Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 325

QUOTE(NORIKA @ 2015 01 12, 21:19)
Oi... flirt.gif  nail.gif Ačiū liabai  blush2.gif  4u.gif  Gal dukrai patiko mano topinis lūpdažis iš MAC, jis toks rožiniai ryyyyyškus ir skanus  wub.gif  Kaip tik po to į akropolį važiavau, tai žinokt vyrai akimis jutau varstė doh.gif Matyt tos ryškios lūpos traukė, o du net sugebėjo kavos pakviest ir tel nr užprašyt  lotuliukas.gif  Jaučiu teks pakartot tą spalvą - pasiteisino  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Aš ir prisidėsiu prie pagyrų 4u.gif Ne kartą atkreipiau dėmesį į puikiai atliktą makiažą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

siandien baigiasi kodukai drinks_cheers.gif

www.ralphlauren.com

user posted image

www.sierratradingpost.com
-40% kodukas RGH4736A
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2015 01 12, 21:20)
Ir man idomu, koks cia lupdazis. Bet man Norika neuzrodys, as is Siauliu  lotuliukas.gif Jau neuzilgo nebebusiu pilvota, tai busiu konkurente lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Jetus, man dar puse termino pilvo "kanciu" laukia doh.gif
Cia jau ir kantrybe su treciu nestumo trukusi, supratingumo is zmoniu i senatve nebesulaukiu. Pasirodysiu koki lipduka susikuriau. Sakau mazu bent 1 is 10 atveju gelbes lotuliukas.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 01 12, 22:11)

pirmasis gerulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2015 01 12, 22:04)
Aš ir prisidėsiu prie pagyrų  4u.gif  Ne kartą atkreipiau dėmesį į puikiai atliktą makiažą  mirksiukas.gif  4u.gif

Aikit sau mergai.... lotuliukas.gif Rimtai??? bigsmile.gif Nu kaip šaunu kai nemokančią makiažintis pagiria thumbup.gif Super, ačiū wub.gif

O lūpdažis tai MAC "Pink Pearl Pop", šiaip pagooglinus tai jis toks lengvai rožinis, na aišku vieną kartą pabraukus jis toks ir yra, bet aš gerai taip užbrūžinu, tai spalvą išgaunu ryškiai ružavą, tokia kaip neoninė, nu man tas efektas labai patinka wub.gif Tik su tokiu mano brūžinimu keliais sluoksniais labai lūpdažis greit naudojasi lotuliukas.gif Ne ekonomiškai taip.
Blond tu ir be lūpdažio esi gražuolė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 12 sausio 2015 - 22:23

Labas vakaras,

ar POLO nuolaidai renkasi?

Gal kas nors jau turite šiuos botus?
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag

domina atsiliepimiai, dydis, ar atitinka?

Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 12, 22:20)
pirmasis gerulis biggrin.gif

Cia bun pagrindine beda, kai parkuodamiesi visi 'prisiploja' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2015 01 12, 22:23)
Labas vakaras,

ar POLO nuolaidai renkasi?

Gal kas nors jau turite šiuos botus?
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag

domina atsiliepimiai, dydis, ar atitinka?

renkam . labai laukiam
siandien baigiasi nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 12, 22:41)
renkam . labai laukiam
siandien baigiasi  nuolaida 4u.gif

O apie tuos botus nieko negirdėjot? biggrin.gif
neseku temos, tai nesiorientuoju, ką perkat blush2.gif

jau susidėjau krepšiuką tik dėl dydžio abejoju
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 12, 22:20)
Aikit sau mergai.... lotuliukas.gif  Rimtai??? bigsmile.gif Nu kaip šaunu kai nemokančią makiažintis pagiria  thumbup.gif Super, ačiū  wub.gif
O lūpdažis tai MAC "Pink Pearl Pop", šiaip pagooglinus tai jis toks lengvai rožinis, na aišku vieną kartą pabraukus jis toks ir yra, bet aš gerai taip užbrūžinu, tai spalvą išgaunu ryškiai ružavą, tokia kaip neoninė, nu man tas efektas labai patinka  wub.gif  Tik su tokiu mano brūžinimu keliais sluoksniais labai lūpdažis greit naudojasi  lotuliukas.gif Ne ekonomiškai taip.
Blond tu ir be lūpdažio esi gražuolė  drinks_cheers.gif

Ulialia grazi spalvyte wub.gif

As panasia "sokine" spalva turiu is TOO FACED LA CRÈME. Man patinka,kad sie tokie 'riebus' thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2015 01 12, 22:51)
O apie tuos botus nieko negirdėjot?  biggrin.gif
neseku temos, tai nesiorientuoju, ką perkat  blush2.gif
jau susidėjau krepšiuką tik dėl dydžio abejoju

nematyti jie man g.gif bet laabai grazus wub.gif eina sau . as irgi noriu ...
Atsakyti
Tikrai labai skani spalva. Reiks gal vasarai paimt pabandyt. Praeita vasara man nr. 1 buvo irgi Norikos uzrodyti YSL Volupte shine lupdaziukai. Turejau 14 numeriuka, tai tiek komplimentu sulaukdavau wub.gif Labai malonus ant lupu, riebus tokie, nesubega, nesausina lupu thumbup.gif

Norikut, o tie MAC nesausina?
Atsakyti