Įkraunama...
Įkraunama...

Mirachos horoskopai

nu jo. man su savo venera zuvy tai tik zuviniai vyrai traukia, o su tokiais sh ir gaunasi. saule turiu natale 7tame, tas buvo ir praeitu metu soliare, su merkurijum jie kartu vaiksto pas mane. o penktame plutonas natale. turiu pasakyt kad tais metais kai istekejau, tai 7tame isvis nieko nebuvo, cia seniai ir netiesa. o pernai kaip tais skyrybos vietoj vedybu ivyko ir dar vieni pakartotiniai santykiai su diedu, kuris visas zuvinis, pries ji buvo kitas pilno proto, bet jie abu turi venera avine, kaip mano merga, irgi zuvine ir su venera avine. man atrodo, kad tokie zmones nepaisant dominuojancios zuvies yra savaime nepajegus myleti. ir dar pastebejau, kad didziausias kosmaras, jei as prasidedu su kokiu nors jauciu. ir pradziu didele trauka, paskui dideli konfliktai ir jeigu toks sutverimas vyresnis uz mane, nu tai viskas, jis gali mane uzmust del netobulai isplauto puodelio arba kad metiniu horoskopu savo sienoj fb pasidalinu, nu tai viskas, santykiai nutraukiami brutaliai ir slyksciai, ir del tokio tipo priezasciu ir kazkur tai dingusios tolerancijos, kuri ka tik buvo ir sviete kaip stalino saule. gana jaucio, nereik jokiu aspektu ir nieko daugiau. o kur rast zuvini su sazine, tai as nezinau. todel lieku prie savo Cojaus ir tuom turbut baigsis visi mano meiles reikalai, kurie kada tai buvo ar dar bus/nebus, didelio skirtumo tas nesudaro.

nekreipkit demesio, as baigiau ziureti savo seriala ir jis baigesi labai liudnai, tai uztat nera nuotaikos. kas yra pazeista planeta, kaip jin ten pasizeidzia ir kaip suprasti horoskopo valdovas, kuris cia is ju? visur skirtingai pasakoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 15 vasario 2015 - 00:38
Pažeista planeta - sudaro neigiamus aspektus su kitomis planetomis. Pvz. venera pažeista saturno (kvadratūra, opozicija ar konjukcija su saturnu).
Dėl valdovo nežinau ar čia iš mano pasisakymo. Bet pvz. 7 būsto valdovas rodo koks partneris reikalingas. Tai jei 7 būstas prasideda vėžio ženkle, o mėnulis yra 2, tai itin svarbu tampa partnerio finansinė padėtis, saugumas, stabilumas, patikimumas.

Na venera žuvyse ir venera avine labai nedera. Žuvys norės artimo dvasinio ryšio, o avinas dažnai galvos tiesiog apie save, o ne apie kitą žmogų.
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2015 02 15, 09:08)
Pažeista planeta - sudaro neigiamus aspektus su kitomis planetomis. Pvz. venera pažeista saturno (kvadratūra, opozicija ar konjukcija su saturnu).
Dėl valdovo nežinau ar čia iš mano pasisakymo. Bet pvz. 7 būsto valdovas rodo koks partneris reikalingas. Tai jei 7 būstas prasideda vėžio ženkle, o mėnulis yra 2, tai itin svarbu tampa partnerio finansinė padėtis, saugumas, stabilumas, patikimumas.

Na venera žuvyse ir venera avine labai nedera. Žuvys norės artimo dvasinio ryšio, o avinas dažnai galvos tiesiog apie save, o ne apie kitą žmogų.

nedera, tragiskai nedera. grynos iliuzijos cia, neskiestos visai.
ok, supratau del pazeistu planetu, painiojuosi su tais valdovais bustu ir visu horoskopu. 7 bustas vandeny. nu ir ziuriu i ta venera savo natale. tai jin pazeista mano supratimu tragiskai, nes: opozicija su marsu, kvadratas su neptunu ir (sita nukopinsiu, nes nemoku istart) Quincunx su plutonu. tai cia gi tragedija, cia man atrodo isvis nusisvaiciojimas i lankas, nu rimtai, as dar dabar tebegaliu isimyleti koki nors dziazo dainininka ir ypac jeigu jam paciam su galva aiskiai negerai, tai man sukelia papildomu jausmu. o vandenis neturetu but protingas? valdovas situ reikalu yra vandenis, as jo cia nematau, matau tik zuvi. gal gimiau ne ta savaite pvz kur parasyta.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 02 15, 16:42)
nedera, tragiskai nedera. grynos iliuzijos cia, neskiestos visai.
ok, supratau del pazeistu planetu, painiojuosi su tais valdovais bustu ir visu horoskopu. 7 bustas vandeny. nu ir ziuriu i ta venera savo natale. tai jin pazeista mano supratimu tragiskai, nes: opozicija su marsu, kvadratas su neptunu ir (sita nukopinsiu, nes nemoku istart) Quincunx su plutonu. tai cia gi tragedija, cia man atrodo isvis nusisvaiciojimas i lankas, nu rimtai, as dar dabar tebegaliu isimyleti koki nors dziazo dainininka ir ypac jeigu jam paciam su galva aiskiai negerai, tai man sukelia papildomu jausmu. o vandenis neturetu but protingas? valdovas situ reikalu yra vandenis, as jo cia nematau, matau tik zuvi. gal gimiau ne ta savaite pvz kur parasyta.

