QUOTE(ErikaN @ 2015 01 20, 10:28)
Sveikos, aš tai kariavau kelias dienas, pažiūrėjau
Небо в огне. Ačiū, Visgi, labai patiko. Man patiko labai aktoriai, kažkaip keistai tik žiūrisi Елена Полякова. Ji ne mano skonio, negraži man, bet nesuprantu ką ji tokio turi, žodžiu įdomi moteriškė
Mūsų nuomonės sutampa ir dėl serialo ir dėl tos Jelenos

Jau kokia ji man keista, nemoku apsakyti. Ko gero man pati keisčiausia aktorė/moteris.
QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 08:50)
Kaip priverciat savo kuna,pabusti taip anksti?Ypac tos,kurios naktiniauja
Siandien beveik iki 2 nakties ziurejau Ekaterina,nera kazkas wow,bet pasibaigus serijai,spaudi mygtuka sekanciai.
Keikiu save siandien,kodel ankciau neatsiguliau.Nu argi pabegs filmas??Kazkokia maksimaliste tapau.Priklausoma

Nežinau kaip ten kitom su tais kūnais, bet mano natūra tokia (nuo paauglystės)- galiu eiti miego 02 val nakties ir keltis 06val ryto. Tai kas aš čia, nei pelėda nei vyturys, ar kaip čia? Ai, vienu žodžiu nežinau
Tai va, jau čia maniakinės ligos požymiai, mažų mažiausiai- diagnozė:
kinomnės sutrikimas paūmėjantis žiemą ir pavasariop
Oi ne veltui sakau, kad ir gerai kai būna filmas su pilnom serijom, bet ir negerai, nes paskui va taip ir gaunas, kad ranka tiesiasi spausti sekančia seriją
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 20, 08:52)
Na kaip ir tas Čerepachovas, jis gi kompų specas, išmanytojas, na bet jau tikrai ne santechnikos ten kokios....
Bet tai kaip vienodai mąstom, aš ir apie tą Olią vakar galvojau. Galvoju na nieko sau, tėvas našlys, susituokė su savo moterim po 2-jų metų našlystės. O dukra suaugusi, jau turinti ir savo vaiką, šitaip vaikiškai mąsto ir elgiasi. Ji gi dar pati sakė, kad jai pačiai tada buvo 12 metų, na tai atsiprašau