Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(daimura @ 2015 01 19, 22:37)
tai Betalux su Polkute tyliai ramiai sau tupėjo kamputyje, iš pradžių gi niekam nemaišė, o kai jau išsikėrojo  normalūs daigai, tai tie ir išvarė valso žingsniu į kompostą. Ir šiais metais taip bus  biggrin.gif

rolleyes.gif aš tai polkų neraunu...dera iki pat šalnų...nuderėjusis šakeles apkarpau , ir vėl žydi ir vėl mezga...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 21:23)
Sulyginti su Betalux...reiktų kartu pasėt , kartu pasodinti ir pamatyt... biggrin.gif

Betalux ankstyvesni buvo už Polkas pas mani.Sudygo vienodai,bet anie kokiom penkiom dienom parausvino pirmą vaisių.Bet vis tiek nesėsiu,dasbrydo man jo kaprizai ax.gif

Badaras,klapatas- tai vargas vargelis karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 22:39)
Betalux ankstyvesni buvo už Polkas pas mani.Sudygo vienodai,bet anie kokiom penkiom dienom parausvino pirmą vaisių.Bet vis tiek nesėsiu,dasbrydo man jo kaprizai ax.gif

Badaras,klapatas- tai vargas vargelis  karsta.gif

4u.gif
gal aš bandysiu tuomet betaluxą vieną...bet maro bijau , jie , jo tokie ligom imlūs man atrodo...pernai jokios ligos neturėjau , tai džiaugiausi rolleyes.gif
ne gal visgi nebandysiu...kaip nors polkų dalauksiu...va Crystal pasodinsiu , kad nebadaut...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 sausio 2015 - 21:42
Marmande Ankstyva vegetacija 70-75d. Tolereruoja žema temperatūra. Todėl auginamas kaip ankstyvas pomidoras, kai dar nebūna taip karšta.
Kekių žingsnis kas 20cm 6 kekė 120cm(140cm) aukštyje, 7 kekė 140cm(160cm).
(Rekomendavau pradenčiosioms, kurios dar neturi patirties daiginant ar auginant pomidorus ir nepirktų brangių veislių jos kainavo 59centus, tai pradžiamoksliams geriausias variantas. Skanūs ir derlingi.)
http://www.forumas.p...os/601-marmande
Marmande VF (VF - tolerancija Verticillium, Fusarium ligoms.)

Ankstyvi poidorai(Vegetacijos trukmė) :
Siberian Early (48 dienos)
PROMYK (Labai ankstyvas 52 dienos jei neklystu)
POLFAST H (56 dienos)
POLBIG H (65 dienos)
Ola polka (45-60 dienos)
Betalux (65-70 dienos)

Ola polka ankstyvesni. Vietoj Betalux galima pabandyti Maskotka.

Neblogai pasirodė ALka pomidorai.
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 19, 21:14)
Kažin betaluksai ar ola polka ankstyvesni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upas: 19 sausio 2015 - 22:11
QUOTE(Upas @ 2015 01 19, 22:01)
Ola polka ankstyvesni.

Labas Upai,retai beužeini 4u.gif

Ant popiero ankstyvesni,bet...Nei Polkos,nei Promyk,nei Polfastas nebuvo ankstyvesni už Betalux.Kitų nebandžiau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Upas @ 2015 01 19, 22:01)

Turiu dar klausimą.Šitą,pas tave pirmoj nuotraukoj kalio trūkumas pažymėtas.Lapų nėr,tai kaip suprantu, tas užlinkęs kekės kotas ir rodo trūkumą g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2015 01 19, 23:01)
Marmande Ankstyva vegetacija 70-75d. Tolereruoja žema temperatūra. Todėl auginamas kaip ankstyvas pomidoras, kai dar nebūna taip karšta.
Kekių žingsnis kas 20cm 6 kekė 120cm(140cm) aukštyje, 7 kekė 140cm(160cm).
(Rekomendavau pradenčiosioms, kurios dar neturi patirties daiginant ar auginant pomidorus  ir nepirktų brangių veislių  jos kainavo 59centus, tai pradžiamoksliams geriausias variantas. Skanūs ir derlingi.)
http://www.forumas.p...os/601-marmande
Marmande VF (VF - tolerancija Verticillium, Fusarium ligoms.)

