labai labai laukiu
JCREW -40%
nedaug truksta shipukui
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 12, 13:21)
as buvau banko kodu kortele namie pametus . isverciau namus visus , po to naminukui sokolado dejau , kad grazintu
cia toks senas bajeris. kazkur vaikystej perskaiciau ,kad rei sakyt naminukui "seneli seneli ,pazaidei ir atiduok"
. vaikai klausia, kam ten tas sokoladas. as jiems aiskinu sita reikala, tie pakraupe ziuri...
gales pasakot ,kad mama isprotejo . nu , bet , zinokit, sekancia diena radau po sofa ,kur jau lyg ir ieskota buvo 

Apdėliočiau šokoladu visur ir viską, gal tašiuko spynutė atsirastų namie kur pamesta

QUOTE(linuke @ 2015 01 12, 11:34)
Kolegės, pakonsultuokit - mano antrokė avi 35-36 lietuviško dydžio batus; ar jai tiks 4 Big Kid Conversiukai, ar bus mažoki?
Labai reikia jūsų patarimo, nes vaiko svajonių batai tuoj nuplauks, ačiū!!!
Labai reikia jūsų patarimo, nes vaiko svajonių batai tuoj nuplauks, ačiū!!!
Mano trecioke

QUOTE(NORIKA @ 2015 01 12, 14:08)

Apdėliočiau šokoladu visur ir viską, gal tašiuko spynutė atsirastų namie kur pamesta

as tai lentynoj padejau .po to suvalgiau pati

www.vitacost.com
-12% kodukas

www.sierratradingpost.com
-40% kodukas RGH4736A

Laba.
MM, juokiaus su tuo naminuku, bet ne viena Jūs taip ieškai daiktų ir suveikia
Tik kiti nuolat "šeria" tą naminuką, o kai prireikia pagalbos, paprašo, kad daiktą surastų
Gal kuri turit tokį megztuką ir pasakysit, kaip kokybė jo?
http://www.ideel.com...st_view/3558310

Tik kiti nuolat "šeria" tą naminuką, o kai prireikia pagalbos, paprašo, kad daiktą surastų

Kada planuojate daryti RL uzsakyma? Ar gal dar ne vienas siandien bus? Maciau, kad paskutine diena akcijai su nuolaida.
Forumas mane is proto isves
mano senam bute kadais visokios keistenybes vykdavo - tai cukrum maitinom kazka
brr, baisu truputi man tokie dalykai .. kol niekas nebilda - tai smagu "seneliu" daiktu prasyti , bet jei rimtai kas krebzdentus po namus...
o megztukas labai grazus
renkam nauja dabar
Dideles nuolaidos
www.talbots.com

Kasmyriniai megztukai pigiau grybo
www1.macys.com

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2015 01 12, 14:24)
Laba.

mano senam bute kadais visokios keistenybes vykdavo - tai cukrum maitinom kazka

o megztukas labai grazus

QUOTE(lina.k @ 2015 01 12, 14:39)
Kada planuojate daryti RL uzsakyma? Ar gal dar ne vienas siandien bus? Maciau, kad paskutine diena akcijai su nuolaida.
renkam nauja dabar

Dideles nuolaidos
www.talbots.com

Kasmyriniai megztukai pigiau grybo

www1.macys.com

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2015 01 12, 15:24)
Laba.

su tais naminukais, tai

tai aš labai rimtai pridėjau sausainių į lėkštutę ,palikau ant stalo prieš miegą (vos ne kaip Kalėdų seniui") ir sakau "skaniai pavalgyk ir keliauk iš čia pas save namo..
nežinau ar sutapimas, ar ne bet vaikas nebebijojo daugiau..
Ir vėliau gavau šventų žvakių iš Jeruzalės, taip padeginau namuose,kad tikrai jaukiau ir ramiau būtų...
tfu tfu tfu,namie kaip ir gerai viskas

QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 12, 14:20)
viskam?
kas man galit pasakyt, koki kursa daugmaz skaiciuot? kazkoks tamsus miskas... kaip pasiskaiciuot daugmaz kaina be siuntimo?
QUOTE(LisaLove @ 2015 01 12, 15:01)
Ir vėliau gavau šventų žvakių iš Jeruzalės, taip padeginau namuose,kad tikrai jaukiau ir ramiau būtų...

as siandien kaip tik tokiu zvakiu is Jeruzales radau spintelej

QUOTE(cooliuke @ 2015 01 12, 15:04)
viskam?
kas man galit pasakyt, koki kursa daugmaz skaiciuot? kazkoks tamsus miskas... kaip pasiskaiciuot daugmaz kaina be siuntimo?
paprastai niekad netaiko maxi hair vitaminams. turbut, dar kokiu isimciu bus, kaip visada

del skaiciavimo tai gal Daliukas geriau atsakys, nes as tai visai ne prie buhalterijos ir skaiciu

Mergaites help
Ziauriai noriu odiniu kelniu... Aptemptu - tipo leggingsai. Ir kad oda tikra butu
Visur ieskojau - nu nieko panasaus i ko as noreciau ir kad kaina apie 200 euru butu
Gal kas ka patart galetumet?

Ziauriai noriu odiniu kelniu... Aptemptu - tipo leggingsai. Ir kad oda tikra butu

Visur ieskojau - nu nieko panasaus i ko as noreciau ir kad kaina apie 200 euru butu

Gal kas ka patart galetumet?

QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 12, 13:21)
as buvau banko kodu kortele namie pametus . isverciau namus visus , po to naminukui sokolado dejau , kad grazintu
cia toks senas bajeris. kazkur vaikystej perskaiciau ,kad rei sakyt naminukui "seneli seneli ,pazaidei ir atiduok"
. vaikai klausia, kam ten tas sokoladas. as jiems aiskinu sita reikala, tie pakraupe ziuri...
gales pasakot ,kad mama isprotejo . nu , bet , zinokit, sekancia diena radau po sofa ,kur jau lyg ir ieskota buvo 

Juokas juokais, bet aš banko kortelę sugebėjau praganyt per 1-ą minutę, neįsivaizdavau, jog įmanoma taip būna...
Užsisakiau iš FRESHMARKET'o produktus per savo gimtadienį, dukra snargliavosi, nusprendžiau patingėt ir niekur neit iš namų. Ir šampano butelį įtraukiau, kad vakare su vyru paminėt kuklią pasenimo progą