Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Mičiko @ 2015 01 21, 15:16)
Chochloma anas. O kieta skūra jo? Kaip laikosi vaisiai?

O dėl tų spalvų... Auginau saxar bely ir saxar chiorny, abu š buvo. Derlingi iki beprotybės, o skonio nėr. O triufeliai visų spalvų jėga. 4spalvų turėjau. Ir visos patiko.Įjungti

Sachar belij ir man didelio ispudzio nepaliko del skonio. Neatsimenu net jo. Tik ,kad derlingas tai tikrai. Net Aladino lempa nepatiko doh.gif Per kieta man jinai pasirode. Man patinka ne tokie sausi.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 01 21, 16:17)
Sachar belij ir man didelio ispudzio nepaliko del skonio. Neatsimenu net jo. Tik ,kad derlingas tai tikrai. Net Aladino lempa nepatiko  doh.gif  Per kieta man jinai pasirode. Man patinka ne tokie sausi.

Aladino lempa super po vėlinių man. Ale va, iš tokių lempų man tai super rausvas triufelis buvo. Begalo derlingas, labai skanūs ir gražūs vaisiai. Ir jie turi malonų aromatą.
Atsakyti
Sachar bely - balti, vaisiai dideli. Patiks tiems, kas mėgsta sultingus. Šie minkšti, kandant iš pačio iki alkūnių skystimas nubėga. Pjaustant ant dugnelio - nuo jo nubėga. Jie gal labiausiai sultingi.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 01 21, 17:22)
Sachar bely - balti, vaisiai dideli. Patiks tiems, kas mėgsta sultingus. Šie minkšti, kandant  iš pačio iki alkūnių skystimas nubėga. Pjaustant ant dugnelio - nuo jo nubėga. Jie gal labiausiai sultingi.

Na, man taip nepasirodė. Taip, sultingi, bet nesultingesni už arbūznyi.
Atsakyti
Man arbūznye, tai mėsingi - sultingi. O šis tai labai sultingas. Puikiai atsimenu, kad taip buvo sode, kai sėdom pietaut. Kandau, tai iki alkūnių. Pjovėm, tai nuo dugnelio sultys nubėgo. Gal namie taip nebūtų buvę ryšku, bet kai sode, tai puikiai įsiminė.
Gal didesnis, gal labiau išnokusį pasiėmiau. Jis buvo, tą kartą, pirmas nuskintas, nes skindama pasižiūrėjau pavadinimus.
Būna, kad kažkaip " užsiciklina" koks. Šis būtent taip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Regila: 21 sausio 2015 - 16:44
QUOTE(Regila @ 2015 01 21, 16:22)
Sachar bely - balti, vaisiai dideli. Patiks tiems, kas mėgsta sultingus. Šie minkšti, kandant  iš pačio iki alkūnių skystimas nubėga. Pjaustant ant dugnelio - nuo jo nubėga. Jie gal labiausiai sultingi.

QUOTE(Mičiko @ 2015 01 21, 16:30)
Na, man taip nepasirodė. Taip, sultingi, bet nesultingesni už arbūznyi.

Aga pas mane irgi prinokdavo iki "persvieciamos" spalvos, kiek buvo sultingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 01 21, 16:17)
Sachar belij ir man didelio ispudzio nepaliko del skonio. Neatsimenu net jo. Tik ,kad derlingas tai tikrai. Net Aladino lempa nepatiko  doh.gif  Per kieta man jinai pasirode. Man patinka ne tokie sausi.

ir Sachar belyj ir Belaja krasavitca derlingi be proto ,ale taip pat ir beskoniai schmoll.gif sultim suvariau,nes nuo 6 daigu daugiau nei 3 20ltr kibirus priskyniau
Papildyta:
QUOTE(Regila @ 2015 01 21, 17:43)
Man arbūznye, tai mėsingi - sultingi. O šis tai labai sultingas. Puikiai atsimenu, kad taip buvo sode, kai sėdom pietaut. Kandau, tai iki alkūnių. Pjovėm, tai nuo dugnelio sultys nubėgo. Gal namie taip nebūtų buvę ryšku, bet kai sode, tai puikiai įsiminė.
Gal didesnis, gal labiau išnokusį pasiėmiau. Jis buvo, tą kartą, pirmas nuskintas, nes skindama pasižiūrėjau pavadinimus.
Būna, kad kažkaip " užsiciklina" koks. Šis būtent taip..

sultingas ,tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 01 21, 16:22)
Sachar bely - balti, vaisiai dideli. Patiks tiems, kas mėgsta sultingus.

fui pomidoras. Neverta net sėklų iš pakelio traukt.

Nu jūs duodat, per visą dieną temos nesugebėjot pabaigt blink.gif Negerbiat, ponios, Gonziko darbo.. nauja tema baigia kerpėm apaugt..

Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 21, 13:30)
Kažkoks permaltas su mėsmale.Sainlina,a tavo ananasas kartais ne taip atrodė user posted image?

ne, biskį ne taip. Mažiau rausvos ir vidus kiek kitoks. Bet šitą kai pamačiau, tai iškart ir aną prisiminiau. Neimčiau aš šito permalto schmoll.gif Čia, anot Upo, tik tiems, kas dantų neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 sausio 2015 - 17:34
Butinai siemet sesiu:
Loretto H;
Faraon F1;
Jasminia H;
Belle F1;
Delfine H;
Corleone F1;
Buran F1;
Orkado F1;

Little lucky;
Ex Blinda;
Miedvieznaja lapa;
Ivan Kupala;
Tobolsk
Germination rate
Ciornomor;
Sokoladnij;
Kazkokius paveldo Avietinius;
Krasnaja zvezda;
Cinkovic Yugoslavien;
Omar lebanese;
Korol sibiri;
Oeange banane;
Kardinal Mazarini;
Orlynij kliuv;
Penis;
Jubileinij tarasenko;
Charlie Chaplin;
Kekinis paveldo;
Kazkos peresortas papuoles zemaugiu, bet labai skanus ir derlingi;
De barao juodus reabilituosiu siemet;
Berkeley tie;
Medovij spas;

Tai cia ka noreciau seti is turimu, o kiek tilps i du siltnamius, tai velniai zino...
Atsakyti
Kaip Jums gerai, kai jau žinot ką sėsit. Aš dar nežinau. Džiaugiuosi tuo, kad bent naujų veislių apibūdinimus susirinkau. Dabar bus užduotis atsirinkti iš šių, vėliau iš augintų.
O kur dar tie, kurie privalo būt..mamos nurodymu:)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti