Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Soled @ 2015 01 27, 20:21)
Kalbėjau apie klienčių pobūdžio ir jų nenuovokumo supratimą, amariliau. Ir tai, jog tokioms tikrai yra kur kreiptis biggrin.gif  cool.gif

kaip tik tos ir nezino, nei kuda podatsa, nei komu otdatsa. Dievas lai jomis pasirupina biggrin.gif

jo, diskusija buvo karstoka, visos istojom su savo pozicijom ir savo asmeniskumais. ir tame matau tik irodyma, kad vienos tiesos nera. Tarkim kodel taip parase Dziu, as suprantu, kodel taip parase Andro, irgi suprantu, mano dar kitas poziuris, kortu daug nedejau, gavos toks kaip ir pasvarstymas situacijos. Ir as manau, kad Magnetic ne viska pasake, bet nenoriu tardyti (kartais elgiuosi priesingai nei visada), tegul nusistovi vanduo mazumele ir jei dar bus noras, pakapstysim sita reikala is kitos puses.

Einu miegot.
Atsakyti
Na jeigu galit tai meskit smile.gif juk noriu tinkamiausio varianto sau ir savo vaikams. Kas is to jeigu lipdysiu lipdysiu santykius ir ka... kaip saket reiks prisitaikyti prie visko, priprasti ir po dar 13 metu suprasiu kad niekas nepasikeite ir esu tame paciame s... Ne verdikto reikia, tiesiog nezinia baugina.
Suprantu pati kalta kad leidau jam atitolti, bet kai pastojau jis pasikeite, nesirupino visai manim, net keista kad nestumas buvo be komplikaciju, jis visai kitos buvo nei per pirma nestuma, mane ant ranku nesiojo. Nezinojau kaip elgtis, kai jis tapo toks susvetimejas.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 27, 20:10)
oi, sesuo. Turbut reiks tikrai taip padaryt. Ne verdikto jos nori, o kad nuspresciau uz jas ir paskui atsakyciau. Aisku, prarasiu kruva klienciu su klausimu "ar busiu laiminga" bei "kada meile mane aplankys", bet turbut nedaug ir prarasiu... galiu as ir verdiktus duot, kai jau prisidirbta iki ausu. Bet kad ir ten buna iseiciu. Jeigu iseities nematau, tai vadinas ezokvantas portala uzdare laikinai ar tai samoningai  biggrin.gif Nu cia tik Tu mane gali suprast  mirksiukas.gif

Na, taip, kartais tikrai reikia su pagaliu pagrūmot ir subinioką išspardyt, kad nedieviškos mintys išsilakstytų. Ale, dėdama kortas kitiems jau seniai seniai supratau, kad labai svarbu, kaip viską pateiksi, nes nevisada net informacija svarbiausia, o jos pateikimas- nuo ko priklausys suvokimas. Na, bet argi suturėsi "klientę", jei žmogus ieško kol randa, kur jam bus pasakyta "būsi laiminga, alpankys meilė jau gana greitai, tik dairykis, o po to ilgai ir gražiai gyvensi". Nu, reikia joms dirigento, kad pavadovautų ir psio (NETAIKAU nei vienai aukščiau buvusios diskusijos dalyvei asmeniškai).Tokiais atvejais tai tikrai ezokvantas būna neryšio zonoj, nes ne tokia subtilia linija reikia skambint, o gal geriau samčiu per keptuvę biggrin.gif
Nu, labanaktis, seso, kad jau miegi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko as neslepiu, as ji tikrai beprotiskai mylejau... tik ta meile ar isbleso, ar per daug skaudziu dalyku nutiko paskutiniu metu, ar taip visoms poroms nutinka... nezinau. Nesu garantuota kad isejusi nesugrysiu... nemoku as viena gyventi. Nors ir vaidinu pries ji stipria, tokia nesu. Sunku kai nepalaiko, nesupranta, nepadeda ir nezinai kada paliks viena. Taip, as irgi ji nustojau palaikyti jo naujuose projektuose. Norejau kad ir jam butu taip pat skaudu kaip man, kad jaustusi toks pat vienisas kokia buvau as.
Negaliu jam atleisti to kaip jis su manim elgesi besilaukiancia, negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 01 27, 17:10)
mano pacios nuomone yra kita nei ta, kuria dave man kortos

Tai be jokios abejones, nes daznai is klausimo buna aisku, kurlink geriau kapstyt - saugot seima ar skirtis. Dazniau pastebiu nora visgi saugot seima. Naturalu.

