Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo bangos (MedCezir)

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 11:12)
lotuliukas.gif
O kur " varge ir skausme"? biggrin.gif

lotuliukas.gif tai cia tik siaip paburbu,o is tikruju "ir varge ir skausme" tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2015 02 11, 20:13)
as dabar spec neziuriu nuo 58serijos, laukiu kol 60 kai isversta bus, tada ir ziuresiu, nes nervina laukti po savaite tongue.gif

Siap ,kiek pastebejau,antradieniais jau buna isversta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 08:32)
tai vis del to tik bucinys,kai ji Mira uzspaude del to reikalo,is jo baimes ir lauzymosi as pagalvojau,kad buvo vasara kazkas ir daugiau  lotuliukas.gif

vasara jie gi issiskyre buvo, tai ir daves per mergas, bet tik tiek, kad buciavos, taip, kad iki Savaso jam toli lotuliukas.gif

QUOTE(Justmina @ 2015 02 12, 09:05)
Tai kiek aš supratau tai ir buvo daugiau nei bučinys jai ji apgavo ir pasakė kad mergina nėščia;D

nebuvo ten nieko, juk merga poto pati prisipazino biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 11:00)
tai ir as ziuriu,kad tik ziuret,uz tat,tik turkiskai uztenka biggrin.gif,na dar i Jamana akis paganau,bet jei bernelis nesusiims, tai  ganyt tuoj nebus i ka  schmoll.gif

man tai labiau Merto bajeriukai patinka smile.gif ir siaip ji smagiau ziuret nei Begantis laikas tongue.gif

QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 11:54)
Siap ,kiek pastebejau,antradieniais jau buna isversta  smile.gif

vakar per tave susigundziau 58 serijai paziuret, nebeiskenciau lotuliukas.gif nu tai vertimas- jomajo doh.gif jauciu versta buvo per googl translate lotuliukas.gif nes kartais su vertimu nejo suprast apie kalba eina, o ir rusu zodziai su klaidom, be galuniu is vieno zodzio padaryti 2, na zo... tas pats kas be vertimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 12, 11:00)
vasara jie gi issiskyre buvo, tai ir daves per mergas, bet tik tiek, kad buciavos, taip, kad iki Savaso jam toli lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 12, 13:00)
nebuvo ten nieko, juk merga poto pati prisipazino biggrin.gif
man tai labiau Merto bajeriukai patinka smile.gif ir siaip ji smagiau ziuret nei Begantis laikas tongue.gif
vakar per tave susigundziau 58 serijai paziuret, nebeiskenciau lotuliukas.gif nu tai vertimas- jomajo doh.gif jauciu versta buvo per googl translate lotuliukas.gif nes kartais su vertimu nejo suprast apie kalba eina, o ir rusu zodziai su klaidom, be galuniu is vieno zodzio padaryti 2, na zo... tas pats kas be vertimo  biggrin.gif

Sita zinau,kad issiskyre buvo mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Jei ne Mertas,tai serialas ,visai zavesi prarastu biggrin.gif

lotuliukas.gif ,as per tave,tu per mane biggrin.gif bet esme vistiek supratai rolleyes.gif

Kas su ta Leyla buvo,as praziopsojau,kartais ne Jamano simpatija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 14:33)
Kas su ta Leyla buvo,as praziopsojau,kartais ne Jamano simpatija?  g.gif

tai gi ji buvo Jamano pirma mergina, ji i vokiecius susiruose isvaryt gyvent su tevais ir jau ten kavalieriu turejo su kazkokiu vis susirasinejo ir per naujaka Jamanas pamate ir vsio- SKYRYBOS!!! biggrin.gif poto gryzo po kazkiek metu ir prisimine, kad jai reikia Jamano, tai vat vis ir lindo jam i akis smile.gif

vakar pasiziurejau kaip jie ten su pukais daves- dauzes su pagalvem (visi keturi), tai pirma mintis buvo, jei man vaikai taip padarytu, tai jauciu ant sienos vietoj paveikslu as juos sukabinciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 12 vasario 2015 - 13:49
QUOTE(rena @ 2015 02 12, 14:47)
tai gi ji buvo Jamano pirma mergina, ji i vokiecius susiruose isvaryt gyvent su tevais ir jau ten kavalieriu turejo su kazkokiu vis susirasinejo ir per naujaka Jamanas pamate ir vsio- SKYRYBOS!!! biggrin.gif poto gryzo po kazkiek metu ir prisimine, kad jai reikia Jamano, tai vat vis ir lindo jam i akis smile.gif

vakar pasiziurejau kaip jie ten su pukais daves- dauzes su pagalvem (visi keturi), tai pirma mintis buvo, jei man vaikai taip padarytu, tai jauciu ant sienos vietoj paveikslu as juos sukabinciau lotuliukas.gif

Aiskuma 4u.gif kazkaip su panom,grozio atzvilgiu,Jamanui nepasiseke lotuliukas.gif man gal tik Elif nieko tokia g.gif,bet tik nieko rolleyes.gif

lotuliukas.gif ,patys pakui ir rinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 15:03)
Aiskuma  4u.gif kazkaip su panom,grozio atzvilgiu,Jamanui nepasiseke  lotuliukas.gif man gal tik Elif nieko tokia  g.gif,bet tik nieko  rolleyes.gif

lotuliukas.gif ,patys pakui ir rinko  biggrin.gif

man ta Elif is sito serialo labiausiai tinkama pagal grozi jam, o siaip man graziausia tai Merto mama buvo ir jos sesuo patinka smile.gif siaip is vyru man Kenanas pagal grozi visai simpatiskas, man Jamano tipo bernai per saldus tongue.gif

aha, ypac Mertas didysis rinkejas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 12, 16:39)
man ta Elif is sito serialo labiausiai tinkama pagal grozi jam, o siaip man graziausia tai Merto mama buvo ir jos sesuo patinka smile.gif siaip is vyru man Kenanas pagal grozi visai simpatiskas, man Jamano tipo bernai per saldus tongue.gif

aha, ypac Mertas didysis rinkejas buvo biggrin.gif

drinks_cheers.gif aha visai butu tike i poras smile.gif Ender ir man labai grazi,ir Kenanas simpatiskas,o Jamano tipo bernai man pats tas wub.gif lotuliukas.gif
Ka tik perziurejau 38 serija,ir kazkaip vis del to galvoju,kad Ender permiegojo su tuo diedu,nes jis kalbejo apie praleista nakti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 13:03)
Aiskuma  4u.gif kazkaip su panom,grozio atzvilgiu,Jamanui nepasiseke  lotuliukas.gif

Koks princas, tokios ir princeses tongue.gif lotuliukas.gif cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 12, 16:39)
Koks princas, tokios ir princeses  tongue.gif  lotuliukas.gif  cool.gif  4u.gif

lotuliukas.gif
Svarbiausia, kad laimigas butu... irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 12, 17:39)
Koks princas, tokios ir princeses  tongue.gif  lotuliukas.gif  cool.gif  4u.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 17:45)
lotuliukas.gif
Svarbiausia, kad laimigas butu...  irnesakyk.gif  biggrin.gif

prasyciau,princas kaip saldainis biggrin.gif jam tiesiog nesiseka lotuliukas.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 15:45)
lotuliukas.gif
Svarbiausia, kad laimigas butu...  irnesakyk.gif  biggrin.gif

laugh.gif

QUOTE(lauravala @ 2015 02 12, 15:57)
prasyciau,princas kaip saldainis  biggrin.gif  jam tiesiog nesiseka  lotuliukas.gif

Ir uz ka jam taip nesiseka kazin? g.gif biggrin.gif
Atsakyti