Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Ingaja @ 2015 01 21, 12:01)
Nemanau  rolleyes.gif Bet mamai geriau ka nors nunesiu bus ramiau ir jai ir man  lotuliukas.gif

turiu nusipirkusi ''namie ir sode'' 2015m sėjos kalendorių,tai pagal jį pomidorus turėtume vasario4-6d.,13-15d.,,,,,,,o kovą -13-15 dienom sėt g.gif jaučiu ,reiks kaip ir Ex'ei iš lempos ,arba klausyt ,kada ji pradės rėkt ,kad jau sėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 01 21, 12:00)
Aš nemėgstu mazgočių, horoskopų ir pomidorų.  irnesakyk.gif

Ir vardas GONZIKAS man nepatinka. Skamba panašiai kaip guzikas ar ciucikas.  irnesakyk.gif
Geriau jau būtų GONDZILA. Tai skambėtų kaip... Ai, nors ką aš žinau.

Steput, tavo nemėgiamųjų daiktų sąrašas vis ilgėja - mirsi badu lotuliukas.gif

O kas dėl vardo, tai irgi... turint lakią vaizduotę ir tariant Ste'PUTĖ, prieš akis iškyla irgi nekoks vaizdelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 21, 10:37)
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 21, 10:33)

antipsichozinė mantra:

Kadaise mergaitės rašė: ...ir neleisk mūsų gundyti, bet gelbėk mus nuo pikto...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 21, 12:13)
Va, dar radau atitinkamo dizaino pomidorų smile.gif
http://supersadovod..../05/Niagara.jpg

esu gavus per mainų programą ''panašūs į NIagarą'' ax.gif tikiuos,kad tokie ir bus wub.gif
o tie kazokai įdomūs,bet ar pastebėjai,kad vaisiai kaip ant žagarų auga g.gif ta prasme,kad šakelės kaip nudžiuvę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 21, 11:19)
Steput, tavo nemėgiamųjų daiktų sąrašas vis ilgėja - mirsi badu lotuliukas.gif

O kas dėl vardo, tai irgi... turint lakią vaizduotę ir tariant Ste'PUTĖ, prieš akis iškyla irgi nekoks vaizdelis schmoll.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 21, 11:01)
Nemanau  rolleyes.gif Bet mamai geriau ka nors nunesiu bus ramiau ir jai ir man  lotuliukas.gif

jei dėl ramybės - nešk bet kurį tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 01 21, 11:27)
jei dėl ramybės - nešk bet kurį tada  biggrin.gif

Taip ir padarysiu ko gero, nupirksiu kokias Sodo spalvas ten yra, gales juo vadovautis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 21, 12:31)
Taip ir padarysiu ko gero, nupirksiu kokias Sodo spalvas ten yra, gales juo vadovautis biggrin.gif

sodospalvos.lt yra "savaitės darbai pagal mėnulį". mirksiukas.gif Gal tiks
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 21, 10:20)
kovo 1 geriau, o paskui jau 26

Dekui 4u.gif
Nei ta, nei kita diena man kazkaip ne prie sirdies g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 01 21, 12:44)
Dekui  4u.gif
Nei ta, nei kita diena man kazkaip ne prie sirdies  g.gif

Man ko gero kovo 1 patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 21, 13:59)
Man ko gero kovo 1 patinka  bigsmile.gif

O man nepatinka rolleyes.gif Pažiūrėjau į kalendorių, tai sėsiu kovo 5-8 dienomis. Man čia pačios geriausios dienos sėjai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 21, 13:03)
O man nepatinka rolleyes.gif Pažiūrėjau į kalendorių, tai sėsiu kovo 5-8 dienomis. Man čia pačios geriausios dienos sėjai lotuliukas.gif

Man va ta kovo 8 istrigus kazkaip. Tikejaus,kad sejai tiks. Bet dzin, netiks sejai, tai gal man vistiek tiks seja pradeti pomidoru g.gif Per moters diena noriu pasilepinti sedama pomidorus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti