Įkraunama...
Įkraunama...

Mirachos horoskopai

Marta, Tai darbar klasikinės astrologijos temoje diskutuosime apie lilit???
Jei norit diskutuoti, prašau prisitaikyti ir kalbėti apie planetas. Manau apie lilit turite su kuo pasikalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 02 08, 23:15)
... o man saturnas 12 tame, nu tupesiu tykiai daugmaz lovoj ir gal nieko nenutiks biggrin.gif jau buvo jis 6tame, o 12tame sankaupa blogio, pratupejau tykiai intuityviai, nieko nezinojau apie jokius soliarus tada, intuicija sugrojo.

Nu va, juokas juokais, o intuicija tai puikiai pas jus "groja"! biggrin.gif Is tiesu, natale Saturnas pasireiskia kaip savanoriska vienatve, atsiribojimas, zmogus laikas nuo laiko dingsta is viesumos, sumazina bendravima iki minimumo, arba...pats gyvenimas ji izoliuoja, tiesiog paguldydamas ilgam i lovos patala, ar uzdarydamas i tokia vietas, kur suvarzytas judejimas ir bendravimo ratas(kalejimai, ligonines, vienuolynai ir pan.).
Soliare gali suveikti panasiai, galit jausti, kad truksta judejimo, pasirinkimo laisves, arba busena, kad nieko nesinori nei matyti nei girdeti. Na, cia variantu gali buti ne vienas ir ne du, reikia ziureti visuma. Bet is esmes, tai reikia ziureti i koki natalini busta krenta soliarinis 12 su Saturnu.
Atsakyti
QUOTE(beniko @ 2015 02 09, 12:10)
Nu va, juokas juokais, o intuicija tai puikiai pas jus "groja"!  biggrin.gif  Is tiesu, natale Saturnas pasireiskia kaip savanoriska vienatve, atsiribojimas, zmogus laikas nuo laiko dingsta is viesumos, sumazina bendravima iki minimumo, arba...pats gyvenimas ji izoliuoja, tiesiog paguldydamas ilgam i lovos patala, ar uzdarydamas i tokia vietas, kur suvarzytas judejimas ir bendravimo ratas(kalejimai, ligonines, vienuolynai ir pan.).
Soliare gali suveikti panasiai, galit jausti, kad truksta judejimo, pasirinkimo laisves, arba busena, kad nieko nesinori nei matyti nei girdeti. Na, cia variantu gali buti ne vienas ir ne du, reikia ziureti visuma. Bet is esmes, tai reikia ziureti i koki natalini busta krenta soliarinis 12 su Saturnu.

tai taip ir padariau. tik savo namuose, o ne ligoninej. ir atsiribojau nuo pasaulio pusmeciui. nu ir nieko, gyva dar. Plius ka man dave tas saturnas tada - toki virsma, susivokima, labai nemalonu, bet reikalinga. Gal dabar vel to reikia. O kad bendravimo maziau, tai cia manes negasdina, as ir taip nelabai verziuosi i tuos bendravimus. Virtualybe kas kita, cia gali isjungt kompa bet kada ir viskas. Tai nera tikras bendravimas. soliaro kartu su natalu as nemoku paziuret. natale saturnas treciame, tai jo, tas buvo ir praejo.
Atsakyti
Saturnas natale 3 būste labai dažnai rodo itin mažą komunikacijos poreikį, izoliaciją nuo bendravimo. (Aišku visada ir visuma, kas be ko).
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galėtų paaiškinti ką reiškia, kai soliare Uranas atsiduria 7-am būste? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2015 02 08, 23:20)
Na taip, natūralus jūsų požiūris, juk statistikai surinkti ir patvirtinti jums pakanka vienintelio horoskopo biggrin.gif

