Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 65 tema

QUOTE(Justė12 @ 2015 05 04, 20:50)

Šendien savo mergaite nuvedžiau pas orto (vedžiau pas savo nuostabiaja daktare) apžiūrėjo ir pasakė kad dėsim breketus thumbup.gif Būsim mamytė ir dukryte su geležinkeliu ! biggrin.gif

mano vaikui 8,5 m. irgi pas savo orto vedžiau, kolkas kalbam apie plokšteles, bet laukiam kol dantukas 4 išdygs. breketų vaikui bijočiau dėti, o dar berniukui dėl valymo, tik neseniai pats savarnkiškai valyt pradėjo, o jai reiktu dar breketus valyt, nesusitvarkytu, nes jo toks amžius, kai dar nesuvokia kodėl reikia valyt dantis, negalima tingėt, o su breketais apti matau kiek reikia priežiūros higienos...

jai dėsit mergaitei breketus aišku pačiai reiks prižiūrėt, kad ji tikrai valytusi stropaii, tuokiu atveju gal irigatrius padėtu problemų išvengti
Atsakyti
Sveikutės! Birželio pabaigoje ir aš PAGALIAU būsiu breketuota! Gal galima būtų prisijungimus prie albumo gauti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nusprendziau ir as susideti breketus.. galvoju detis issimoketinai, gal parekomenduosit kur butu nebrangu ir kokybiska kaune?smile.gif
Atsakyti
Mano breketams geguzes 1d. buvo metai.
Atidaviau viena dantuka del sakandzio praeita savaite, bet nudziugino, nes sake iki kaledu jau turbut juos nuims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistik @ 2015 05 06, 16:21)
Mano breketams geguzes 1d. buvo metai. 
Atidaviau viena dantuka del sakandzio praeita savaite, bet nudziugino, nes sake iki kaledu jau turbut juos nuims thumbup.gif

neskausmingai atidavet?
man reiks net 4 atiduoti verysad.gif tai baisiai rupi...
Atsakyti
Su plokštelėm mes jau prisižaidėm,mano mergytei 11metų,manau pirksiu ta aparata(neatsimenu kaip jis vadinasi) kad lengviau būtų,teks prižiūrėti ir daktarės paprašyti kad pasakytų kad valyti dantukus būtinai reikia,dažniausiai kaip išgirsta ne iš manes kad reikia valytis tada kokį mėnesį valosi kruopščiai po to vėl aptingsta..Na žiūrėsim bet kad breketų reikia tai jau faktas yra,po to paauglė mane kaltins ne ką kita kad nepriverčiau tū dantukų valytis. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(aurimk @ 2015 05 06, 20:25)
neskausmingai atidavet?
man reiks net 4 atiduoti  verysad.gif tai baisiai rupi...

Man irgi viena dantuka teks atiduoti,tik tiksliai nežinau kada arba kita vizita arba dar kita man labai taip patinka bent ne su baime važiuosiu traukti to dantuko.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Justė12 @ 2015 05 06, 23:45)
Su plokštelėm mes jau prisižaidėm,mano mergytei 11metų,manau pirksiu ta aparata(neatsimenu kaip jis vadinasi) kad lengviau būtų,teks prižiūrėti ir daktarės paprašyti kad pasakytų kad valyti dantukus būtinai reikia,dažniausiai kaip išgirsta ne iš manes kad reikia valytis tada kokį mėnesį valosi kruopščiai po to vėl aptingsta..Na žiūrėsim bet kad breketų reikia tai jau faktas yra,po to paauglė mane kaltins ne ką kita kad nepriverčiau tū dantukų valytis. unsure.gif
Papildyta:
Man irgi viena dantuka teks atiduoti,tik tiksliai nežinau kada arba kita vizita arba dar kita man labai taip patinka bent ne su baime važiuosiu traukti to dantuko.. doh.gif

treineris?
tai plokštelės nepateisino jūsų lūkesčių? (žiūrint į ateitį ir savo vaką, an irgi nesinorėtu du kart ordotontiškai gydyti ir du kart už tai mokėt)
jus teisi, 11 m vaikas jau ganėtinai sąmoningas valyt dantis, o kai mama su breketais, pati valysis tai ir dukrą pažiūrės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2015 05 06, 18:25)
neskausmingai atidavet?
man reiks net 4 atiduoti  verysad.gif tai baisiai rupi...

Labai, labai bijojau, bet turejau laiko tam nusiteikti, o dar kai pasake, kad puse metu greiciau gali pavykti sutvarkyti, nei buvo is pradziu zadeta, tai galvojau, kad tik greiciau raukit man ta danti biggrin.gif
Nepameluosiu, bet skausmo visiskai jokio nejutau, visos proceduros metu labiausiai suskaudo, kai leido nuskausminamus. Iskart po isgeriau 2 tabletes nuskausminamu, bet ir poveikiui praejus skausmo visiskai jokio nebuvo. Keista biggrin.gif Nebijokit! viskas bus gerai, galvokit apie grazias sypsenas! thumbup.gif
Papildyta:
Kuriuos jums dantukus reikia rauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistik: 07 gegužės 2015 - 09:33
Sveikos ,buvau pas protezologa , surase plana ka ir kaip , norint idealaus vaizdo pradziai patare nuo breketu pradet , del dvieju dantu virsuje ir 4 dantu apacioje ...
Liepe uzsirasyt konsultacijai pas ortodonta .... prisiminiau kad drauges ejo pas Dalia Latkauskiene.paskambinau siandien uzsirasyti ,pasake neimanoma ir iki rudens net neskambinti blink.gif schmoll.gif .... Kas ten per gyd. tokia stebuklinga kad eiles tokios g.gif
Uzsirasiau pas Budriene toje pacioje klinikoje http://www.vicklinika.lt/ ,pas ja laukt virs menesio rekes ...
Ar kas nors lankosi pas ja ? Ar demesinga gyd . ar patinka rezultatai ?

