Įkraunama...
Įkraunama...

Mirachos horoskopai

QUOTE(Sun1 @ 2015 02 10, 23:02)
Sveiki,

Gal kas galėtų paaiškinti ką reiškia, kai soliare Uranas atsiduria 7-am būste?  4u.gif  smile.gif

Uranas 7 gali reiksti daug ka: tai gali buti nauja netiketa romantiska pazintis, arba tiesiog pazintis su zmogumi, kuris inesa i jusu gyvenima nauju veju, nauju ideju, arba naujas dalykinis partneris. Bet lygiai taip tai gali reiksti skyrybu proceso pradzia, o jei zmogus jau teisminiame procese: netiketa, staigia jo pabaiga. Santykiai nutruksta staiga ir netiketai. Zodziu, raktiniai zodziai: staiga, netiketai, "kaip perkunas is giedro dangaus.
Kad suprasti kas gi konkreciai jusu gyvenime vyks (teigiami ar neigiami ivykiai), reikia ziureti visuma: kokie Urano aspektai ir i kokius bustus.
Atsakyti
Bei neištikimybę santuokinę/draugystėje.

QUOTE(beniko @ 2015 02 13, 14:03)
Uranas 7 gali reiksti daug ka: tai gali buti nauja netiketa romantiska pazintis, arba tiesiog pazintis su zmogumi, kuris inesa i jusu gyvenima nauju veju, nauju ideju, arba naujas dalykinis partneris. Bet lygiai taip tai gali reiksti skyrybu proceso pradzia, o jei zmogus jau teisminiame procese: netiketa, staigia jo pabaiga. Santykiai nutruksta staiga ir netiketai. Zodziu, raktiniai zodziai: staiga, netiketai, "kaip perkunas is giedro dangaus.
Kad suprasti kas gi konkreciai jusu gyvenime vyks (teigiami ar neigiami ivykiai), reikia ziureti visuma: kokie Urano aspektai ir i kokius bustus.

Atsakyti
Bet mastau vedybu atveju su tranzuojanciu Uranu 7am - visgi , turbut nelabai stabili santuoka nusimatytu, manau tai nebutu pats geriausiais momentas vedyboms g.gif
Atsakyti
QUOTE(beniko @ 2015 02 13, 13:03)

Bet Uranas lėtai juda, tad tokia padėtis tęsis ilgai. doh.gif Turbūt neverta pradėti naujų santykių ir tuo labiau tuoktis, nes nieko iš to neišeis.
Atsakyti
QUOTE(Sun1 @ 2015 02 13, 15:38)
Bet Uranas lėtai juda, tad tokia padėtis tęsis ilgai.  doh.gif Turbūt neverta pradėti naujų santykių ir tuo labiau tuoktis, nes nieko iš to neišeis.

Jei mes kalbam apie Soliara, tai Uranas niekur nejuda nei letai, nei greitai. Tai prognoze tik vieniems metams. Is esmes tai rodo STAIGIAS PERMAINAS partnerysteje. Kokios tos permainos, geros ar blogos, rodo horoskopo visuma.
Atsakyti
Aišku. Supratau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Astrologijoj esu visai zalia, ateinu cia pasiaiskinti savo pacios natalo, nes nuo sudarymo praejo ne vieni metai, o klausimas iskilo dabar. Kazkaip nebepatogu pas astrologe kreiptis doh.gif
Sakykit, jei natale matoma ne viena santuoka, ar tai matomos oficialiosios, taip sakant ant popieriuko santuokos? Ar tai gali buti sumaisyta su kokiais kitais santykiais? Net nezinau, ar aiskiai klausima formuluoju, ar suprasit, ko is tiesu klausiu... Na, bet ar gali kokie nors labai artimi ir ilga laika palaikomi santykiai but sumaisyti su santuoka?
Paklausciau, pagal kokius kriterijus tos santuokos nustatomos, bet tam tikras zenklas ar planeta tam tikrame buste man nieko nepasakytu blush2.gif tai jei imanoma paprastai ta atsakyti, buciau labai dekinga atsakiusiai 4u.gif
Atsakyti
Taip, tai tikrai netinkamas momentas.

