Dėl Jamano tai čia kaip kas mato, man asmeniškai jis nėra tobulas superdidvyris, tokiu heroju serialuose pilna kaip jis, tad nieko naujo.
O man kuo toliau tuo įdomiau 58 59 serijos man buvo beproto įdomios nesinorėjo kad pasibaigtu, dabar labai laukiu 60 serijos
Dėl Jamano tai čia kaip kas mato, man asmeniškai jis nėra tobulas superdidvyris, tokiu heroju serialuose pilna kaip jis, tad nieko naujo.
QUOTE(lauravala @ 2015 02 11, 17:20)
na man siaip irgi jau kaip ir ta Nadira nusove, tai visi laimingai ir gyvent turetu
nors paziuresim, kokia vestuvine suknele bus ir kiek kasyciu vel ant galvos pas Mira bus pripinta
QUOTE(emissaa @ 2015 02 11, 17:25)
Man irgi kažkaip jau Jamanas per daug herojiškas visus gelbėja, nu jau toks didvyris, gerietis, visus visada išgelbėja. Toks superherojus
Aš irgi buvau užmetus serialo žiūrėjimą, bet grįžau ir viską peržiūrėjau
Labiau patinka negu nepatinka man šis serialas
Tai lauksiu 60 serijos
O muzikinis takelis, serialo dainos tai
Aš irgi buvau užmetus serialo žiūrėjimą, bet grįžau ir viską peržiūrėjau
Tai lauksiu 60 serijos
O muzikinis takelis, serialo dainos tai
na man jis irgi prie labiau patinkanciu, tai del to ir ziuriu
dainos melodijos man irgi patinka, bet ne visos
QUOTE(lauravala @ 2015 02 11, 17:32)
Na sakiau ir as bandysiu siandien paskutine serija paziuret,rena intriga man inese
as dabar spec neziuriu nuo 58serijos, laukiu kol 60 kai isversta bus, tada ir ziuresiu, nes nervina laukti po savaite
QUOTE(Justmina @ 2015 02 11, 18:48)
Na as kuriuos turkiskus esu macius,tai sitas pirmas su superdydvyriu
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2015 02 11, 20:13)
na man siaip irgi jau kaip ir ta Nadira nusove, tai visi laimingai ir gyvent turetu
nors paziuresim, kokia vestuvine suknele bus ir kiek kasyciu vel ant galvos pas Mira bus pripinta
as dabar spec neziuriu nuo 58serijos, laukiu kol 60 kai isversta bus, tada ir ziuresiu, nes nervina laukti po savaite
as tai neziuriu isverstu
QUOTE(lauravala @ 2015 02 11, 18:35)
Savasa pamirsai
QUOTE(Milagra @ 2015 02 11, 22:45)
Kai skaičiau lygiai ta pati pagalvojau, tik tu tai parašei
QUOTE(Milagra @ 2015 02 11, 23:45)
Tai Savasas, bent prisigeres karta buvo,ir pas svetima miegojo
QUOTE(lauravala @ 2015 02 11, 20:35)
as tai neziuriu isverstu
nebent buna kazkas labai idomaus ir nesuprantu,tada paziuriu 
as tai turku dar tik kelis zodzius suprantu: tamam, evet ir dar kelis
QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 00:05)
Tai Savasas, bent prisigeres karta buvo,ir pas svetima miegojo
,.....na nebent,cia busiu koki paslydima pramiegojus as

ne tik, pirmoje serijoje jau miegojo su nepazystamaja ir dar be apsaugos, vaika uzstate
QUOTE(rena @ 2015 02 12, 00:50)
tai vis del to tik bucinys,kai ji Mira uzspaude del to reikalo,is jo baimes ir lauzymosi as pagalvojau,kad buvo vasara kazkas ir daugiau
QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 07:32)
tai vis del to tik bucinys,kai ji Mira uzspaude del to reikalo,is jo baimes ir lauzymosi as pagalvojau,kad buvo vasara kazkas ir daugiau 
Tai kiek aš supratau tai ir buvo daugiau nei bučinys jai ji apgavo ir pasakė kad mergina nėščia;D
QUOTE(lauravala @ 2015 02 11, 17:10)
man is padziu gana patiko sis serialas, nu bet dabar ziuriu, kad tik ziuret, nieko nevyksta, ir siaip tas jau jamano saldumas
QUOTE(širlė @ 2015 02 12, 10:30)
man is padziu gana patiko sis serialas, nu bet dabar ziuriu, kad tik ziuret, nieko nevyksta, ir siaip tas jau jamano saldumas
antras idealusis po to is meile ir bausme 
tai ir as ziuriu,kad tik ziuret,uz tat,tik turkiskai uztenka
QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 10:00)
na dar i Jamana akis paganau,bet jei bernelis nesusiims, tai ganyt tuoj nebus i ka 
O kur " varge ir skausme"?