Labas vakaras,
Prasau paziurekite kas galit. Kokia yra perspektyva mano draugo G su jo seima?
QUOTE(Hmmm... @ 2015 02 04, 12:56)
Pfff...
Jei tik tiek šlykštumo visi turėtume, tai pasaulis gražus būtų
Galvas gydytis visoms, kurios kiekviename praeivyje "galimybių" ieško, reik. Ir to nepasakyti arba jas skatinti - nusikaltimas. IMHO.

Galvas gydytis visoms, kurios kiekviename praeivyje "galimybių" ieško, reik. Ir to nepasakyti arba jas skatinti - nusikaltimas. IMHO.
Supranti, as taip sakau todel, kad turiu ta venera zuvy egzaltuojancia ir man "ant miailes" reikalu yra uzpilta kokio tai lipnaus skyscio, cia as is tu, kurioms 30ties metu reikejo, kad pilkas vingis imtu dirbt. As esu linkusi isimyleti staigiai, aklai, beprotiskai, besalygiskai, ko pasekoje viskas baigiasi sudinai. Bet ta suzinojusi, as emiausi prevenciniu dalyku, na, ir pvz psi smurtautojai nebesirodo mano akiraty, kategoriskus vyresnius vyrus irgi baigiu isvaikyt, tiesiog labai greit tas paaiskeja. Be to ta pati venera zuvy duoda kurybinguma ir visus meninius estetinius bei su tuo susijusius reikalus, tuo budu galima sublimuot visa sita reikala ir atsiranda jegu nutraukineti toksiskus santykius, ir vis tiek as dar prisiverdu koses karts nuo karto, bet jau zinau, ka daryt po to

Man irgi labai patinka tiesmuki Amariliai atsakymai.Kartais labai reikia,kad kas nors nuleistu ant zemes (bent jau man).Siaip as irgi vandenis,ir kuo toliau tuo dazniau isgirstu,kad mano liezuvis ka nors lepteli

QUOTE(Amariliai @ 2015 02 04, 08:49)
Dziu, as da Tavo visko neisnarpliojau emaile ir ziuriu dar cia, jezusmarijasuvisaisjezusiukais, kaip Tu sugebi ivaryt save i sitokias sudetingas situacijas

Supranti, as buvau toks zmogus, kur jau niekas niekas neismustu manes is veziu. Nedarau tragediju del nieko. Nusipurtai sudgabalius ir toliau eini. O gyvenimas bet kokiu atveju yra kaip karusele - aukstyn zemyn. Tai va kaip teske dabar cia mane, kad maza nebutu. Kad itikint, kiek mazai gali viskas priklausyt tik nuo manes pacios. Siaubas, kokia slyksti busena.