Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 325

Na ir orelis lauke doh.gif Sumąsčiau nueit vaiko iš daržo su rogėmis pasiimt,tai vaiką užsnigo visiškai rogėse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 01 12, 17:59)
Na ir orelis lauke doh.gif  Sumąsčiau nueit vaiko iš daržo su rogėmis pasiimt,tai vaiką  užsnigo visiškai rogėse lotuliukas.gif

as kai buvau , tai gailejaus ,kad su bearpaw isejau ,aplink balas ratais ejau ,kad neperslapt. labai noriu ,kad savaitgali butu sniego gero . ateis pas mazaja sveciu, sakiau , isleisiu i kiema besmegenio statyt smile.gif labai visiem pavydziu , kas gali vasara gimtadienius lauke svest ,nes mes visi zieminiai-rudeniniai . tai va, sakiau , padarysiu sniego svente , bet ,bijau , kad nesigaus ...

Siandien paskutine nuolaidos diena !

www.ralphlauren.com
750 -200
user posted image

labai laukiam ir
www.jcrew.com
-40%
user posted image
bei
www.vitacost.com
-12% kodukas
tik siandien!
user posted image

shipukui labai nedaug truksta drinks_cheers.gif
www.fragrancenet.com-20%

Atsakyti
Gal Guess pirkot ar pirksit? Nes jei batu neliks, tai kitos spalvos tase pirkciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.k @ 2015 01 12, 19:17)
Gal Guess pirkot ar pirksit? Nes jei batu neliks, tai kitos spalvos tase pirkciau blush2.gif

Jusu guess nupirkom . pakartosiu laiskuti 4u.gif

PRISIJUNKIT
prie MACYS
labai nedaug truksta drinks_cheers.gif
kasmyriukai gerom kainom

http://www1.macys.co...zbXzM@TFzbk.gBF
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2015 01 12, 16:38)
Ateinu pagirti NORIKA. Aciu uz kantrybe dalijant prekytes. Dukra pasiimant sedejo masinoj,( jai 15 metu), sako- mama ar tu matei kaip graziai ta teta pasidaziusi. Nu tai tau, neziurejau kazkaip, nenagrinejau, o vat ji tuoj uzfiksavo thumbup.gif

Oi... flirt.gif nail.gif Ačiū liabai blush2.gif 4u.gif Gal dukrai patiko mano topinis lūpdažis iš MAC, jis toks rožiniai ryyyyyškus ir skanus wub.gif Kaip tik po to į akropolį važiavau, tai žinokt vyrai akimis jutau varstė doh.gif Matyt tos ryškios lūpos traukė, o du net sugebėjo kavos pakviest ir tel nr užprašyt lotuliukas.gif Jaučiu teks pakartot tą spalvą - pasiteisino thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 12, 20:19)
Oi... flirt.gif  nail.gif Ačiū liabai  blush2.gif  4u.gif  Gal dukrai patiko mano topinis lūpdažis iš MAC, jis toks rožiniai ryyyyyškus ir skanus  wub.gif  Kaip tik po to į akropolį važiavau, tai žinokt vyrai akimis jutau varstė doh.gif Matyt tos ryškios lūpos traukė, o du net sugebėjo kavos pakviest ir tel nr užprašyt  lotuliukas.gif  Jaučiu teks pakartot tą spalvą - pasiteisino  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Nu jau nu jau... Prasom demonstruoti!

Nous manes pilvotos daba nieks niekur nekvies, bet ateiciai pasirupinti naujais kerais noretusi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 12, 21:19)
Oi... flirt.gif  nail.gif Ačiū liabai  blush2.gif  4u.gif  Gal dukrai patiko mano topinis lūpdažis iš MAC, jis toks rožiniai ryyyyyškus ir skanus  wub.gif  Kaip tik po to į akropolį važiavau, tai žinokt vyrai akimis jutau varstė doh.gif Matyt tos ryškios lūpos traukė, o du net sugebėjo kavos pakviest ir tel nr užprašyt  lotuliukas.gif  Jaučiu teks pakartot tą spalvą - pasiteisino  thumbup.gif  lotuliukas.gif

užrodyyyykite plyyyz:D Aš iš Vilniaus, nebūsiu konkurentė lotuliukas.gif
Atsakyti
Pribrendau Lorenui, su vyru prasigincijau, bet gal jau per velu?
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 01 12, 20:30)
Nous manes pilvotos daba nieks niekur nekvies, bet ateiciai pasirupinti naujais kerais noretusi  biggrin.gif  4u.gif

wub.gif

QUOTE(lina.k @ 2015 01 12, 20:48)
Pribrendau Lorenui, su vyru prasigincijau, bet gal jau per velu?

labai labai laukiam 4u.gif
Atsakyti
Ir man idomu, koks cia lupdazis. Bet man Norika neuzrodys, as is Siauliu lotuliukas.gif Jau neuzilgo nebebusiu pilvota, tai busiu konkurente lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar galima dar jungtis prie VITACOST?
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2015 01 12, 21:47)
Ar galima dar jungtis prie VITACOST?

taip 4u.gif
Atsakyti