Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Vobla @ 2015 04 22, 10:25)
gal merginos kitaip patars, cia tik mano nuomuone

aha, tai tikrai ne pūslelės nuo vandens pertekliaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 22 balandžio 2015 - 09:32
QUOTE(Paladė @ 2015 04 22, 10:32)
aha, tai tikrai ne pūslelės nuo vandens pertekliaus

Na jo,ne vanduo schmoll.gif Nuo vandens kažkas tokio būna,aš tokių irgi panašių lapų ant paprikų turėjusi :
http://www.asu.lt/nm...ip_image002.jpg

Tos pūslelės tokios nesukietėję būna,žalios spalvos ,kaip ir pats lapas.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 22, 10:42)
Na jo,ne vanduo  schmoll.gif Nuo vandens kažkas tokio būna,aš tokių irgi panašių lapų ant paprikų turėjusi  :
http://www.asu.lt/nm...ip_image002.jpg

Tos pūslelės tokios nesukietėję būna,žalios spalvos ,kaip ir pats lapas.

gera iliustracija, gali knygą pradėt rašyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 22, 11:07)
gera iliustracija, gali knygą pradėt rašyt  thumbup.gif

blink.gif Nesupratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 22, 11:16)
blink.gif Nesupratau  unsure.gif

komplimentas biggrin.gif Daug žinai, iliustracijų turi, gali vadovėlius iš patirties rašyt
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 22, 11:20)
komplimentas  biggrin.gif Daug žinai, iliustracijų turi, gali vadovėlius iš patirties rašyt

Ugu,gal geriau apie kokius arbūzus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 22, 09:45)
Nulekiau pafotkinau kaip atrodo jie ,na as nematau jokiu gyviu tik gaubureliai ,gal jus geriau suprasit  blush2.gif

sakau, kad tai erkutės.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2015 04 22, 10:43)
sakau, kad tai erkutės..  smile.gif

gavau tik nemezalio ,purksiu su juo visus augalus manau nepakenks profilaktiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 04 22, 12:14)
gavau tik nemezalio ,purksiu su juo visus augalus manau nepakenks profilaktiskai 4u.gif

Nepakenks,jis tipo ekologiškas.Bet būtinai ir visas gėles,kiek namie turi nuvaryk.Ir dar pakartok jas paskui.Faktas,kad kažkur yra,nes iš oro erkutės neatsiranda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 04 22, 11:18)
Nepakenks,jis tipo ekologiškas.Bet būtinai ir visas gėles,kiek namie turi nuvaryk.Ir dar pakartok jas paskui.Faktas,kad kažkur yra,nes iš oro erkutės neatsiranda  schmoll.gif

tai vat jauciu su gele ir parsinesiau as ta erkute doh.gif o po kiek laiko pakartot ?
Atsakyti
O pas mane dar kitaip atrodo... nugazdinot su erkutem, nu bet krapsciau ir bandziau iziuret nu niekas nekruta. O atrodo kaip sakai is paprikos skverbtus ir sudziutu.... doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Ir taip yra tik dviem paprikom Piquillo, ant kitu rusiu tokiu cirku nematau. g.gif
Atsakyti
[quote=Montera,2015 04 22, 15:22]
O pas mane dar kitaip atrodo... nugazdinot su erkutem, nu bet krapsciau ir bandziau iziuret nu niekas nekruta. O atrodo kaip sakai is paprikos skverbtus ir sudziutu.... doh.gif

vat kotukas ir pas mane toks pat ,negalejau nufotkint tik savo ,pas mane nuo hamik prasidejo o toliau jau ir kitos ziuriu aplink tokios darosi doh.gif
Atsakyti