Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 325

labai labai laukiu
JCREW -40%
nedaug truksta shipukui
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 12, 13:21)
as buvau banko kodu kortele namie pametus . isverciau namus visus , po to naminukui sokolado dejau , kad grazintu biggrin.gif cia toks senas bajeris. kazkur vaikystej perskaiciau ,kad rei sakyt naminukui "seneli seneli ,pazaidei ir atiduok" biggrin.gif . vaikai klausia, kam ten tas sokoladas. as jiems aiskinu sita reikala, tie pakraupe ziuri... biggrin.gif gales pasakot ,kad mama isprotejo . nu , bet , zinokit, sekancia diena radau po sofa ,kur jau lyg ir ieskota buvo smile.gif

lotuliukas.gif O kur tą šokoladą dėt reik? biggrin.gif
Apdėliočiau šokoladu visur ir viską, gal tašiuko spynutė atsirastų namie kur pamesta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2015 01 12, 11:34)
Kolegės, pakonsultuokit - mano antrokė avi 35-36 lietuviško dydžio batus; ar jai tiks 4 Big Kid Conversiukai, ar bus mažoki?

Labai reikia jūsų patarimo, nes vaiko svajonių batai tuoj nuplauks, ačiū!!!

Mano trecioke ax.gif tai jos koja apie 35, tai conversiukus turi USA 3 dydi, kuris EUR 35 ir 21,5 cm raso mirksiukas.gif tai manau 4 bus gerai, reik ziuret pagal konkretaus gamintojos dydziu lenteles ir tada viskas OK bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 12, 14:08)
lotuliukas.gif  O kur tą šokoladą dėt reik? biggrin.gif
Apdėliočiau šokoladu visur ir viską, gal tašiuko spynutė atsirastų namie kur pamesta  lotuliukas.gif

as tai lentynoj padejau .po to suvalgiau pati blush2.gif biggrin.gif bet pasiaiskinau ,kad naminukai yra kito matavimo padarai ir jie jau pavalge sokolado energijos biggrin.gif

www.vitacost.com
-12% kodukas
user posted image

www.sierratradingpost.com
-40% kodukas RGH4736A
user posted image
Atsakyti
Laba.

MM, juokiaus su tuo naminuku, bet ne viena Jūs taip ieškai daiktų ir suveikia biggrin.gif
Tik kiti nuolat "šeria" tą naminuką, o kai prireikia pagalbos, paprašo, kad daiktą surastų lotuliukas.gif

Gal kuri turit tokį megztuką ir pasakysit, kaip kokybė jo?
http://www.ideel.com...st_view/3558310
Atsakyti
Kada planuojate daryti RL uzsakyma? Ar gal dar ne vienas siandien bus? Maciau, kad paskutine diena akcijai su nuolaida.
Atsakyti
Forumas mane is proto isves doh.gif

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2015 01 12, 14:24)
Laba.

MM, juokiaus su tuo naminuku, bet ne viena Jūs taip ieškai daiktų ir suveikia  biggrin.gif
Tik kiti nuolat "šeria" tą naminuką, o kai prireikia pagalbos, paprašo, kad daiktą surastų  lotuliukas.gif

Gal kuri turit tokį megztuką ir pasakysit, kaip kokybė jo?
http://www.ideel.com...st_view/3558310

mano senam bute kadais visokios keistenybes vykdavo - tai cukrum maitinom kazka smile.gif brr, baisu truputi man tokie dalykai .. kol niekas nebilda - tai smagu "seneliu" daiktu prasyti , bet jei rimtai kas krebzdentus po namus... unsure.gif

o megztukas labai grazus wub.gif
QUOTE(lina.k @ 2015 01 12, 14:39)
Kada planuojate daryti RL uzsakyma? Ar gal dar ne vienas siandien bus? Maciau, kad paskutine diena akcijai su nuolaida.

renkam nauja dabar 4u.gif

Dideles nuolaidos

www.talbots.com

user posted image

Kasmyriniai megztukai pigiau grybo smile.gif

www1.macys.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2015 01 12, 15:24)
Laba.

MM, juokiaus su tuo naminuku, bet ne viena Jūs taip ieškai daiktų ir suveikia  biggrin.gif
Tik kiti nuolat "šeria" tą naminuką, o kai prireikia pagalbos, paprašo, kad daiktą surastų  lotuliukas.gif

su tais naminukais, tai g.gif ..prieš tris metus mano mažoji viena pradėjo žiauriai bijoti vienos lempos lubose.. jų pas mus keletas yra "įmontuotų"..tik išjungiu šviesas, pastoviai į ją žiūri,rodo pirštukais ir verkia "mama ne"...(tai tikrai nebuvo susiję su tamsos baime).. Nes dažnai dieną vis pirštuku pastoviai tą lempą rodydavo... net naktį prabudus bijodavo... aš jau tikrai dvasiomis tikėt pradėjau doh.gif ir taip gerus tris-keturis mėnesius kokius..

tai aš labai rimtai pridėjau sausainių į lėkštutę ,palikau ant stalo prieš miegą (vos ne kaip Kalėdų seniui") ir sakau "skaniai pavalgyk ir keliauk iš čia pas save namo..
nežinau ar sutapimas, ar ne bet vaikas nebebijojo daugiau..