Ženklas ir planetos VII būste rodo ne kokio tipo partneriai traukia, bet kokia santykių klostymosi tendencija. Jei VII būstas vandenyje, vadinasi santykiuose bus kuriami tokie santykiai, kuriuose reikšis laisvės troškimas, partneris bus ir draugas, ir bendramintis. VII namas - tai tavo santykiu koncepcija. Jei yra planetų, tada ženklo savybės koreguojamos.
Vyrus renkamės pagal Marsą, Venerą ir Mėnulį/Saulę biggrin.gif . Marsas rodo,kokie partneriai labiausiai traukia seksualiai, Venera - kokius mylime ir idealizuojame, o idealiausi santykiai - tai moters Saulės ir vyro Mėnulio padėtis ir aspektai. Dar svarbi Sauliu padėtis ir aspekai, Mėnulių padėtis ir aspektai. Apskritai, negalima visko mauti ant vieno kurpalio, nes santykių visumą sudaro daug veiksnių ir reikia žiūrėti abiejų
horoskopų visumą.
Atsakyti
4u.gif sveikos 4u.gif ziauriai idomiai panos diskutuojat, smagu skaityt, ak ta meile meile meile tongue.gif tranziatai kurie pakeicia gyvenima - iki siol gyvenau gan nuobodu ir tvarkinga gyvenima, taip sakant viskas buvo savo lentynose. kadangi mano planetos issidesciusios desinej tai, regis atejo permainu metas, senolis saturnas pareina pabendrauti smile.gif pvz: susijunges su mano nat, venera/plutonu -nestumas bei santuoka. saturno saules/merkurijaus jungtis, na cia tai tik pesimizmas ir tt. baisiausia ka isgyvenau - menulio-urano jungti 9b, gyvenime nesu patyrusi tokiu jausmu,pergynenimo, praradau tikejima Dievu... bet tfu tai jau praeitis. artimiausias etapas saturno return'as 5b smile.gif bet kol kas man net patinka, jauciuosi tarsi atgimusi ir pasiruosusi issivalyt ta siukslyna, kuri su vyru prisikaupem smile.gif galetu tas saturnas tam 5 buste ir pasilikt smile.gif klausimukas : siuo metu nedirbu (mot.atostogos) ar ka tik perejes plutonas i 6b ir uz keliu men uranas zengs i 10b galetu supurtyt (teigiamai) darbo srity ? darbo neturiu, tai gi giliau jau gal nebenusirisiu su tokiais tranzitais ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2015 02 15, 20:03)
Ženklas ir planetos VII būste rodo ne kokio tipo partneriai traukia, bet kokia santykių klostymosi tendencija. Jei VII būstas vandenyje, vadinasi santykiuose bus kuriami tokie santykiai, kuriuose reikšis laisvės troškimas, partneris bus ir draugas, ir bendramintis. VII namas - tai tavo santykiu koncepcija. Jei yra planetų, tada ženklo savybės koreguojamos.
Vyrus renkamės pagal Marsą, Venerą ir Mėnulį/Saulę  biggrin.gif . Marsas rodo,kokie partneriai labiausiai traukia seksualiai, Venera - kokius mylime ir idealizuojame, o idealiausi santykiai - tai moters Saulės ir vyro Mėnulio padėtis ir aspektai. Dar svarbi Sauliu padėtis ir aspekai, Mėnulių padėtis ir aspektai. Apskritai, negalima visko mauti ant vieno kurpalio, nes santykių visumą sudaro daug veiksnių ir reikia žiūrėti abiejų
horoskopų visumą.

