Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Viskas labai teisingai pasakyta. Stopas isijunge vakar, kai masina sugedo, ilsisi sia savaite vyriskis. Palaikau as ji visakeriopai.

QUOTE(Amariliai @ 2015 02 04, 01:07)
Jis neigyvendina savo, kaip vyro ambiciju, turiu omeny darba arba projektus, kuriuos jis nori igyvendinti ir jam nesiseka taip, kaip jis noretu. Jis kovoja su savimi, rizikuoja, nepasitiki savo sprendimais, negali kazkur apsispresti (man dar nuorodos i ji kaip i kazkurios grandies vadova ar tai kazka panasaus darbe, taip pat tas gali rodyti jog jis siekia vadovaujancio posto, na, kurioje nors grandyje), daro klaidingus sprendimus ir siaip jis prastai jauciasi fiziskai, Jus paziurekit, kad butu pavalges ir issimiegojes ir kokiem ten virusam uzpuolus, jei taip nutiktu, tai pasaugokit, nes man cia jam taip krenta. Priverstines atostogos, ligos pavidalu gali istikti. Tuo atveju, jei jis neisgerineja itampai nuimt. Jei taip, tai sveikatos problema aiski. Is Jusu jis nori rupescio juo visame kame, nuo materijos, iki dvasiniu dalyku ir kad padetumete jam susitvarkyti su savo prasta emocine busena, bei palaikytumete ji moraliskai, jeigu jo ten tie planai zlugs, kam yra tikimybe. Tik tiek. Nekreipkite demesio i jo issiliejimus ant Jusu. Jeigu nutaikysite momenta pasikalbet, pasakykite, kad Jus pasiruosusi ji palaikyti, o ne reikalauti is jo kazko. Jam sunkus periodas, duokit suprasti, jog Jus ta zinote. Cia laikina, ilgai taip nebus.

Atsakyti
Labas, Amariliai,

pastaruoju metu labai jau nesiseka. Tad norėtųsi sužinot ar baigsis tos nesekmės, gal reiktų kažką padaryt, kad jos baigtųsi? Susitaikėme su eks ir labai pradėjo viskas gesti, dvi mašinos jau sugedo, telefonas eks sudužo, pinigų neišmoka ir pan....
Aišku galim tik džiaugtis, kad esam mes ir vaikai sveiki. Bet taip norėtųsi jau nors kiek atsipūsti nuo problemų.
Atsakyti
Laba diena, Amariliai, prasyciau Jusu pagalbos.
Atsirado vyras mano gyvenime.Bet reikalas toks,kad as labai bijau nauju santykiu, ar neliksiu iskaudinta, jei su juo bendrausiu toliau?Ar galimi rimti, grazus santykia? Esu nudegusi labai anksciau.
Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2015 02 04, 09:55)
Viskas labai teisingai pasakyta. Stopas isijunge vakar, kai masina sugedo, ilsisi sia savaite vyriskis. Palaikau as ji visakeriopai.

Nu va. Gerai, saunuole, liuks.
Atsakyti
Laba diena,

Yra žmogus šalia jau ne vieni metai. Mes nei kartu, nei atskirai, drąskomi sąžinės balso iš vidaus. Daugybę kartų bandėm vienas kitą paleisti, bet vėl grįždavom į tą patį tašką - nei kartu, nei atskirai. Šiandien dieną kaip ir turėjom galutinai vienas kitą paleisti, visai tai sumaiščiai padėjom tašką. Klausimas: ar dar susikirs mūsų keliai? Iš širdies aš jo nepaleidau - ar tikrai tai galutinis taškas? Juk jų jau buvo pridėliota daugybė per visus tuos kartu ir nekartu praleistus metus....

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba, Amariliai, (ar kitos, kas norėtų pažiūrėt)

Gal gali užmest trečią akį į tai, kaip mano vyrui kostysis vienas iš pastarųjų jo verslų, susijęs su hobiu ir dėl to jam labai patinkantis doh.gif biggrin.gif Mano nuomone, tai ten miręs reikalas, nevertas nei pastangų, nei laiko, nei pinigų (aš subjektyvi gal kiek hihihi.gif). Jam atrodo, kad reikia tik šiek tiek laiko (jo nuomone, reikia dar pusmečio maždaug), ir viskas ten bus tvarkoj. Taigis, kuris iš mūsų teisus? biggrin.gif Milijonų man iš to verslo nereikia, maistui pinigų netrūksta (nu aišku, jei ten visiškas nuostolis ir minusas, tai nieko gero smile.gif), nu bet jei ten laiko ir jėgų švaistymas, tai galėčiau panaudoti savo "argumentuotą nuomonę" tam, kad jis tai greičiau suprastų ir pripažintų, kad aš teisi brunette.gif biggrin.gif Ar geriau nelįst man ir laikytis politikos, kad aš nesikišu į jo verslus, o jis savo atradimus ir praradimus susikuria savarankiškai smile.gif

Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 vasario 2015 - 10:37
QUOTE(Hmmm... @ 2015 02 04, 10:36)
Laba, Amariliai, (ar kitos, kas norėtų pažiūrėt)