As kazkada irgi taip galvojau ir elgiausi doh.gif lotuliukas.gif . Tai maniskis nei pijokas, nei kurvinykas, nei pas mama nelakste lotuliukas.gif . Amariliai, cia dar kai dirbo jis labai stropiai smoke.gif . Smulkmenytes kaupesi, kaupesi,kaupesi... kol as ta seima saugojau... Maniskiui karuna ant galvos sublizgo, mol koks jis toks visas fainas... Va o man irgi prarove taip netiketai, kad ir as pati tokia sau visai nieko nail.gif . Ir nafig man jis su visa savo karuna. Kaip i tarpurage but gaves, kai pasakiau, kad noriu skirtis. Dabar jis stengiasi. O man tas jau reiksmes nebeturi. Per velu. Uoajazau, ir myli, ir visa ka rolleyes.gif . Tai kokio sudo skaudina mylimus artimiausius zmones???

Man milijona kartu geriau vienai, negu su BETKOKIU vyru. Net turint kruva vaiku.
Pabreziu, kol maziausias nepradejo lankyt mokyklos, vyriausias tuo metu baiginejo mokykla, buvo nuostabi seima. Cia turiu minty ne fakta, o laiko perioda, nes tariamos krizes alia ateina katik gimus vaikams, na, kol jie mazuliukai. Pas mus tas metas buvo pats geriausias.

Sakyciau, cia ne krize, o slabakai teliukai iseina kriziaut - zvejot savaitem, ar pas mama, ar pas meiluze. Koks cia pasiteisinimas - krize??? Vuon raut su visom saknim toki slabaka, jei esant sunkumams seimoj uztarimo reikia kazkur kitur. Suprantu, gaila, bet ar galima tokiu pasitiket, jei uzkluptu kokie dar didesni sunkumai nei vaiko gimimas?
As tokia pat kategoriska ir apie vaiku amziaus krizes laugh.gif . Nesakau, kad lengva, o ir dabar buna dar "zvaigzdziu karu", ypac su mazuoju. Bet tikrai nezinau kas tai yra vaiko amziaus krize laugh.gif . Nuorodu i tai nereikia, jau esu analizavusi psichologu pamastymus tokiomis temomis laugh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Magnetic @ 2015 01 27, 21:11)
Nieko as neslepiu, as ji tikrai beprotiskai mylejau... tik ta meile ar isbleso, ar per daug skaudziu dalyku nutiko paskutiniu metu, ar taip visoms poroms nutinka... nezinau. Nesu garantuota kad isejusi nesugrysiu... nemoku as viena gyventi. Nors ir vaidinu pries ji stipria, tokia nesu. Sunku kai nepalaiko, nesupranta, nepadeda ir nezinai kada paliks viena. Taip, as irgi ji nustojau palaikyti jo naujuose projektuose. Norejau kad ir jam butu taip pat skaudu kaip man, kad jaustusi toks pat vienisas kokia buvau as.
Negaliu jam atleisti to kaip jis su manim elgesi besilaukiancia, negaliu.

Amariliai pries kelis puslapius ar kitoj temoj labai graziai isdeste apie meile, kad ji nesitesia amzinai, o jei testusi - tektu jausmus vaistais slopinti biggrin.gif tai gi del isblesusios meiles turetumet maziausiai isgyvent, tai normalu. Kazin ar dauguma cia pasigirtu po n metu kartu spinduliuojancios beprotiska meile ir drugeliais pilve, o ga las klystu? Jei Jus paguos, mano vyras manes nescios tiesiog bijojo, turbut judesiu vaiko net nera normaliai pajautes, apie lovos reikalus net nekalbu - visa nestuma ju nebuvo doh.gif manot neisgyvenau? Ejau is proto... anot psichologes, taip buna, jos paaiskinimu, mano vyras isgyveno krize mano nestumo metu ir tai nebuvo jo kazkoks specialus priesiskas elgesys.

O del lekimo pas mama, tai kaip ten mociuciu ismintis sako? Myli mama - myles ir zmona biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gresa: 27 sausio 2015 - 21:48
QUOTE(Magnetic @ 2015 01 27, 20:52)
Kas is to jeigu lipdysiu lipdysiu santykius ir ka... kaip saket reiks prisitaikyti prie visko, priprasti ir po dar 13 metu suprasiu kad niekas nepasikeite ir esu tame paciame s... Ne verdikto reikia, tiesiog nezinia baugina.