tai as matai neziuriu suderinamumo nes duotu momentu nera su kuo ziuret, todel kad mane zuvis su veziu D pavidalu jau pamete, o tuo is antro auksto as nepasitikiu, nes jis man tris kartus pasake skirtingas datas ir nesvarbu kad nori vesti nepaisydamas mamos nuomones, as jam sakiau jokiu vedybu ir isipareigojimu, kol nepamatysiu asmens dokumentu, nes patologinis melavimas yra rimtas faktorius, renkantis partneri, ypac kuriam gerokai maziau metu. taiqi sitokiais atvejais vandenis veikia. bet apskritai jis man jausmu srity nevadovauja. 7 tame yra saule ir merkurijus, jie yra pazeisti, kaip pazeista viskas, ka as turiu tam natale ir santykiuose laisves ir jokiu isipareigojimu nori visi mano partneriai (isskyrus melavima antram aukste), o man tokiu santykiu net is tolo nesinori. as negaliu, man reik isipareigojimo, ne jausmu isvertimo, bet tvarkos ten. jos nera. neisivaizduoju kaip ja padaryt ten. zavi mane tikrai zuviniai, bet apie santykiu tendencija tai yra netiesa. ta tendencija yra kardinaliai priesinga. menulis liute ant asc, liutai vyrai man apskritai nepatinak, vienas toks buvpo isimylejes labai, as sukandau dantis ir bandziau but protinga ir rinktis ta, kuris nori manes o ne vezini tuometini ateidinejanti misruna nerealiai grazu, kuris sex metu kliededavo apie vaikus, bet nesugebedavo nusedeti vienoj vietoj ilgiau 5 minuciu. tas kitas, kuris mane turetu dominti pagal horoskopa ir sveika prota, man laikui einant vistiek pasidare slykstus ir as neistveriau ir grizau prie zuviniu santykiu. anei mano vandenis, anei mano liutas, ne vienas nepadeda. todel as ir svarstau cai, kaip tvarka ivest kol dar yra prekine isvaizda. darosi pe velu pamazele biggrin.gif todel ir vozojuosi savo duotybese, kad susivokt kaip taisyt dalyka sita. marsas yra mergeleje, ne vienas man patikes neturejo su ta mergele nieko bendro. aiskinuosi. kame kablys.

dar zinau, kad sitie visi aspektai turi savo eiles tvarka, kurie stipresni ir kurie silpnesni, gal taip kazkaip galima isskaiciuot. neturiu tos medziagos, pameciau ja su viskuo senam kompe.
Atsakyti
Kaip jus tuos vyru horoskopus issiaiskinat? Nu gimimo diena paaiskeja greit, tai yra zodiako zenklas, o kaip toliau? Nu neklausiat juk po savaites, o kuria tu valanda gimei? biggrin.gif ar klausiat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2015 02 16, 10:04)
Kaip jus tuos vyru horoskopus issiaiskinat? Nu gimimo diena paaiskeja greit, tai yra zodiako zenklas, o kaip toliau? Nu neklausiat juk po savaites, o kuria tu valanda gimei? biggrin.gif ar klausiat? biggrin.gif

Na iskart neklausiu tikrai, kaip beprote pirma secunde, bet kaip bendrauju su zmogumi tai suvokia, kad ezoterika domiuosi labai ir as to neslepiu, jei reikia ir po savaites paklausiu ir dar anksciau- man tas nesukelia nepatogumo jausmo smile.gif Jeigu mano diedas netoleruotu ezoterikos ir mano pomegiu- kazi ar as ilgai su juo buciau smile.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimas. 7 bustas yra valdomas svarstykliu, planeta Venera. Tai yra meiles, partneriu, sutuoktiniu, oficialiu santykiu bustas.

Ka sis bustas dar padeda isanalizuoti? Verslo partnerius? Atvirus priesus, gincus, konkurentus, teisinius reikalus, sutartys, kontraktai? Ar as klystu?

Beja, As jau pastebejau, kad Veneros ir Plutono trinas- labai pritraukia seksualius partnerius... Kaip jums?
Papildyta:
QUOTE(margaritarg @ 2015 02 16, 01:05)
4u.gif  sveikos  4u.gif ziauriai idomiai panos diskutuojat, smagu skaityt, ak ta meile meile meile tongue.gif tranziatai kurie pakeicia gyvenima - iki siol gyvenau gan nuobodu ir tvarkinga gyvenima, taip sakant viskas buvo savo lentynose. kadangi mano planetos issidesciusios desinej tai, regis atejo permainu metas, senolis saturnas pareina pabendrauti smile.gif pvz: susijunges su mano nat, venera/plutonu -nestumas bei santuoka. saturno saules/merkurijaus jungtis, na cia tai tik pesimizmas ir tt. baisiausia ka isgyvenau - menulio-urano jungti 9b, gyvenime nesu patyrusi tokiu jausmu,pergynenimo, praradau tikejima Dievu... bet tfu tai jau praeitis. artimiausias etapas saturno return'as 5b smile.gif bet kol kas man net patinka, jauciuosi tarsi atgimusi ir pasiruosusi issivalyt ta siukslyna, kuri su vyru prisikaupem smile.gif galetu tas saturnas tam 5 buste ir pasilikt smile.gif klausimukas : siuo metu nedirbu (mot.atostogos) ar ka tik perejes plutonas i 6b ir uz keliu men uranas zengs i 10b galetu supurtyt (teigiamai) darbo srity ? darbo neturiu, tai gi giliau jau gal nebenusirisiu su tokiais tranzitais ax.gif  4u.gif