Ir vėliau gavau šventų žvakių iš Jeruzalės, taip padeginau namuose,kad tikrai jaukiau ir ramiau būtų...
tfu tfu tfu,namie kaip ir gerai viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 12, 14:20)
[color=purple][size=7]www.vitacost.com
-12% kodukas
user posted image

viskam?

kas man galit pasakyt, koki kursa daugmaz skaiciuot? kazkoks tamsus miskas... kaip pasiskaiciuot daugmaz kaina be siuntimo?
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 01 12, 15:01)
Ir vėliau gavau šventų žvakių iš Jeruzalės, taip padeginau namuose,kad tikrai jaukiau ir ramiau būtų...
tfu tfu tfu,namie kaip ir gerai viskas 4u.gif

as siandien kaip tik tokiu zvakiu is Jeruzales radau spintelej smile.gif reiks ir man padegint, kad daiktu nemetyciau biggrin.gif

QUOTE(cooliuke @ 2015 01 12, 15:04)
viskam?
kas man galit pasakyt, koki kursa daugmaz skaiciuot? kazkoks tamsus miskas... kaip pasiskaiciuot daugmaz kaina be siuntimo?

paprastai niekad netaiko maxi hair vitaminams. turbut, dar kokiu isimciu bus, kaip visada 4u.gif

del skaiciavimo tai gal Daliukas geriau atsakys, nes as tai visai ne prie buhalterijos ir skaiciu blush2.gif
Atsakyti
Mergaites help help.gif

Ziauriai noriu odiniu kelniu... Aptemptu - tipo leggingsai. Ir kad oda tikra butu smile.gif

Visur ieskojau - nu nieko panasaus i ko as noreciau ir kad kaina apie 200 euru butu blush2.gif

Gal kas ka patart galetumet? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuwytes: 12 sausio 2015 - 15:22
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 12, 13:21)
as buvau banko kodu kortele namie pametus . isverciau namus visus , po to naminukui sokolado dejau , kad grazintu biggrin.gif cia toks senas bajeris. kazkur vaikystej perskaiciau ,kad rei sakyt naminukui "seneli seneli ,pazaidei ir atiduok" biggrin.gif . vaikai klausia, kam ten tas sokoladas. as jiems aiskinu sita reikala, tie pakraupe ziuri... biggrin.gif gales pasakot ,kad mama isprotejo . nu , bet , zinokit, sekancia diena radau po sofa ,kur jau lyg ir ieskota buvo smile.gif

Juokas juokais, bet aš banko kortelę sugebėjau praganyt per 1-ą minutę, neįsivaizdavau, jog įmanoma taip būna...
Užsisakiau iš FRESHMARKET'o produktus per savo gimtadienį, dukra snargliavosi, nusprendžiau patingėt ir niekur neit iš namų. Ir šampano butelį įtraukiau, kad vakare su vyru paminėt kuklią pasenimo progą lotuliukas.gif Pasiėmiau banko kortelę į rankas, nes kaip tik paskambino kurjeris, kad po kelių minučių bus ir atsiminiau, kad reikia paso, kadangi alkoholį užsakant reikalingas amžiaus patvirtinimas. Pasas buvo rankinėje. Kortelę pasidėjau ant lovos ir paso nuėjau imt. atsisuku - niekur nėr kortelės, kurjeris į duris skambina. Na galvoju gal po mažės rūbais(kaip tik išplautus sulanksčius ant tos pačios lovos sudėjus buvau). Nėr! Vienu žodžiu kurjeris namuose trypčiojo gal 15 minučių, aš knisau visur, net šaldytuve - banko kortelės neradau. Teko skambint vyrui, kad atvažiuotų sumokėt iš darbo.. Tai gerai, kad5 min kelio iki namų jam.. Atlėkė, sumokėjo, o aš bordava stovėjau iš gėdos biggrin.gif Atsirado kortelė po sofa visai kitoj vietoj po kapitalinio namų tvarkymo, o po ta pačia sofa buvo žiūrėta N kartų ir stumdyta nemažai... Niekada nepamiršiu šito gimtadienio biggrin.gif
Atsakyti