Nezinau ar paguosiu, bet kazkada numirs jo ta mama huh.gif . Jeigu tik tame yra problema.
Bet va as tai nemanau, kad tuo issispres viskas. Nebus ta, bus kita kryptis lekimo is namu.
Cia tik streles visai patogu sumest ant anytos. Aisku, reikia ir jai streliu,nes sunu teliuka uzaugino.
Atsakyti
Sveiki, Amariliai 4u.gif siandien suzinojau, kad ne uz ilgo atsilaisvina darbo vieta, apie kuria neseniai pasvajodavau - darbas butu su popieriais, tai butu aukstojo mokslo istaiga, kurioje as studijuoju. klausimas butu toks: ar man verta bandyti kandidatuoti i ta darbo vieta ir kaip man ten sektusi dirbti (is tikruju turiu minciu, kad ji jau yra paruosta kam nors kitam) ? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Magnetic @ 2015 01 27, 20:52)
Na jeigu galit tai meskit smile.gif juk noriu tinkamiausio varianto sau ir savo vaikams. Kas is to jeigu lipdysiu lipdysiu santykius ir ka... kaip saket reiks prisitaikyti prie visko, priprasti ir po dar 13 metu suprasiu kad niekas nepasikeite ir esu tame paciame s... Ne verdikto reikia, tiesiog nezinia baugina.
Suprantu pati kalta kad leidau jam atitolti, bet kai pastojau jis pasikeite, nesirupino visai manim, net keista kad nestumas buvo be komplikaciju, jis visai kitos buvo nei per pirma nestuma, mane ant ranku nesiojo. Nezinojau kaip elgtis, kai jis tapo toks susvetimejas.

Nagi vardink variantus. Man ryte, kol dar ne iki galo prabudus, ezokvantas atsidares buna. Ka turi sugalvojusi daryt?

Be to, pasakyk man, ka reiskia sitas dalykas: kaip suprantu, per pirma nestuma jis Tave ant ranku nesiojo, o per antra ne?

Ir pasakyk, kaip Tu surpanti zodi meile. Kas tai. As rimtai klausiu, nes nezinodama atsakymo negalesiu nieko interpretuot kortose. Kaip yra, kai myli, ir kaip - kai nemyli.

Ir dar. Ka jis dar daro tokio, Tu dar nepasakei, nes is viso to, ka pasakei, as matau paaugliska aikstijimasi, o to neturi but, po 13 metu santuokos, vadinas kazkas dar yra.

Dziu, as asmeniskai uz varianta trenkt teliuka, nes mamyte bus visada, o numirs negreitai. Uztat viena ir sedziu, kad tai viena trenkiu, tai kita, ten su savo jausmais pasibunu del jausmu atzvilgiu sudetingu astrologiniu duomenu, egzaltuoja ten viskas pas mane, o paskui gyvenu toliau, ant ranku isvis niekas niekada nenesiojo (man cia fenomenas), tai man ir idomu, kokia ta tkroji meile turi buti rkaip jis turi elgtis. bandau isvaizduot, kad esu vyras ir is manes reikalauja nesiojimo ant ranku jau 13 metu, tai as nfg iseinu, bet ne pas mamyete (butu geda), io pas kita boba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 28 sausio 2015 - 09:16
Na taip mes dar nesantuokoje. Bet nemanau kad po santuokos kas pasikeis, todel ir nesureiksminu to.
Per pirma nestuma labai rupinosi, saugojo, darydavo grazius dalykus nors niekad jo neprasiau ir nereikalavau. Pvz atvaziuodavo prie mano darbo i darbo pabaiga jeigu sninga, nuvalo automobili nieko nesakes. Tokios siltos smulkmenos, rupestis. O per antra, tiek is manes reikalavo, dirbau visu etatu, dar namie dirbau papildomai, tiesiog kartais fiziskai nespedavau kaikuriu uzduociu atlikti, o jis is manes tiek reikalavo, ir su tokia agresija, panieka. Viena 8 men nestumo tvarkiau namus po irengimo, jis nelabai man kuo padejo. Net gimdymo palatoje sugebejom susipykti, nes nelaiku man viskas prasidejo, sutrugdziau jo pasisedejima su draugais.
Galbut, nesijauciu saugi su juo. Gal pati nesijauciu mylima. Myli kai pasitiki zmogum, jauti pagarba, kai zinai kad palaikys, pades, paguos. Juk nevisada gali būti stipri.
Atsakyti
Nu aisku, i AZ atsakiau.
Atsakyti
Aciu Amariliai uz atsakymus, bus ka apsvarstyti, kazka keisti. Gal but problema visai ne anytoje.
Atsakyti