Is esmes, manau, kad taip Uranas 10 buste gali atnesti dideles permainas profesineje srityje. O Uranas tai kaip ir revoliucija- atnesantis daug vejo, nauju reformu, nenuspejamu ivykiu, nusistovejusiu dalyku griovimas, tam, kad galetu buti sukurti nauji. As cia bandau kontepliuoti, kad atitinkamai Uranas gali reiksti, net ir profesines srities keitima, gal darysi tai , ko niekada gyvenime nedarei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 16 vasario 2015 - 10:33
Tokios plutono ir urano padėtys gali atnešti kardinalų pokytį karjeroje/požiūryje į darbą. Pavyzdžiui gali atrasti visiškai naują sritį, nei iki tol ir suvokti, kad buvęs darbas neatitinka tavo vidinių poreikių.
Uranas 10 atneša darbo praradimą, bet dažnai būna, kad tie pokyčiai išeina į naudą.

QUOTE(margaritarg @ 2015 02 16, 02:05)
4u.gif  sveikos  4u.gif ziauriai idomiai panos diskutuojat, smagu skaityt, ak ta meile meile meile tongue.gif tranziatai kurie pakeicia gyvenima - iki siol gyvenau gan nuobodu ir tvarkinga gyvenima, taip sakant viskas buvo savo lentynose. kadangi mano planetos issidesciusios desinej tai, regis atejo permainu metas, senolis saturnas pareina pabendrauti smile.gif pvz: susijunges su mano nat, venera/plutonu -nestumas bei santuoka. saturno saules/merkurijaus jungtis, na cia tai tik pesimizmas ir tt. baisiausia ka isgyvenau - menulio-urano jungti 9b, gyvenime nesu patyrusi tokiu jausmu,pergynenimo, praradau tikejima Dievu... bet tfu tai jau praeitis. artimiausias etapas saturno return'as 5b smile.gif bet kol kas man net patinka, jauciuosi tarsi atgimusi ir pasiruosusi issivalyt ta siukslyna, kuri su vyru prisikaupem smile.gif galetu tas saturnas tam 5 buste ir pasilikt smile.gif klausimukas : siuo metu nedirbu (mot.atostogos) ar ka tik perejes plutonas i 6b ir uz keliu men uranas zengs i 10b galetu supurtyt (teigiamai) darbo srity ? darbo neturiu, tai gi giliau jau gal nebenusirisiu su tokiais tranzitais  ax.gif  4u.gif

Papildyta:
Veneros +- plutono aspektą, veneros +- marso aspektai labai pritraukia priešingą lytį, tokios moterys dažnai tiesiog spinduliuoja seksualumą.

Matrica, mąstai teisingai smile.gif
Papildyta:
Amarilius, o tavo laikas tiksliai žinomas?
Na venera žuvyse priduoda poreikio žuviškiems santykiams, bet tikrai nebūtinai rodo kad vyras turės tų savybių. Pvz. iš sinastrijos pusės žvelgiant tai tuomet vyrai su saule vandenyje atsiduria ties tavo DSC (saulė sinastrijoje patenka į 7 būstą, o 7 būstas yra partnerystė). Nors irgi ne visi, mėnesio pradžioje gimusių saulė ko gero tuomet gaunasi 6 būste.

Saulė, mėnulis, merkurijus be abejo svarbūs bet kokiuose santykiuose, tačiau santykiuose kur vyrauja meilė nepaneigsite niekaip veneros svarbos. Visiškai skirtingi dalykai ar sinastrija tarp verslo partnerių ar tarp porelės.
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2015 02 16, 10:04)

Pas mane no problem, as galiu ir pirma diena paklaust laisvai. Jei nezino, kreipiasi i mamyte. biggrin.gif Jei netoleruoja, iseina tuoj is mano gyvenimo.