Ankstyvi poidorai(Vegetacijos trukmė) :
Siberian Early (48 dienos)
PROMYK (Labai ankstyvas 52 dienos jei neklystu)
POLFAST H  (56 dienos)
POLBIG H  (65 dienos)
Ola polka (45-60 dienos)
Betalux (65-70 dienos)

Ola polka ankstyvesni. Vietoj Betalux galima pabandyti Maskotka.

Neblogai pasirodė ALka  pomidorai.

Dėkui, Upai 4u.gif Va, gerai, kad Maskotka priminei. Reik ją dėžutėj susirast. Norisi to ankstyvo pomidoro. Bet ne betaluxo.... Taigi, Upai, laiku pasirodei. Ach, vis dėlto tie vyrai. Jezau, turėčiau sodą mėgstantį vyruką, tai ir betaluxai užaugtų rožių skonio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 19, 22:34)
Taigi, Upai, laiku pasirodei. Ach, vis dėlto tie vyrai. Jezau, turėčiau sodą mėgstantį vyruką, tai ir betaluxai užaugtų rožių skonio  wub.gif

A taigi tu man sakyk,nei bėk, nei rėk blink.gif Vo, gi vietoj vienas,ranka beveik pasiekiamas.Ko lauki?Taigis,nuknis atlėkus kokia Steputė ir galėsi nagus graužtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 23:07)

ax.gif Aš Rutulius auginau.Šiltnamyje.Geras pomidoras , senovinio skonio , viskas su juo gerai buvo.P
bigsmile.gif 

doh.gif bet mergaitės...visgi blogai namus užvadinot..buvo namučiai , namai ...o dabar palata...nu tai ir veiksmas kaip palatoj , tiksliai... doh.gif  :

kol knygą baigiau perskaityti, tai čia jau visas romanas parašytas, oho greituolės bigsmile.gif

Ką tik viena SM gyrė tuos rutulius. mažu ir man reikės ieškoti kur jų gauti mastau.gif

Dėl pavadinimo, tai aš čia kalta. Pretenzijas gi matai pradėjau reikšti, kad pavadinimas neatitinka dvasios, tai va ėmė ir pakeitė. Bet taip dar įdomiau gyvenam
Mušuosi jau į krutinę, kalta, kalta, kalta blush2.gif blush2.gif Visai nekalta, man jis patinka wub.gif

O dėl marmande mados, tai kažkuri čia prieš kokius 10 puslapių paskelbė (lygtai Šventoji Lina), kad pas rusus madoje. Tai negi mes prastesnės, neatsiliksim gi bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 23:49)
A taigi tu man sakyk,nei bėk, nei rėk  blink.gif Vo, gi vietoj vienas,ranka beveik pasiekiamas.Ko lauki?Taigis,nuknis atlėkus kokia Steputė ir galėsi nagus graužtis  doh.gif

Tai, kad vyras šaunus. Vadinasi seniai nuknistas rolleyes.gif Ach, auginsiu ir toliau pomidorus, mažu koks ims ir išaugs man skirtas.
Nu vsio, reik tuos rutulius pasisodinti. Kaži jie labai neskilinėja?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 19, 22:49)
O dėl marmande mados, tai kažkuri čia prieš kokius 10 puslapių paskelbė (lygtai Šventoji Lina), kad pas rusus madoje.

Paprašyčiau ant mano draugės kaltės neverst . Nieko jin nežino,nieko jin nesakė ax.gif Vo tiap.
Atsakyti
O kaip šaunu ir Ūpas čia 4u.gif
va po tokių Marmande foto thumbup.gif , tai ir pas mus jau garantuotai ateis mada jiems. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 19, 22:57)
Ach, auginsiu ir toliau pomidorus, mažu koks ims ir išaugs man skirtas.

Nu,bandyk,bandyk,augyk,a mažu... user posted image.Aš tai geriau nuknisčiau iš ko nors.
Atsakyti