QUOTE(Hmmm... @ 2015 02 11, 16:38)
Aš čia šiaip pro šalį ėjau, astrologijoj esu visiškas nulis, tik šiaip man viskas įdomu, tame tarpe ir astrologija (mėgėjišku lygiu, konkurente būt nesiruošiu). Tai vat skaičiau šitą temą ir pagalvojau, kad gal jos sukūrimo minutės horoskopą reiktų padaryt, bo kažkas su konfliktų valdymu joje negerai. Lygioj vietoj isterijos priepuoliai kyla. Kai būtų galima vienu dviem ramiais sakiniais viską į vietą sustatyt ir nereiktų vienai kitos įžeidinėt. Temos pradžioje nebuvo apibrėžta, kad apie kažką kalbėt griežtai draudžiama ar kad kažkurie astrologijos atstovai ir jų teorijos yra neminėtini. Nu žodžiu, man keista, kai protingi žmonės diskutuoja įdomiom temom darželinukų lygyje
P.S.: Tauriel, Jūs visose temose taip mandagiai su oponentais diskutuojat?

Nes šioje temoje labiausiai ardotės Jūs
O dabar susirenku žaislus ir einu į savo smėlio dėžę

Galit ignoruot mano postą, čia matyt kokis tai "mėnulis" ant mano pamokslavimo srities užslinko
Tu neimk i galva. Cia buvo ne konfliktai, bet tiesiog issiaiskinimas, kad lilith, selena ir co i klasikine astrologija neisipaiso, taigi, jei niekas nieko, butu nutyleta ir kokia nors Globos mokine, klonuota Wolmer pradineje savo astro ziniu stadijoj, tiesiog nezinotu to ir painiotu klasikinej astrologijoj situos dalykus. Kaip sako Chiromante, "znanije svet, neznanije tma". Ir nieko baisaus. be to Marta nusikliedejo apie zmogaus mirti rodancius dalykus beigi siulo nereaguoti i aspektus. Tai pas ja kaip nebera i ka reaguoti, uztat galima vandens papilti. Marta, prasom pas mane i tema, as papilsiu Jums asmeniskai daaaaaug vandens. Nors irgi galiu ta pati padaryti be visokiu nesamoningu prietaru ir mitu, beigi tiksliai, be vandens. Jusu pageidavimu traukciau viena kokia korta, nu ir varyciau pasamones srauta kaip pas froida ant sofos. ir tiktu, patiktu.

Pas mane kortose visada yra i ka reaguoti ir kartais labai labai smarkiai, renkantis is n plius vienas reiksmiu pagal intuicija. Ka bekalbet apie klasikine astro, kur viskas tiksliai ir be jokiu nukrypimu. Taigi, nukrypimai, issiaiskinti pacioj pradzioj, skaitau, tai yra puiku. Toliau kalba turetu rutuliotis be lyriniu nukrypimu apie klasikine astro. Kur veneros zmoniu nezudo karjeros bustuose.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys