Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(superjulia @ 2015 04 04, 07:18)
Labas rytas 4u.gif
O cia mano paprikiukai

ogo dickiai.mano kazkodel labai menki,perpus mazesni,nors seti panasiu laiku.dar nepikiavau,laukiu trecio lapo,vieni turi,kiti ne
Atsakyti
O mano paprikos sudurnavojo..dar kelios dienos ir jau žydės. Ne visos, kol kas 3, bet man dar per anksti.. Aš dar nesiruošiu sodinti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Regila,2015 04 05, 20:36]
O mano paprikos sudurnavojo..dar kelios dienos ir jau žydės. Ne visos, kol kas 3, bet man dar per anksti.. Aš dar nesiruošiu sodinti.

grazios wub.gif
pas mane irgi maciau jau su pumpurais doh.gif ka darysit ? paliksit ar islausit?
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 04 05, 21:36)

Aš dar mėnesį nesiruošiu sodint, bet tokių durnių irgi turiu g.gif Svarbiausiai, kad visai nedidukės, sprindžio su trupučiu, a jau tipo derės unsure.gif Sėjau tai kaip visada, vasario gale, ale matyt labai jau ant gero ženklo ir gero mėnulio pataikiau biggrin.gif
Atsakyti
Neskinsiu. Vazonėlis didesnis, turės maisto užtekti. Papildomai jokių trąšų negaus. Durpių substrate yra kažkiek maisto medžiagų, turės užtekti. Na visai be reikalo jos čia taip. Galvojo, kad nudžiugins mane, o nuliūdino. Mėnesį prieš sodinimą dar gal niekad nebuvę, kad žydėtų. Negi reiks su paprikom sodint..O kur tokiu oru mieste bičių rast. Na čia ir pridarė..ponios valia kaip ji toliau durniuos.
Atsakyti
Pas mane siemet paprikutes pastypusios- visgi labai daug apsiniaukusiu dienu... unsure.gif
su pumpurais irgi turiu, bet tik ciliu- ir kol kas tik vieni- red cery.
siaip tai ne karta sodinau ziedais apsipylusias- nelabai pastebejau, kad nuo to menkesnis derlius butu. karta sodinau net su gerokai kabaliuojanciais vaisiais- tikejausi, kad patys nukris nepakele persodinimo sukelto streso- ogi ne velnio- augo sau ir derejo...nenubyrejo...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 06, 15:00)
siaip tai ne karta sodinau ziedais apsipylusias- nelabai pastebejau, kad nuo to menkesnis derlius butu.

Tai,kaip suprantu nieko neskabei g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 06, 14:02)
Tai,kaip suprantu nieko neskabei  g.gif ?

niekados neskabau nei papriku nei ciliu. didysis ''skabymas'' ivyksta vasaros antroj pusej, kai luzta sakos su visais vaisiais doh.gif nu niekaip neismokstu ir nesugebu ju teisingai paristi. o lyg tol nagu prie papriku nekisu- neskabau...
Atsakyti
Pas mane irgi jau yra pumpuriukų. Pernai irgi buvo ir nieko neatsitiko. Jau žydinčias vežiau sodint į šiltnamį. Buvo labai daug čiliukų pernai. Manau, kad ir šiemet bus viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 04 06, 15:18)
niekados neskabau nei papriku nei ciliu.

Tada nieko neskabysiu.Jei ko nors galima nedaryti,tai aš visada už biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasiklausti ar čili ,,Black pear" jauni daigai žali, vėliau patamsės?
Ir ar čilius irgi reikia genėti, labai šakojasi jauni daigeliai?
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 04 06, 20:52)
Sveikos, noriu pasiklausti ar čili ,,Black pear" jauni daigai žali, vėliau patamsės?
Ir ar čilius irgi reikia genėti, labai šakojasi jauni daigeliai?

Black pear ar black perl? Pastarųjų tik dvi sėklas turėjau, išdygo vienas tamsesnis, kitas žalesnis bet ūgis vienodas. Gal nesumaišyti. Pernai turėjau čilį tamsiai juodą, tai ir augalas violetinis buvo, ir žiedai.
Atsakyti