Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

Sveikos 4u.gif

Nanita dziugu, kad atgavai knyga 4u.gif Nesuprantu tokiu zmoniu, kurie skolinasi, o paskui tu turi ju maldauti grazinti doh.gif

Visgi suintrigavai wub.gif

As vis dar ziuriu Kosatka ir Palac, Pirma Kostaka, paskui jau kiek laiko lieka....Kosatka nerealus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 21, 11:47)
Sėdėjau iki paryčių, bet baigiau žiūrėti, fantastiškas serialas, nežinau kada vėl tokį pamatysiu, bet mannorėjosi ir jo pabaigos tokios uhh...

4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 21, 13:25)
Laba, aš irgo ne į temą: VML Ilonos makiažas tiksliau akys labai gražiai padažytos wub.gif  Kažkaip po 11-12 serijos vis galvojau kas pas ją taip gražu, o čia akys wub.gif  wub.gif  wub.gif

tai, kad ne tik akys 4u.gif ji aplamai - labai GRAŽI moteris, manau ir ,..aktorė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 21, 15:38)
Sveikos  4u.gif

Visgi suintrigavai  wub.gif 
As vis dar ziuriu Kosatka ir Palac, Pirma Kostaka, paskui jau kiek laiko lieka....Kosatka nerealus  wub.gif  thumbup.gif

Visgi, klok, ka cia lauksi valentinkes. Ar menesiu anksciau, ar veliau wub.gif
Kosatkos pora ser. paziurejau, fainas.
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 21, 12:25)
Laba, aš irgo ne į temą: VML Ilonos makiažas tiksliau akys labai gražiai padažytos wub.gif  Kažkaip po 11-12 serijos vis galvojau kas pas ją taip gražu, o čia akys wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 21, 14:19)
4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
tai, kad ne tik akys 4u.gif ji aplamai - labai GRAŽI moteris, manau ir ,..aktorė unsure.gif

Taip!!! O kur buvo su garbanotais plaukais, tiesiog, dieviska wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 21, 20:14)
Taip!!! O kur buvo su garbanotais plaukais, tiesiog, dieviska  wub.gif  wub.gif  wub.gif

cia apie koki jus filma?
grazios akys man patinka tiek vyru, tiek moteru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 21, 09:59)
As irgi ziuriu "Mosgaz" drinks_cheers.gif
O man atvirksciai, "Palac" pabaiga buvo gal viena stipriausiu vietu is viso filmo blush2.gif Nes kitas vietas net prasukdavau, neidomu man buvo tie milicininku tusti pokalbiai blush2.gif

ir kelintoj serijoj? Ar jau supratai kas niekšas? Labai laukiu Gosgaz. Jei kas pastebes, kad jau įkeltas trimituokit bis.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2015 01 21, 20:09)
ir kelintoj serijoj? Ar jau supratai kas niekšas? Labai laukiu Gosgaz. Jei kas pastebes, kad jau įkeltas trimituokit bis.gif

Itariau is pirmo karto, na toks vampyriskas man pasirode biggrin.gif O paskui paskaiciau googlej apie ta maniaka, ir jau zinau, kuris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 21, 10:58)
tavo sūnui 20? bigsmile.gif
Mažais žingsneliais eina jau dvidešimti smile.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 01 21, 11:21)
Grazi,jausminga daina.Pirma karta girdziu,kas dainuoja?
Анжелика Агурбаш "Слышишь, я так тебя люблю"
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 21, 11:47)
Sėdėjau iki paryčių, bet baigiau žiūrėti, fantastiškas serialas, nežinau kada vėl tokį pamatysiu
Beveik esu tikra, kad ko gero niekad (turiu omeny visą visumą jo- patį pateikimą nuo iki).
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 21, 13:25)
Ilonos makiažas tiksliau akys labai gražiai padažytos wub.gif  Kažkaip po 11-12 serijos vis galvojau kas pas ją taip gražu, o čia akys wub.gif wub.gif   wub.gif
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 21, 15:19)
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 21, 19:14)
Taip!!! O kur buvo su garbanotais plaukais, tiesiog, dieviska wub.gif wub.gif wub.gif
Kas žiūri dar šį serialą ar ruošiasi žiūrėti, siūlau neskaityti ir nežiūrėti įdėtos nuorodos. Bet čia jau jūsų pasirinkimas.... smile.gif
Ji man savo vaidmeny buvo t o b u l a. Aš jai oskarą ar auksinį gaublį įteikčiau už tokį nepaprastai fantastišką vaidmenį. Unikali aktorė/vaidmuo. Aš jos taip bijojau ūžu ekrano sėdėdama, kad siaubas. Gyvenime dėl herojų taip nepergyvenau, na kad ji kokios Veros ten nepamatytų ir pan. Buvau išsigandus, kad negi ji rimtai paauginus šitiek laiko tą mergytę grąžins atgal į vaikų namus doh.gif Bet mamos širdis yra mamos širdis, nesvarbu kad esi biologinė mama, ir kad netikėtai sužinai jog įsivaikinai savo didžiausios priešės dukrą..... Oi kaip ašarojau aš ten kartu su ja- ką ji išgyveno kai turėjo mergytę tikrai mamai grąžinti cray.gif Net prisimint nenoriu. Ilonos ir Antono buvo gaila dar ir todėl, kad labai per vėlai jis suprato kaip myli savo žmoną, o ji mylėjo jį visada, tik nemokėjo tinkamai ir deramai to parodyti. O vėliau jau tapo per vėlu. Laikas jų nenaudai...

'Илона Орлова' - Настасья Самбурская (HD)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 21 sausio 2015 - 19:56
Sveikos 4u.gif Atradau jus wub.gif Kažkaip nepastebėjau, kad pasibaigė tema, o kai atradau naują, gerokai pašnekėta biggrin.gif
Žiūriu Verni mojų liubov, esu 7-oj serijoj. Man jis toks iš Rozebund pikčers biškį, bet nieko nieko smile.gif
Žiūrėjimui su MB atsisiunčiau Palač ir Mozgaz. Tai kurį pirma žiūrėt? Paskaičiau prabėgom jus, bet nelabai supratau, nenuovoki esu tongue.gif

Su praėjusiais Gimtadieniais, su knygos Atgavimu ir visais kitais gerais dalykais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 21, 20:08)
Man jis toks iš Rozebund pikčers biškį, bet nieko nieko smile.gif

Va ir antras pusminusis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 21, 21:08)

Žiūrėjimui su MB atsisiunčiau Palač ir Mozgaz. Tai kurį pirma žiūrėt? Paskaičiau prabėgom jus, bet nelabai supratau, nenuovoki esu  tongue.gif

Pirmasis-Mosgaz 4u.gif
Antras-Palac.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 21, 21:28)
Pirmasis-Mosgaz 4u.gif
Antras-Palac.

Aišku pioneer.gif Ar geriau 4u.gif ?
Atsakyti