vietoj to ką parašei, galėjai ir tu nors vieną vienintelį pavyzduką įkelt kur Lilit neveikia ir astrologiškai paaiškint, bet tikrą, su horoskopo brėžiniu, be visų savo 40 metų patirties be Lilit veikimo ir tik to žodiniu pasakymu. tai kaip tuo patikėt? ir aš dėl to turiu plėšytis šimtus horoskopų rinkt ir rodyt dėl kažkokio tai pasipliurpimo forume? kam to reikia? nieko niekam čia neįrodysi ir ne tokie žmonės čia renkasi, kad rimtai ką įrodinėt reiktų ir būtų kas po to astrologijoje pakeista. to padaryti neįmanoma, visi žmonės skirtingi su savo supratimais, irgi skirtingais

tik įdomu koks tavo astrologijos mėgėjiškumas, jei net Wolmer astrologiniam tinklalapyje nebuvus ir ten labai labai aiškiai visa ko apie Lilit nepaskaičius ir apie tą apogėjų daug ankščiau nesužinojus. man rodosi, kad labai menkas tavo domėjimasis astrologija, atleisk, bet tokią nuomonę apie tave susidariau. .....kad tik papliurpt.

Papildyta:
QUOTE(myParadise @ 2015 02 09, 09:51)
Marta, Tai darbar klasikinės astrologijos temoje diskutuosime apie lilit???
Jei norit diskutuoti, prašau prisitaikyti ir kalbėti apie planetas. Manau apie lilit turite su kuo pasikalbėti.

tai nebuvo galima pasakyti, kad klasikinėje astrologijoje Lilit nenaudojama? smile.gif
čia nusimanančių apie astrologija nedaug, tegul žino tiksliai žmonės kaip yra, tegul mato skirtumus.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 02 09, 00:15)
nu ne, 10 bustas, as sakau, mazai palyginus cia gaudaus, bandau susigaudyt, darbas ir karjera man yra vienas ir tas pats. savo teva turejau minty del tos veneros salia, pas juos buvo didele meile, o dirbt ji nedirbo, nes sirgo sunkia liga, taigi ir karjeros nebuvo isvis kaipo tokios.
toliau. tu metu soliare pas ja buvo uranas, saturnas ir neptunas pirmame buste, irgi raudonom linijom su aplinka susieti, o marsas 8tame. mirti itariu cia. itariu, tai reiskia, jog nezinau ar tikrai, bet itarimas ziaurus. o man saturnas 12 tame, nu tupesiu tykiai daugmaz lovoj ir gal nieko nenutiks biggrin.gif jau buvo jis 6tame, o 12tame sankaupa blogio, pratupejau tykiai intuityviai, nieko nezinojau apie jokius soliarus tada, intuicija sugrojo. tai vat mane ir domina konkretus dalykai (klasikine astrologija), nes nekonkreciu pati galiu pavaryt, taigi bureja tipo. kartais man tiesiog reikia matyti tai, kas konkretu, darant savo nekonkretu intuicijos vedama dalyka. kad suziuret kaip dera viskas. cia mano toks metodas, nezinau, gal jis ir taip egzistuoja, bet man atrodo, jog as sugalvojau sau darba taip palengvint ir patikslint (gal tai jau anksciau kitu sugalvota sakau todel, kad dabar skaitau knyga, kuria turejau teoriskai perskaityti kaip taro pradziamoksli, bet neperskaiciau, o dabar skaitau ir nieko naujo nerandu, viska ta pati per praktika pati sugalvojus jau turiu) biggrin.gif

apie bekursi menuli apsvieskit mano tamsu urva, m?

neduoda niekaip pacituot, tai nucopypastinau. kas cia do dalykas, kiek tu menuliu, kiek tu lilith ir kaip jie susijunge? nu sitas mane damuse faktas, as kontuzyta labiau, nei visu tarologiu temu sumetimo kruvon buvau vakar. Kas cia do reiskinys?
patys mėnuliai jungtyje, lilit abejos irgi susijungę

bekursio mėnulio googlėj ieškok, ten net lietuviškai yra surašyta kaip kas. tikrai rasi.

vadinasi, tas tėvas, tavo mamos vyras. tada turėjo veikt 7 būstas (partnerystė), o ne 10 būstas. marsas 8 būste čia jau tiksliai mirties rodiklis. mirtis nuo 8 būsto pradedama nagrinėti, tas marsas ir turėjo būt pagrindiniu mirties rodikliu. 12 būstas mirties nerodo, čia greičiau kokie dvasiniai pergyvenimai, apribojimai. į raudonas, mėlynas ar dar ten kokias linijų spalvas daug dėmesio nekreipk - daug kas priklauso nuo pačių planetų pobūdžio ir galimų įvykių. reikia galvot, ne kas gera ar bloga, o apie tai kas pasyvu (vietoj gera), ir aktyvu (vietoj bloga). į karjerą nereikia taip tiesiogiai žiūrėt, tam tikra prasme ir pats visas gyvenimas yra karjera, todėl ir gali tikti prie 10 būsto.
...bet viską dar reikia derint su gimimo horoskopu, dar tokiom direkcijom (irgi atskiras horoskopo brėžinys) sudėt šituos tris brėžinius - gimimo horoskopą, soliarą, direkcijas, dar galima ir tokias progresijas prikabint, į vieną bendrą horoskopo brėžinį ir tada daryt išvadas kaip kas yra. todėl ir gaunasi, kad gali būti du mėnuliai jungtyje ir pan. kiek pasimokius astrologijos praeities įvykius tikrai sugebėsi suprast, o po to po truputį gal ir ateitį priveiksi. taip ir išmoksi šitos astrologijos, tik čia ilgas mokymasis, man net gėda sakyt kiek laiko aš šitos astrologijos mokausi ir dar nesijaučiu stipri joje.

kaip tik dabar nagrinėjau žinomos astrologės Marion March horoskopą. šiandien (dabar jau vakar) buvo jos gimtadienis ir, gaila, ji jau mirusi. ten žemiau horoskopo brėžinyje sudėta dvi datos: Marion March gimimo (juodos spalvos planetos) ir mirties (raudona spalva) datos. čia nėra taip, kad dvi tos pačios planetos būtų šalia viena kitos, bet tikriausiai sugebėsi dabar įsivaizduot kaip tai atrodo. ir, tarp kitko, lilit ir čia su mirtim susijusi: mirties dieną ji buvo tam pačiam laipsnyje kaip ir March gimimo saulė. tik, aišku, yra ir kitokių rodiklių rodančių mirtį, labai gerai matosi, kad mirties momentu 8 būsto viršūnė buvo šalia gimimo saturno 10-tam gimimo horoskopo būste, aspektai nuo jo yra ir į lilit ir t.t. ir pan. visko čia nesurašysi ir tuo labiau žmonių kalba, o ne astrologine, ir neišaiškinsi. nepykit, daug darbo čia būtų wink.gif

geriau rekomenduosiu šitos astrologės puikų 6 tomų astrologijos pradžiamokslį. angliškai jis vadinasi "The Only Way To Learn Astrology", autoriai Marion March ir Joan McEvers. nežinau ar anglų kalba jį rasit internete nemokamai, pridėsiu pavadinimą ir rusiškai, jį tikrai iš kur nors atsisiųsti galima rasti: Марион Марч, Джоан Мак-Эверс "Лучший способ выучить астрологию"

user posted image
Atsakyti
Tai jūs vis ieškote naujos astrologinės info, o ieškote todėl, kad nerandate atsakymų su esama informacija tyrinėdami horoskopus.
Iš tikro tai man nesvarbu, ieškokite, kurkite naujadarus, aš tuo metu tiesiog kaupsiu toliau statistiką.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2015 02 09, 19:26)
Saturnas natale 3 būste labai dažnai rodo itin mažą komunikacijos poreikį, izoliaciją nuo bendravimo. (Aišku visada ir visuma, kas be ko).

3 bustas, vaikyste, seserys, ar ne? Tie dalykai? taip, as buvau labai intravertiska ir siaip ten daug kas ismire toj pacioj vaikystej ir daug buvo itin negeru dalyku. Bet pas mane yra ir kitu dalyku, asc mano yra liutas, saule vandeny, tie patys paprastieji reikalai bendravima sureguliuoja, kiek cia jo reik. Bet teisybe, as galiu ir be to.

