Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Pas mane is 10 hamiku duokdie vienas gal bus.... ankstyva raudona vos ne vos uodegas rodo. geltona ir ingrid jau auga. O corne rosso irgi matos kad dygsta. Nors seta savaite veliau... hamiku gaila. Bet nebus nebus neverksiu.
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2015 03 15, 21:17)
Mano paprikos isdygo visos ,isskyrus is mydobro.com Mastodont-is kokio puses pakelio nesudygo ne viena g.gif .Noooors.... siandien maciau lyg daigelis lenda ten kur buvau pasejus,nors  toj vietoj jau  kitas atsejau_Hamik.Jei ten salia isdygs Mastodont ,tai bus rekordas ,nes sejau 02 10d. biggrin.gif Taigi po gero menesio ,o tupejo vonioj ant sildomu grindu .... smile.gif

pas mane ir neisdygo mastadont,laikau dar vis ant gyvatuko ir turiu vilti kad isdygs dar biggrin.gif
Atsakyti
Dar neįveikiam pernykščio 'Habanero Orange' derliaus:
https://plus.google....925487643554471
Senos šakos su vaisiais apskainiotais lapais, kad į kambarį pakliūtų daugiau šviesos, apačioj naujos vešlios su žiedais.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 03 17, 23:00)

Senos šakos su vaisiais apskainiotais lapais, kad į kambarį pakliūtų daugiau šviesos, apačioj naujos vešlios su žiedais.

daugiametis bus lotuliukas.gif mes vienais metais irgi laikem ilgai ciliuka, bet erkutes uzpuole ...
Atsakyti
Na taip, kininiai čiliai tai jau tikrai daugiamečiai. Net ir vienametes aitriąsias paprikas galima išlaikyti, kad tik vietos būtų.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 03 18, 09:04)
Na taip, kininiai čiliai tai jau tikrai daugiamečiai. Net ir vienametes aitriąsias paprikas galima išlaikyti, kad tik vietos būtų.

o kazin jei koki jelapena augint vazone? jis gal irgi galetu daugiametis but? gerai butu ziema svieziu turet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 03 18, 10:42)
o kazin jei koki jelapena augint vazone? jis gal irgi galetu daugiametis but? gerai butu ziema svieziu turet biggrin.gif

Mano Jelapenas vazone jau iš naujo pradėjo leisti ūglius ir žydėti, nors dar sausio mėn. skynėm paskutinį praėjusių metų derlių. Aš jau kelinti metai vis kokį pipiriuką išsikasu žiemai - bandžiau ir Mini Belle -puikiai peržiemojo namie ir buvo ankstyvas derlius.
Atsakyti
QUOTE(VilteVarsa @ 2015 03 18, 10:48)
Mano Jelapenas vazone jau iš naujo pradėjo leisti ūglius ir žydėti, nors dar sausio mėn. skynėm paskutinį praėjusių metų derlių. Aš jau kelinti metai vis kokį pipiriuką išsikasu žiemai - bandžiau ir Mini Belle  -puikiai peržiemojo namie ir buvo ankstyvas derlius.

O Mini Bele labai aštrus?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 03 18, 10:57)
O Mini Bele labai aštrus?

Jei su seklom tai tikrai užtenka aštrumo.
Atsakyti
Damos, negaliu patiketi - po beveik triju savaiciu dezutej ant radiatoriaus Alanta teikesi susidaiginti! Turiu dvi uodegas, sukisau zemen. Ten pat supiltos likusios seklos, tai panasu, teks laukti ir galvot, kur susodint, jei ir tos teiksis iskist nosis.
Atsakyti
Nieko tokio, dažnai būna, kad jei greitai nesudygsta, tai pradeda po maždaug 20d dygti. Gal būna daugiau padžiūvę, gal taip kaprizų pilnos. Ir manosios šiemet mandolinasi. Kai kurios išpikiuotos, o kitos nedygsta ar sudygę galvoja dar pasiraukyt ir neaugt. Jų problemos. Tikiu, kad jei ištisom dienom namie sėdėčiau, tai nervintų, stresuočiau. O dabar sakau, na ir nedykit tinginės.
Atsakyti
Labas
pagaliau po beveik 3 sav. atgavau kompa. Ir galiu pdejuot ir pasigirt: su paprikom pravalas , kai kurias nakti sedema suvariau kelias veisles neaisku i kuriuos vazonelius, butu pusre bedos jei butu saldziosios, bet sumaisiau si cilliais, nemanau kad atsirinksiu. O kita beda, kad seklos is ebay.co.uk keliavo daugiau nei men. o paskiau nedygo visiskai, tik 1 rusis sudygo normaliai. Ir su baklazanais tas pats, pirktos LT nedygo visai ois ebay 100%, bet gavau tik 1 rusi vietoj 2 uzsakytu.
Isnesiau i balkona pasisildyt augaliukus kai kuriuos o tten tikra sachara 38 karscio, praveriau langa, bet bijau susargdint nepratusiu, teks netrukus parsinest atgal ant palanges.
Atsakyti