Gal gali užmest trečią akį

jo nuomone, reikia dar pusmečio maždaug

Saliut, Hmmm smile.gif trecia akis man pakele nuotaika kokiais 75 proc biggrin.gif o pusmeti perskaiciau kaip pusvalandi biggrin.gif kortas desiu i vakara, sakau, menesi koki as rytais dabar busiu ten, kur kortu geriau netraukt, tai grizus paziesiu biggrin.gif

Plia, trecia akis biggrin.gif Zinai kaip pasakyt, kad nepamirsciau ir nepraleisciau per ziopluma lotuliukas.gif negaliu net pazvengt normaliai, aplinkos nesurpasta likciau, bet noreciau is kedes isvirst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 02 04, 11:44)
Saliut, Hmmm smile.gif trecia akis man pakele nuotaika kokiais 75 proc biggrin.gif o pusmeti perskaiciau kaip pusvalandi biggrin.gif kortas desiu i vakara, sakau, menesi koki as rytais dabar busiu ten, kur kortu geriau netraukt, tai grizus paziesiu biggrin.gif

Plia, trecia akis biggrin.gif Zinai kaip pasakyt, kad nepamirsciau ir nepraleisciau per ziopluma   lotuliukas.gif negaliu net pazvengt normaliai, aplinkos nesurpasta likciau, bet noreciau is kedes isvirst biggrin.gif

Aš visada už tai, kad vadint daiktus tikraisiais vardais biggrin.gif

Gera nuotaika - gero gyvenimo pagrindas, tai kaip sakant, tegu ji ir toliau tokia lieka mirksiukas.gif 4u.gif

Kada bus laiko, tada ir gerai, tikėtina, kad niekur nei vyras, nei verslas taip greit nedings biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 vasario 2015 - 10:49
QUOTE(Amariliai @ 2015 02 04, 01:27)
Sudetinga ta perspektyva. Bet tas zmogus ir santykiai su juo Jums duos daug patirties ir brandos kazkiek. Tiek galiu pasakyt is keliu kortu. Perspektyva laikina ir ne visai maloni, bet pamokos - vertingas dalykas, ateity pravers.

Aciu Amariliai 4u.gif
Bet kaip cia viskas paslaptingai.. g.gif
Ar teisingai supratau, kad su tuo E. laukia tik trumpalaikis romanas ir geriau is viso su siuo zmogumi neprasideti, nes gali blogai baigtis? g.gif Pataisykit prasom, jei klaidingai manau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2015 02 04, 11:24)
Aciu Amariliai  4u.gif
Bet kaip cia viskas paslaptingai.. g.gif
Ar teisingai supratau, kad su tuo E. laukia tik trumpalaikis romanas ir geriau is viso su siuo zmogumi neprasideti, nes gali blogai baigtis? g.gif Pataisykit prasom, jei klaidingai manau  unsure.gif

as neatsimenu dabar kortu derinio, bet jis rode toki dalyka: (cituoju Evka is "Serialo", saltinis - youtube) perspektyva yra tokia, kad perspektyvos nera. Plius maciau iskaudinima Jusu ir tai uzskaitau kaip patirti.

Nu vat kai parasau taip, kad zmogaus neisgasdint, tai nieko tas zmogus nesupranta. Jeigu dedu tiesiai, paskui visada (be isimciu) gaunu is kur nors proto paknisima, kad sitaip pateikti informacijos negalima. Bisky esu pikta del to.

IR po tokiu patirciu tiesiog jeigu galva ne po stalu laikoma arba ne spintoj ir jei nera Veneros, egzaltuojancios zuvy, nu pilkas vingis turi suveikt ir paskui nebekyla klausimu tarologems "jeigu as jam nepaskambinsiu is principo, jis man irgi, ar likimas mus suves " beigi kitas porusis - "sutikau vyra praeinanti, ar cia man skirtasis, ar jis manes neiskaudins". Tegul iskaudina. Vienom karto gana, kitoms 30ties metu reik. Priklauso nuo to, kur laikoma galva ir ar nesudziuvo dar pamirsta kur tais sandeliuke.

Boze, kokia as slyksti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 04 vasario 2015 - 12:20
Amariliai, o man Jūs būtent ir imponuojat, jog nevyniojat žodžių į vatą smile.gif Aišku, ten, tarkim, jei moterį ką tik paliko ar išdavė, tai gal pasirinkus griežtesnį leksikoną, gaunasi toks kaip ir gulinčio spardymas, bet tuo momentu paskauda, bet po to toks spyris į sėdimąją, manau, išeina į naudą, nes padeda nesivoliot savo susikurtose iliuzijose.

Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 02 04, 13:18)
Boze, kokia as slyksti  doh.gif

Pfff... irnesakyk.gif Jei tik tiek šlykštumo visi turėtume, tai pasaulis gražus būtų biggrin.gif

Galvas gydytis visoms, kurios kiekviename praeivyje "galimybių" ieško, reik. Ir to nepasakyti arba jas skatinti - nusikaltimas. IMHO.
Atsakyti