Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(diuni @ 2015 01 20, 08:41)
bigsmile.gif gerai , gal tuomet dalinsimės , žiūrėsiu , kokios ten kainos...o ką dar imti bigsmile.gif

Dar maciau estuose nastia slastiona, kazin butu g.gif noreciau pabandymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 20, 09:46)
Dar maciau estuose nastia slastiona, kazin butu  g.gif noreciau pabandymui  ax.gif

4u.gif a gali nuorodą...noriu pažiūrėt tą pomiką...nu tai rašysiu sąrašiuką...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 20, 08:41)
bigsmile.gif gerai , gal tuomet dalinsimės , žiūrėsiu , kokios ten kainos...o ką dar imti bigsmile.gif

pernai kainos buvo ivairios, nuo...iki taip sakant smile.gif
o pasirinkimas doh.gif
as sakiau pati dar siemet eisiu-nors nieko nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 20, 09:48)
pernai kainos buvo ivairios, nuo...iki taip sakant smile.gif
o pasirinkimas doh.gif
as sakiau pati dar siemet eisiu-nors nieko nereikia schmoll.gif

rolleyes.gif o , nežinai , kokiu laiku ji ten buvo , galvoju , pvz.ar jau šiandien ji bus g.gif
pinigų tik su savim nelabai daug turiu gal lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 20 sausio 2015 - 08:50
Sveikos,ką ten pokelį dalintis ,jeigu jame tik 5 sėklos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 20, 08:47)
4u.gif a gali nuorodą...noriu pažiūrėt tą pomiką...nu tai rašysiu sąrašiuką...

http://www.seemnemaa...ang=ru&GID=9942
Papildyta:
QUOTE(Karosė @ 2015 01 20, 08:52)
Sveikos,ką ten pokelį dalintis ,jeigu jame tik 5 sėklos lotuliukas.gif

Nu vdrug nebus tiek kiek mes norim pokuciu, tai as sutinku nors 2 seklutes gaut tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 20, 08:49)
rolleyes.gif o , nežinai , kokiu laiku ji ten buvo , galvoju , pvz.ar jau šiandien ji bus g.gif
pinigų tik su savim nelabai daug turiu gal lotuliukas.gif

zinok nuo kada ji tenai buvo nezinau, bet as ja uztikau visai atsitiktinai, uzsukau visai kitko, bet nu kaip visada.... ax.gif
o ai buvo jau kovo pabaiga ar net balandzio, nes sejau anuos paskutinius jau visai.
va prisiminiau as pas ja vienus muzmaciusi buvau kurie mane labai sudomino, bet nepirkau jau tai krasnij majak ir krasnaja zvezda?????

man tas nastia slastiona pagal fotke ant pokucio laaaabai panasus i detskij sladkij, pastarasis tai man jau antri metai NEPAKEICIAMAS.
aciu merginai kuri cia man "uzfundijo" soto gerio uzpernai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vat tik detskij sladkij ne hibridas ir zemaugis labai grazus krumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 20 sausio 2015 - 09:09
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 20, 09:04)
zinok nuo kada ji tenai buvo nezinau, bet as ja uztikau visai atsitiktinai, uzsukau visai kitko, bet nu kaip visada.... ax.gif
o ai buvo jau kovo pabaiga ar net balandzio, nes sejau anuos paskutinius jau visai.
va prisiminiau as pas ja vienus muzmaciusi buvau kurie mane labai sudomino, bet nepirkau jau tai krasnij majak ir krasnaja zvezda?????

Situos loretossodai turejo, tai Regila gal gali placiau apie juos papasakoti, zinau, kad kazkurie turi ta neprinokstancia dali prie kotelio, va tokiu as nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
eisiu šiandien žvalgybon , jei nieks čia manęs neprispaus... biggrin.gif ir šiaip reikalų turiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 20, 09:08)
eisiu šiandien žvalgybon , jei nieks čia manęs neprispaus... biggrin.gif ir šiaip reikalų turiu... thumbup.gif

Diuni svistnij jei jau ji yra ok? mirksiukas.gif

o as chaciu takich
user posted image

http://www.seemnemaa...ng=ru&GID=17083
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 20 sausio 2015 - 09:19
QUOTE(diuni @ 2015 01 20, 08:33)
rolleyes.gif jo , tai maždaug tuomet vietą įsivaizduoju...o nieks nematėt ar ji jau dabar ten yra , gal vėliau tik bus rolleyes.gif
Papildyta:

4u.gif gerai , o tai kurių-samocvetų jums , visą pokelį imti ar dalinsimės...svarbu atrasti tą moterį , ar ji ten jau yra biggrin.gif

man va šitų pakelį, ten nėr ką dalintis, 5 sėklos hibridų:
http://www.seemnemaa...ang=ru&GID=9958
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 20, 10:11)
Diuni svistnij jei jau ji yra ok? mirksiukas.gif

4u.gif gerai biggrin.gif
Atsakyti