QUOTE(MMMarta @ 2015 02 11, 00:41)
tik įdomu koks tavo astrologijos mėgėjiškumas, jei net Wolmer astrologiniam tinklalapyje nebuvus

Wolmer labai galimai turi problemu su psichika. A ja sekiau iki tol, kol ji isprotejo galutinai nuo 2012tu metu apokalipses laukimo. Paskaitinekit ten daugiau, matysit ant kiek grybas pjaunamas. Dar kitas paziuriu, bet Wolmer ir Palmyra, nu cia tokie sviesuliai, kad apakt galima nuo ju nesamos sviesos ir tiesos.

o apie mano mama tai nusipezejai stirpiai, bet nekaltinu, nes teksto suvokimas prastas. marsas 8tame kaip priedas, as kalbejau apie tai, kas buvo jos tu metu soliare pirmame buste, o ten buvo ohoho. Marsas 8tame man isimine nuo tada, kai pati patyriau ka tas reiskia, bet ne tavo suvokimui, nes vel paraidziui perskaitysi ir atsirinksi, kas patogu tavo pacios pasamones vemalams supilti. Ko Globa ir moko, saunuole, gerai mokaisi.

tuoj gausiu ispejima cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 11 vasario 2015 - 10:01
O jūs žinote tokį dalyką, kad tarp pomėgio ezoterikai ir psichinės ligoninės yra tik menkutė praraja? Kad minimum kas antras žmogus, pasinėręs į ezoteriką turi psichinių nukrypimų: tai ir nerimo sutrikimai, fobijos, depresija, šizofrenija, haliucinacijos, aspergerio sindromas, neurozė, psichozė ir t.t. Ezoterika tai yra lieptas, kuriuo einant iš tiesų arba įkrisi į vandenį ir ten besikapstydamas gali jau ir niekas rankos nebeištiesti. O gali ir ištiesti, tačiau jūs nenorėsite to pamatyti. Kapstysitės tame purve ir nenorėsite pamatyti tikrovės.
Svaičiojimai, neva tai pokalbis su savo siela yra kur kas aukštesnis gyvenimo tikslas nei ryšiai su artimaisiais jums neatrodo nuokrypis? Kaip ir sakiau, menka riba, tarp tikrojo dvasingumo paieškų ir totalios beprotybės.
Tiek ezoterika, tiek psichinės ligos priklauso tolimosioms planetoms. Todėl žmogus, jų įtakojamas niekaip nuo to nepabėgs. Jis nuolat balansuos tarp savo haliucinacijų ir tikrosios tiesos ir arba ją atras (jei yra nors kiek racionalumo) arba net nesulaukęs mirties kybos kažkur tarp šio ir ano pasaulio.

Papildyta:
Taip, saturnas 3 tai ir šitie dalykai, bet 3 būstas tai taip pat ir mūsų mąstymas, bendravimo būdas, komunikacijos poreikis.
Saturnas 3 dažnai rodo kažkokį mąstymo, rašymo ar kalbėjimo sutrikimą. Taip pat mažina poreikį keliauti iš vienos vietos į kitą ("būti ant ratų") ar net sukelia baimę, kai reikia kur nors vykti.
Tai ir problemos santykiuose su broliais seserimis arba apskritai komplikuotas brolių/seserų/dėdžių/tėtų gyvenimas.
Atsakyti
Liūdesys apima matant, kai tema apie KLASIKINĘ astrologiją teršiama haliucinacijom apie Lilit doh.gif
Būtų čia rozmarinas, tai duotų garo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myParadise @ 2015 02 11, 11:39)
O jūs žinote tokį dalyką, kad tarp pomėgio ezoterikai ir psichinės ligoninės yra tik menkutė praraja? Kad minimum kas antras žmogus, pasinėręs į ezoteriką turi psichinių nukrypimų: tai ir nerimo sutrikimai, fobijos, depresija, šizofrenija, haliucinacijos, aspergerio sindromas, neurozė, psichozė ir t.t. Ezoterika tai yra lieptas, kuriuo einant iš tiesų arba įkrisi į vandenį ir ten besikapstydamas gali jau ir niekas rankos nebeištiesti. O gali ir ištiesti, tačiau jūs nenorėsite to pamatyti. Kapstysitės tame purve ir nenorėsite pamatyti tikrovės.
Svaičiojimai, neva tai pokalbis su savo siela yra kur kas aukštesnis gyvenimo tikslas nei ryšiai su artimaisiais jums neatrodo nuokrypis? Kaip ir sakiau, menka riba, tarp tikrojo dvasingumo paieškų ir totalios beprotybės.
Tiek ezoterika, tiek psichinės ligos priklauso tolimosioms planetoms. Todėl žmogus, jų įtakojamas niekaip nuo to nepabėgs. Jis nuolat balansuos tarp savo haliucinacijų ir tikrosios tiesos ir arba ją atras (jei yra nors kiek racionalumo) arba net nesulaukęs mirties kybos kažkur tarp šio ir ano pasaulio.