QUOTE(myParadise @ 2015 02 17, 12:40)

Amarilius, o tavo laikas tiksliai žinomas?
Na venera žuvyse priduoda poreikio žuviškiems santykiams, bet tikrai nebūtinai rodo kad vyras turės tų savybių. Pvz. iš sinastrijos pusės žvelgiant tai tuomet vyrai su saule vandenyje atsiduria ties tavo DSC (saulė sinastrijoje patenka į 7 būstą, o 7 būstas yra partnerystė). Nors irgi ne visi, mėnesio pradžioje gimusių saulė ko gero tuomet gaunasi 6 būste.
Saulė, mėnulis, merkurijus be abejo svarbūs bet kokiuose santykiuose, tačiau santykiuose kur vyrauja meilė nepaneigsite niekaip veneros svarbos. Visiškai skirtingi dalykai ar sinastrija tarp verslo partnerių ar tarp porelės.

Taip, tiksliai, ir astrologes dar patikrintas laikas. Siaip aciu, turiu apie ka pasimastyt dabar.

Dar pamenu, kaip rasei, kad galiu turet problemu su rasymu ir kalbejimu del mano merkurijaus, ka tuoj nuneigiau, bet paskui prisiminiau, kad gi as susinervinus pradedu mikciot, o kai rasau, man kartais gaunasi raidziu misraine per greita minciu lekima momentais, bet kai gavau del to pastabu, tai emiau tikrinti ka parasau ir klaidas taisyt, tai jau apsipratau su tuo ir net pamirsus buvau, kad gi tikrinu kaskart jau. Toliau planuose ismokt lietuviskai rasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2015 02 15, 09:08)

O iki kokio lygio ta planeta būna pažeista? T.y. jeigu ji turi neigiamą aspektą su viena planeta, o su kitom turi teigiamų, ar tie teigiami gali atsverti neigiamus? Pvz.: jeigu Jupiteris sudaro kvadratūras su Saturnu ir Uranu, bet su Saule, Venera, Plutonu ir MC sudaro trigoną, ar šie geri aspektai gali atsverti tuos pažeidimus?

QUOTE(myParadise)
Ir apskritai verta pažiūrėti ar žmogus sukurtas šeimai.

O pagal kokius ženklus horoskope atpažinti, kad žmogus tinkamas šeimai?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip, tikrai gali atsverti. Dar svarbu kokiam ženkle yra būste tas jupiteris. Bet kažin ar jis tiek daug aspektų sudaro, gal orbai per dideli? Bet kokiu atveju jei planeta labai aspektuota, ji labiau reikšis gyvenime.

Šeimyniškumo aspektas yra mėnulio ir veneros teigiamas aspektas (vėžio + jaučio bruožai). Bet jei horoskope yra prieštaraujančių rodiklių, tai toks žmogus nebus itin šeimyniškas.

Žiūrime kur apskritai išsidėsčiusios planetos (ženkluose ir būstuose), nes kur planetų sankaupos, ten ir žmogaus gyvenimo pasireiškimo sritys.

Laisvę, individualumą simbolizuoja vandenio ženklas, taigi ir uranas. Jei uranas 1, planetų sankaupa vandenyje, netgi ir jau mano minėta venera vandenyje duoda žmogui itin svarbią laisvės būtinybę, individualumo poreikį.

Kartais žmogus ir pats suvokia, kad jam kažko nereikia. O kartais suvokia tik jau padaręs žingsnį.

Na o mano asmenine nuomone tai kažkaip pernelyg yra bandoma sudėlioti viską į lentynėles pagal visuomenėje vyraujančius stereotipus, neva tai būtinai savo santykius įforminti, būtinai reikia poros vaikų ir pan. Bet gali žmogus daryti ką nori, jei esi pvz. visiškas karjeristas, o bandysi atitikti mamytės šeimyninį pavyzdį, tai kažin kas iš to gausis... Taip ir atsiranda nelaimingos šeimos.

Be to ir astrologine prasme, jei žmogus priklauso ne šeimyniniam tipui, tai nereiškia, kad jis negali turėti antros pusės, vaikų. Tiesiog poros santykiai gali būti netradiciniai, o tokia mama galbūt neaugins vaiko iki 3 metų be niekieno pagalbos.

Reikia derintis vienam prie kito. Tarkime jei mama turi tvirtus ožiaragio bruožus (karjera) arba dvynių (bendravimas, poreikis išlėkti iš namų) o vaikas stiprus vėžiukas (itin didelis mamos poreikis) tada jau kyla įtampa.

Atsakyti