapeliais apsikrovė, jau žiūriu vėl lapeliai nugraužti krenta
labai grazus jusu bonsai
ko gero ir pati koki isigysiu, ar pabandysiu uzsiaugint
tikiuosi nera labai sudetinga, kaip tik si savaitgali bus Alytuj bonsu tarptautine paroda, ruosius vaziuot, tai manau prisiziurejus ten visokiu grozybiu, neatsilaikysiu, nors pas mane tik vienas kambariukas ir vietos neperdaugiausia
kokie graūs jūsų bonsai
aš tik ikelsiu foto iš parodos
noriu ir jums grožį parodyti
aš tik ikelsiu foto iš parodos
QUOTE(axara @ 2007 01 15, 21:49)
tokiu i kokius jie pasodinti paradvimui, tai nesu niekur maciusi...reiktu bandyti kazka prisitaikyti...
Maciau Ermitaze pirkti, bet man jie tokie negrazus pasirode, su visokiais japoniskais piesiniais... O graziu tai niekur nesu maciusi ir kol nerasiu, auginsiu savo bonsa senajame indelyje.
Papildyta:
Gal galite kas patarti kaip apkarpyti bonsa? Mano toks veslus, bet bijau kirpti sakeles su lapeliais, kad jos nenudziutu... Galeciau si darba kam nors patiketi, bet kur rasti zmogu, kuris apsiimtu?
QUOTE(Renatita @ 2007 05 01, 15:15)
Oi koks gražus medelis

na labai jau grazu
Sveikos , gavau ir as toki augaleli
nuorodoje yra jo nuotraukos ir pavadinimas rusies, tai noreciau paklausti gal kas gali duoti patarimu del jo prieziuros, laistymo ir panasiai. taip pat nuorodoje yra foto trasu kurios buvo kartu su augalu, gal kuri naudojote tokias ir galite pasakyti kaip jas naudoti, o gal is vis jos nera geros ir ju nenaudot
http://www.biteplius...48-=(2029818658
http://www.biteplius...48-=(2029818658
Sveikos,
prisijungsiu ir as prie jusu, gavau ir as vakar dovanu Bonsiuka, na toks jis man grazus, reiks labai rupinis, nes pirma kur turejau paradau. Atejo jam ruduo, numete lapus, o po to ijunge sildyma ir jis graziai pradejo leisi zalius lapelius, be paskui nuvyto ir nebeatsigavo.
Naujasis mano medelis Podocarpus macrophyllus
Gal kas zinot kaip ji priziureti teisingai?
Papildyta:
Tik man neisikelia nuotrauka, bet dydis ai nera per didelis
prisijungsiu ir as prie jusu, gavau ir as vakar dovanu Bonsiuka, na toks jis man grazus, reiks labai rupinis, nes pirma kur turejau paradau. Atejo jam ruduo, numete lapus, o po to ijunge sildyma ir jis graziai pradejo leisi zalius lapelius, be paskui nuvyto ir nebeatsigavo.
Naujasis mano medelis Podocarpus macrophyllus
Gal kas zinot kaip ji priziureti teisingai?
Papildyta:
Tik man neisikelia nuotrauka, bet dydis ai nera per didelis