Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Vobla @ 2015 02 26, 08:37)

man irgi per saldus. bet zmones, kas ragavo kaip gyre! blink.gif o as valgiau ir masciau- nu cia kas per pikantisko skonio uogiene biggrin.gif

visus receptus pagal save koreguoju. nebent visai nepriimtinas pasirodo. negaliu valgyt pagal išgirtą Giedriaus čilių receptą marinuotų pipirų. tas, kur grynam acte marinuoja. kažkoks košmaras, skrandžio opa garantuota nuo to gryno acto. bet yra valgančių ir giriančių.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 02 26, 08:42)
visus receptus pagal save koreguoju. nebent visai nepriimtinas pasirodo. negaliu valgyt pagal išgirtą Giedriaus čilių receptą marinuotų pipirų. tas, kur grynam acte marinuoja. kažkoks košmaras, skrandžio opa garantuota nuo to gryno acto. bet yra valgančių ir giriančių.

sitaji as irgi adaptavau pagal save: marinuoju ta pati sastata saldziarugsciu ''agurkiniu'' marinatu ir...pasterizuoju. jau antras sezonas. nu labai pasiteisino. nei vietos saldytuve neuzima- laikau kaip visus kitus koncervus, o laikosi...tol kol suryju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti

kita kart kai darysiu butinai maziau desiu cukraus ,o seip skonis to padazo labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Daros panašu, kad jūs ne daiginat ar auginat daigelius, o jau koncervuojat. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, pas mane ciudas biggrin.gif kazkoks, sejau cili pipirus Aji Crystal ( pernai mainiau su kazkuria SM (nezinau su kuria) o isdygo pomidorai, popinau popinau kol pasirode tikrieji lapeliai, ziuriu vienaip ir kitaip, karpyti lapukai o ir skylcialapiai kaip dabar ziuriu pomidoriniai. Nesvarbu, tegu auga pomidorai, bet kokie, ant pokelio parasyta Aji crystal g.gif . Pernai ju nesejau, tai ir nezinojau.
Tiesa bus ne is zemuju, nes stypsta gerokai o po lempa nuo sudygimo buna po kelias val ryte ir vakare.
Atsakyti
O aš kad gavau čiūdą, tai gavau..saldi paprika užauganti šiltnamyje iki 2,5m. Aštrią iki 2m turėjus, bet saldžios dar net negirdėjus..ir dar ankstyva. Na, jei taip, tai tikrai dar ne viską "čiudakiško" auginusi..yra kas sugeba mane nustebinti. Kažkas neįtikėtino.
Atsakyti
Tai labai gerai, reikes maziau sodint, i auksti varys ir derlius didesnis bus ir vietos liks kitoms darzovems.
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2015 02 25, 20:07)
Tai dar ir ta padaza aprasykit,kas kaip su kuo smile.gif

sveikos, kol pasijungiau , jau viską parašė blush2.gif , mano šeimai tai jis patinka ax.gif , mes tokie saldžiamėgiai smile.gif
Pipiriukus dėčiau daug kur, bet sūnus (4m) tada nevalgo verysad.gif , tenka atskirai sau dėtis į lėkštes ax.gif , o jūsų vaikai valgo aštriai g.gif , maniškis tai neee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 02 26, 16:43)
Nu, pas mane ciudas biggrin.gif  kazkoks, sejau cili pipirus Aji Crystal ( pernai mainiau su kazkuria SM (nezinau su kuria) o isdygo pomidorai, popinau popinau kol pasirode tikrieji lapeliai, ziuriu vienaip ir kitaip, karpyti lapukai o ir skylcialapiai kaip dabar ziuriu pomidoriniai. Nesvarbu, tegu auga pomidorai, bet kokie, ant pokelio parasyta Aji crystal g.gif . Pernai ju nesejau, tai ir nezinojau.
Tiesa bus ne is zemuju, nes stypsta gerokai o po lempa nuo sudygimo buna po kelias val ryte ir vakare.

bet juk ciliu ir pomidoru seklos gerokai skiriasi g.gif unsure.gif

QUOTE(Regila @ 2015 02 26, 16:54)
O aš kad gavau čiūdą, tai gavau..saldi paprika užauganti šiltnamyje iki 2,5m. Aštrią iki 2m turėjus, bet saldžios dar net negirdėjus..ir dar ankstyva. Na, jei taip, tai tikrai dar ne viską "čiudakiško" auginusi..yra kas sugeba mane nustebinti. Kažkas neįtikėtino.

bigsmile.gif oj, butinai auginkit ir prisiduokit cionai kaip seksis. galbut ir seklu, jei nehibridas parinkit. nugi cia mano svajoniu paprika lotuliukas.gif o tai as visad dejuoju, kad papriku krumai per zemi. ir dar akstyva- butu tiesiog tobula bigsmile.gif
Atsakyti
negaliu valgyt pagal išgirtą Giedriaus čilių receptą marinuotų pipirų. tas, kur grynam acte marinuoja.

Padariau,palaikiau,paragavau,išmečiau... ax.gif
Atsakyti
VOBLA, neziurinejau tu seklu perdaug, pasitikejau kas parasyta, tik kai isdygo man keistoki lapeliai buvo ir ant palanges padeti koteliai patamsejo, pamaniau kaip pomidoru. Dabar apziurejus tas seklas aiskiai matosi skirtumas, bet tada biggrin.gif
Mano siltnamyje vietos nedaug, labai atsirenku ka sodint ir nezinomu neseju, tai nezinau, gal lauke pasodinsiu, bet l.l. senai lauke neauginu, bijau maro.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 02 26, 16:54)

kokia veisle? turiu kakadu f1 tai raso irgi kad iki 2,5 m isauga g.gif
Atsakyti