Papildyta:
Taip, saturnas 3 tai ir šitie dalykai, bet 3 būstas tai taip pat ir mūsų mąstymas, bendravimo būdas, komunikacijos poreikis.
Saturnas 3 dažnai rodo kažkokį mąstymo, rašymo ar kalbėjimo sutrikimą. Taip pat mažina poreikį keliauti iš vienos vietos į kitą ("būti ant ratų") ar net sukelia baimę, kai reikia kur nors vykti.
Tai ir problemos santykiuose su broliais seserimis arba apskritai komplikuotas brolių/seserų/dėdžių/tėtų gyvenimas.

Butent todel, mano Taro mokytoja, zinodama apie mane daug, man ir pasake, kaip esmini dalyka: i viska ezoterikoj ziurek tarsi is salies. Aciu jai, ta ir darau.

Emocijos netvarkoj siuo atveju, gal galima dar uzskaityt mano kalbejima zargonu ir niekaip nesugebejima ta panaikinti biggrin.gif

Ir taip, cia visi emigruoja, o man panika toj vietoj, nepakeliu net minties, jog galeciau taip padaryt. Taip pat negaliu bendrauti su uzsieniaciais, niekaip. Isvis namiseda totali.

o su viena is seseru buvo baisus konflktas del turto dalybu, bet kadangi jin samoninga, as irgi kazkiek tai, mes abi norejom ta rysi atstatyti ir atstatem. nors po turto dalybu zmones parastai isvis priesais lieka. bet cia buvo musu abieju ilgas darbas su savimi tuo paciu metu, dabar turime stipru emocini rysi. Labai stipru. Ir sutarem - jokie butai, jokios zemes, jokie dar ten materialus dalykai nebebus tiek svarbus mums, kiek mes svarbios viena kitai. manau, jog mes padarem dideli darba. Ir vertinga.
Tai cia buvo pries ezoterika ir pries astrologija, ir Taro, ir viska. Intuityviai sprendem. O as rasau todel, kad zmogus, kuris gauna prognoze arba natala, jis turi ne pult i panika, kad viskas labai baisu, o imtis priemoniu, tam astrologija ir skirta. Nes homo vulgaris nieko nedaro, tik panikuoja (as irgi panikavau pirma savaite po prognozes gavimo ir tai buvo veltui praleista savaite).

Beje, nespejau pasakyt iskart. Man labiausiai patiko patarimas "nekreipti demesio i raudonas ir melynas linijas" wub.gif kas tie aspektai, ania? niekai biggrin.gif Lilit svarbu kad nenuzudytu cool.gif
is kitos puses gerai, nes kas skaito, visiem aisku, koks yra klasikines astrologijos santykis su lilit visokiom ir taip toliau. sakau, vandens noredama galec papilt ir pati. ypatingai nekreipdama demesio i "raudonas ir melynas linijas" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 11 vasario 2015 - 12:28