QUOTE(matrica_2 @ 2015 02 13, 16:19)
Bet mastau vedybu atveju su tranzuojanciu Uranu 7am - visgi , turbut nelabai stabili santuoka nusimatytu, manau tai nebutu pats geriausiais momentas vedyboms g.gif

Papildyta:
Santuoka ir ilgalaikiai santykiai yra tas pats. t.t. tai, kas žmogui palieka randą širdyje, svarbius jausmus žmogui - to nebūtina oficialiai įforminti.
Bet gal be reikalo bijote kreiptis į astrologę. Bent jau man net trūksta kartais atgalinio kontakto, tai gal reikėtų nepabijoti ir parašyti smile.gif

QUOTE(ironyoffate @ 2015 02 13, 22:33)
Sveikos merginos 4u.gif
Astrologijoj esu visai zalia, ateinu cia pasiaiskinti savo pacios natalo, nes nuo sudarymo praejo ne vieni metai, o klausimas iskilo dabar. Kazkaip nebepatogu pas astrologe kreiptis doh.gif
Sakykit, jei natale matoma ne viena santuoka, ar tai matomos oficialiosios, taip sakant ant popieriuko santuokos? Ar tai gali buti sumaisyta su kokiais kitais santykiais? Net nezinau, ar aiskiai klausima formuluoju, ar suprasit, ko is tiesu klausiu... Na, bet ar gali kokie nors labai artimi ir ilga laika palaikomi santykiai but sumaisyti su santuoka?
Paklausciau, pagal kokius kriterijus tos santuokos nustatomos, bet tam tikras zenklas ar planeta tam tikrame buste man nieko nepasakytu blush2.gif tai jei imanoma paprastai ta atsakyti, buciau labai dekinga atsakiusiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myParadise: 13 vasario 2015 - 22:00
QUOTE(myParadise @ 2015 02 13, 22:59)
Taip, tai  tikrai netinkamas momentas.
Papildyta:
Santuoka ir ilgalaikiai santykiai yra tas pats. t.t. tai, kas žmogui palieka randą širdyje, svarbius jausmus žmogui - to nebūtina oficialiai įforminti.
Bet gal be reikalo bijote kreiptis į astrologę. Bent jau man net trūksta kartais atgalinio kontakto, tai gal reikėtų nepabijoti ir parašyti  smile.gif

Oi, kad jau net 5 metai prabego, isdygsiu as tai asteologei kaip grybas po lietaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo, daugoka smile.gif Na bet matyt kažkas išsipildė jei prisiminėte.

QUOTE(ironyoffate @ 2015 02 13, 23:02)
Oi, kad jau net 5 metai prabego, isdygsiu as tai asteologei kaip grybas po lietaus  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2015 02 13, 23:05)
Nu jo, daugoka smile.gif Na bet matyt kažkas išsipildė jei prisiminėte.

tiesos tikrai buvo, bet santuokos sritis man vis dar neaiski. Ir tada bandziau kalbet, aiskintis - atrode kaip ir paaiskejo tuo kartu, bet su laiku vis kyla ir kyla klausimai su ta sritim ir tuo tekstu susije, matyt teks prisiruost ir patrukdyt astrologe smile.gif

Aciu, myParadise 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ironyoffate: 13 vasario 2015 - 22:31
QUOTE(ironyoffate @ 2015 02 13, 22:13)
tiesos tikrai buvo, bet santuokos sritis man vis dar neaiski. Ir tada bandziau kalbet, aiskintis - atrode kaip ir paaiskejo tuo kartu, bet su laiku vis kyla ir kyla klausimai su ta sritim ir tuo tekstu susije, matyt teks prisiruost ir patrukdyt astrologe smile.gif

Aciu, myParadise 4u.gif

Rasyk normaliai tai astrologei, nesues jin Taves, viskas bus paaiskinta, juolab kad Tavo konkretus klausimas labai. Ir sneka eina apie natala, kuris nepasikeis Tavo gyvenime jau. Ne prognoze tai.

Siaip man irgi idomu del to santuokinio reikalo. Ar 7 buste tie oficialus santuokos reikalai matyt? Nes iki siol galvojau, kad santuoka kaip oficialiai iformintas dalykas tai yra 7tame, o meiliu reikalai 5tame buste kartu su vaikais. Bet as gal klystu prisiskaicius kur nors.
Ilgokai buvau pamirsusi astrologinius reikalus, ta pacia pradzia savo, medziaga pametus ir taip toliau. Gera tema atsirado, laiku ir vietoj.
Atsakyti