Sake man kad pas juos konsultacija maximum 15 min uztrunka... per tiek laiko ar imanoma spet , apziuret , visa plana sudaryt , kas kaip ,keleta variantu ...juk cia rimtas reikalas keliems metams g.gif Protezologas man valanda skyre ..o cia 15 min...nerimta kazkaip g.gif

ir dar kainos domina ,kas domejosi del geleziniu breketu kainu , jos visur skyriasi , idomu yra tarp tu metaliniu breketu pigesniu ir brangesniu skirtumas metalo, isvaizdos ,kokybes ar visur vienodi tik kiekviena klinika pagal save kainas nustato g.gif
kaina nuo 300 iki 600 eur uz metalinius ...Paprotinkit prasau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 13 gegužės 2015 - 13:43
QUOTE(evvva @ 2015 05 13, 14:32)
Sveikos ,buvau pas protezologa , surase plana ka ir kaip  , norint idtrumpiausia do pradziai patare nu:Do breketu pradet , del dvieju dantu virsuje ir 4 dantu apacioje ...
Liepe uzsirasyt konsultacijai  pas ortodonta .... prisiminiau kad drauges ejo pas Dalia Latkauskiene.paskambinau siandien uzsirasyti ,pasake neimanoma ir iki rudens net neskambinti  blink.gif  schmoll.gif  .... Kas ten per gyd. tokia stebuklinga kad eiles tokios  g.gif
Uzsirasiau pas Budriene  toje pacioje klinikoje  http://www.vicklinika.lt/  ,pas ja laukt  virs menesio rekes ...
Ar kas nors lankosi pas ja ? Ar demesinga gyd . ar patinka rezultatai ?

Sake man kad pas juos  konsultacija maximum 15 min uztrunka... per tiek laiko ar imanoma spet , apziuret , visa plana sudaryt , kas kaip ,keleta variantu ...juk cia rimtas reikalas keliems metams  g.gif Protezologas man valanda skyre ..o cia 15 min...nerimta kazkaip  g.gif
ir dar kainos domina ,kas domejosi  del geleziniu breketu kainu , jos visur skyriasi , idomu yra tarp tu metaliniu breketu pigesniu ir brangesniu  skirtumas metalo, isvaizdos ,kokybes  ar visur vienodi tik kiekviena klinika pagal save kainas nustato  g.gif
kaina  nuo 300 iki 600 eur uz metalinius ...Paprotinkit prasau  rolleyes.gif

Man plana surašė kai įspaudus ėnė, maniškiai metaliniai kainuos 410eurų žandikauliui smile.gif pas orto yra trumpiausi ir brangiausi vizitai
Papildyta:
Mergaitės kaip Jums su protiniais buvo?
Kol biuletenyje esu, norėčiau abu išsipjauti ir susitvarkyti šitą reikalą.
unsure.gif
Žalgiryje jei su siuntimu atvažiuočiau, gyva eile kitai dienai duotų ar užregistruotų po kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2015 05 13, 14:32)
Sake man kad pas juos  konsultacija maximum 15 min uztrunka... per tiek laiko ar imanoma spet , apziuret , visa plana sudaryt , kas kaip ,keleta variantu ...juk cia rimtas reikalas keliems metams  g.gif Protezologas man valanda skyre ..o cia 15 min...nerimta kazkaip  g.gif
ir dar kainos domina ,kas domejosi  del geleziniu breketu kainu , jos visur skyriasi , idomu yra tarp tu metaliniu breketu pigesniu ir brangesniu  skirtumas metalo, isvaizdos ,kokybes  ar visur vienodi tik kiekviena klinika pagal save kainas nustato  g.gif
kaina  nuo 300 iki 600 eur uz metalinius ...Paprotinkit prasau  rolleyes.gif

Na pakonsultuot tikrai spes. jei uztruks tikrai is kedes neisvarys, bet labai jau issiplest jum neleis.
Mano drauge pries pora men.susidejo breketus tai irgi sudetingas atvejis nes reik protezuot danti ir pan. Tai konsultacija truko valanda. Taip kaip ejau su ja tai miriau is nuobodulio biggrin.gif
Metaliniai yra paprasti ir beligaturiniai tai su pastaraisiai greitesnis gydymas ir patogiau dirbti ortodontui, o pacientui maziau braizo, lenda maisto, lengvesne prieziura
Atsakyti
Sveikos smile.gif Breketus nešioju jau kiek daugiau nei metus, darbo dar nemažai liko. Rugpjūtį planuoju išvykti padirbėti į uk, ortodontas sako iki tol gydymo nebaigs ir lankytis reiks kas mėnesį kaip ir iki šiol. Todėl noriu pasiteirauti gal kam teko gydymą tęsti kitoje šalyje. Jei taip kokius išrašus iš Lt vežėtės ir pan? Būčiau labai dėkinga už informaciją wink.gif
Atsakyti