Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Labas vakaras, mamytes,

gal galit rekomenduoti kokia aukle Balsiuose ar aplink Zaliuosius ezerus? Ar gal zinot kokia auklyte ir is Santariskiu ar jeruzales, kuri pavazinetu iki Balsiu... Kazkaip sunkiau surast auklyte kai gyveni ne centre.. Is anksti aciu! smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas pažįstate gerą, patikimą auklę ieškančią darbo Salininkuose (Vilnius). Nuo kovo mėn.planuoju grįžti į darbą, tad jau prieš mėnesį norėčiau, kad mažasis susidraugautų ir apsiprastų su žmogumi.
Sūneliui sausio antroje pusėje sueis metukai.
Atsakyti
Sveiki, ieškau auklės pastoviam darbui Baltupiuose.Auginame du vaikučius: 2,2 metukų mergyte, ir 3mėn. berniuką. Dukrytė eina į darželį, tad daugiausiai reikėtu būti su mažiuku. Darbas 3 pilnos dienos per savaitę,taip pat kartais savaitgaliais ar vakarais, tad valandų susidarytu
pakankamai . Auklytė turėtų rūpintis vaikučiais ir šiek tiek padėti namų ruošoje. Ieškome labai patikimo, mylinčio, ir mokančio bendrauti su vaikučiais, žmogaus.

Jei susidomėjote ar norite daugiau info skambinkite tel. +37060347565 Aida
Lauksiu skambučių.
Atsakyti
Sveiki, ieškome auklės dvynukams, pastoviam darbui Žvėryne. Dynukam šiuo metu 11 mėn. Auklė turėtų atvykti pas mus apie 9 - 10 val., rūpintis maisto ruoša dvynukams, užsiimti veikla, aktualia vienerių metukų vaikams smile.gif
Ieškome atsakingos, sąžiningos, energingos ir kantrios auklės. Kreiptis tel: 860001419
Atsakyti
Ieškome auklės 1,5 m. berniukui pilnai darbo dienai nuo pirmadienio iki penktadienio Karoliniškėse. Tikimės, jog auklė prižiūrės ir vyresnėlį (3,5 m.) ligos atveju, kuris lanko darželį. Abu vaikai mieli, paklusnūs, savarankiški. Lauksime atsakingos, malonios, rūpestingos moters skambučio: 867545298 Mantė
Atsakyti
Ieskome aukles-drauges nuostabiai 6 men. mergytei.
Mes gyvename D. Rieseje, iki musu vaziuoja viesasis transportas, bet su automibiliu, zinoma, patogiau. Mazyle priziureti reiks nuo 9-10 iki 18-19val. darbo dienomis.
Taip pat yra 5 m. broliukas, kuri reiketu paziureti ligos atveju.
Reikia, kad aukle turetu patirties su mazyciais, reikia, kad myletu vaikus, kad turetu noro ir sveikatos mazyle ciuciuoti bei zaisti su ja, eiti i lauka, padeti pazinti pasauli.
Nereikia, kad aukle tvarkytu namus ar gamintu valgyt (isskyrus mazosios kurybine netvarka ir maisteli), reikia, kad visas demesys butu skirtas mazyles saugumui ir graziai vaikystei.
Siulome ilgalaiki darba, oru ir niekada neveluojanti atlyginima (140€ per savaite), pagarba ir dekinguma, kad rupinates musu mylimu zmogiuku.

Susidomejus skambinkite tel. 865629605 arba rasykite email Agne.Domarkiene@gmail.com
Atsakyti
Sveiki dar kartelįsmile.gif vis dar ieškome auklytės. Gyvename Baltupiuose(prie M. Riomerio universiteto). Taip susiklostė, kad turiu pradėti dirbti, tad reikalinga auklė 3 dienas per savaitę,bei kartais savaitgaliais ar vakarais. Auginam du vaikučius: 2,2 metukų mergytę ir 3 mėn. berniuką. Daugiausia laiko reikėtu prižiūrėti mažiuką,nes dukrytė lanko darželį. Dėl atlygio tikrai sutarsime, galima tartis ne mažiau tam tikros sumos per mėn., kad jums būtų pastovios pajamos.Ieškome labai patikimo ir atsakingo žmogaus, kuris labai mylėtų vaikučius:)
Esame jauna, draugiška šeima.
jei norite daugiau info ar susidomėjote, skambinkite tel. +37060347565
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Ieškau auklės darbo. Esu jauna mergija (23m.) be žalingų įpročių. Gyvenu Lentvaryje, bet galiu atvažiuoti ir į Vilnių. Turiu automobilį. Anksčiau esu dirbusi valandine aukle. Na, o jei norėsite sužinoti daugiau kreipkitės privačiai wink.gif
Atsakyti
Ieškome pareigingos, tvarkingos ir vaikus mylinčios auklės 2 m. 3 mėn mergaitei, Antakalnis, Mildos g. pilnai darbo dienai, darbo dienomis.
Pageidautinas amžius- 40-60 m. Reikia skubiai.
Kreiptis tik telefonu- 8 687 36831.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatinio: 08 sausio 2015 - 23:20
Sveiki, ieskome auklytes musu 1 mete berniukui Lazdynuose vilniuje nuo sausio galo, taigi artimiausiu metu. Is pradziu darbas butu ne pilnam etatui, nes bandysime leisti i darzeli, taigi ligu atveju. Taciau jei sirgs - neleisime i darziuka ir butu darbas visam etatui.

Darbas butu nuo 8 iki 17 val.
Moterys megstancios aktyviai leisti dienas su imliu ir linksmu vaikuciu, prasome kreiptis.

Viktorija
861411262
Atsakyti
Sveiki.

Esu 61 m., gyvenu Fabijoniškėse, be žalingų įpročių, komunikabili, švelni, punktuali, atsakinga, darbšti. Šiuo metu ieškau auklės darbo (tiktų Fabijoniškės, Šeškinė). Turiu patirties prižiūrint vaikučius šeimose.

Pagarbiai
Julija
Mob. 865626685...
Atsakyti
Sveiki.

Esu 61 m., gyvenu Fabijoniškėse, be žalingų įpročių, komunikabili, švelni, punktuali, atsakinga, darbšti. Šiuo metu ieškau auklės darbo (tiktų Fabijoniškės, Šeškinė). Turiu patirties prižiūrint vaikučius šeimose.

Pagarbiai
Julija
Mob. 865626685...
Atsakyti