Mielosios, pasidalinkit patirtim, kaip sekėsi susipažinti su vaikino tėvais? Kaip elgėtės, kaip jus priėmė?
Jo mama pati pas mus atvaziavo praejus menesiui po to, kai apsigyvenom kartu
(ta diena kaip tik buvo 9-osios musu menesines) Visai lengvas bendravimas buvo, kai ne as pas ja, o ji pas mus viesejo. Be to, ji labai taktiskas zmogus, tai istiesu lengva buvo. O kai jau nuvaziavom pas juos, tai net nebebuvo to jausmo, kad mes dar nepazistami.
Beje, jie isties daug apie mane zinojo iki tol- brangusis daug pasakodavo

Beje, jie isties daug apie mane zinojo iki tol- brangusis daug pasakodavo
As labai bijojau susitikimo su vaikino tevais, vis atideliojau, issisukinejau ir taip puse metu... Kazkaip bijojau, kad galiu nepatikti, kad manes nepriims..., bet kai nuvaziavome... buvau labai siltai priimta... su jo mama is karto radome bendra kalba, ji - man kaip antra mama. Tevelis jo irgi labai geras.
Dabar mes jau vyras ir zmona, bet su jo tevais as sutariu labai normaliai. Tfu, tfu, tfu..., kad neprisisneketi

Dabar mes jau vyras ir zmona, bet su jo tevais as sutariu labai normaliai. Tfu, tfu, tfu..., kad neprisisneketi

As su vyro tevais susipazinau labai jau paprastai:jie pakviete mus padeti vezti sieno.
teko uosviams itikti ir nebuvo kaip issisukti...dirbau kaip jautis ir labai jau stengiausi, kad tik gera marti buciau...ko nepasakyciau dabar

Kai pirma karta atvykau i Kanada, pirma vakara praleidom visai kitam mieste, o antra diena, kai tik atvykom i jo miesta, jis is karto "Vaziuojam pas mano tevus". Man sirdis i pakulnes nusirito. Kazkaip nebuvau pasiruosusi taip greitai su jais susipazinti. As jam:"Gal kita kuria diena?". Jis:"Ne, jie laukia, vakariene paruosta". Nu ir nuvaziavom. Tai jo motina is karto mane apkabino, pasveikino, kas labai nustebino maniski, nes nei vienos jo drauges iki siol ir net jo pirmosios zmonos ji niekad taip nepasveikindavo. Tevas is karto savo gamybos vyno ant stalo. Pavakarieniavom, pabendravom. Po to dar keleta kartu pietavom ju namuose. Viskas buvo
Kazkur trecioj ar ketvirtoj dienoj jo tevas palanke mus. Kadangi jis vis dar nekalba gerai angliskai
, jie tarpusavy kalbejo kroatiskai, bet as dali pokalbio supratau. Taigi, vienas is jo klausimu buvo "Tai kada zenysites?"
Tevui isejus manisis paklause "Ar supratai, ka mano tevas norejo suzinoti?". As "Aha"

Iki po šiai dienai jo tėvų nepažįstu, o jis ir netempia manęs su jais pažindintis - nors dėl to nė kiek nepergyvenu - nei mes ženytis ruošiamės nei ką, jei labai reikėtų - tai ir susipažintume - bet daba tai nėra jokios būtinybės

Vera, tik tu neregyvenk - jei zmones normalus, tai ir priims normaliai, o jei nenormalus, tai nereikia i tai demesio kreipti.
Man, atsimenu, buvo labai keista pirma karta pas uosvius. Mano tevai tai apie "zenta" sokinejo, kaip isproteje: gal valgyti, gal atsigerti, gal nepatogu, gal ta, gal ana... Na, o mano busimieji uosviai - visiska priesingybe. Pirma karta pas juo nuvaziavome labai velai, kokia 1val. nakties. Mano tevai, aisku, butu sedeje prie vaisiu stalo ir lauke
, o busimieji uosviai ramiai sau miegojo. is ryto atsikeliau velai, kai jau visi papusryciave buvo, atejau i svetaine ir... Uosvis sau ramiai telika ziurejo, o anyta mezge. Pasisveikinom, vardus pasisakem. Jie man sako: "Mes jau pavalgem, o tu saldytuve ko nors pasiieskok...". Mano tevus turbut butu sokas istikes
geroji viso to reikalo puse, kad ir mano vyras taip pripratintas - viskuo pasirupina pats, nereikia sokineti su bliudais aplinkuj ar marskinius lyginti. Stai taip.
Man, atsimenu, buvo labai keista pirma karta pas uosvius. Mano tevai tai apie "zenta" sokinejo, kaip isproteje: gal valgyti, gal atsigerti, gal nepatogu, gal ta, gal ana... Na, o mano busimieji uosviai - visiska priesingybe. Pirma karta pas juo nuvaziavome labai velai, kokia 1val. nakties. Mano tevai, aisku, butu sedeje prie vaisiu stalo ir lauke

Nieko ten Vera baisaus nera tik taip atrodo mano uosviai irgi
nuo pat pirmos susipazinimo dienos

O mano susipažinimas su tuo metu dar būsimu uošviu buvo kuriozinis.
Atėjom su dabartiniu vyru po paskaitų pas jį, tėvo nebuvo namuose. Mes žiūrėdami teliką sukritom į lovą (su visais rūbais) ir apsiklojom. Gryžo namo vyro tėvas ir jam kažko prireikė balkone, o į jį įėjimas iš vyro kambario. Taigi uošvis, lengvai pasibeldęs tik šast į kambarį, akies krašteliu pastebėjo, kad mes gulim lovoj ir dar apsikloję, tai jis net galvos nepasukdamas - į balkoną.
Jam gryžtant vyras sako: "susipažink, tėti, ..." O aš pasimečiau iki negalėjimo. Nei keltis iš lovos ir ranką paspausti, nei toliau likti gulėti.
Na, atsisėdau lovoj, paspaudė uošvis man ranką, pastebėjo, kad apsirengę gulim...
Tai vat toks susipažinimas buvo su vyro tėvu...
Dar dabar negera pasidaro, kai prisimenu
Atėjom su dabartiniu vyru po paskaitų pas jį, tėvo nebuvo namuose. Mes žiūrėdami teliką sukritom į lovą (su visais rūbais) ir apsiklojom. Gryžo namo vyro tėvas ir jam kažko prireikė balkone, o į jį įėjimas iš vyro kambario. Taigi uošvis, lengvai pasibeldęs tik šast į kambarį, akies krašteliu pastebėjo, kad mes gulim lovoj ir dar apsikloję, tai jis net galvos nepasukdamas - į balkoną.

Tai vat toks susipažinimas buvo su vyro tėvu...

Dar dabar negera pasidaro, kai prisimenu

Mano vyras (tuo metu mes dar draugavom)gulejo ligoninej, ir as, kaip mylinti panele ji kasdien lankiau.
Viena penktadienio vakara atvaziavo jo tevas ir pranese, kad sutare su gydytoju, kad maniski paleistu savaitgaliui namo.
Taip jis mus abu suseme ir nuveze pas save namo
O ten jau lauke ir jo mama ir keli giminaiciai ir kava su torciuku
Zodziu jie patys mane suspazindino su savim. Viskas praejo labai sklandziai, nes apie mane jiems jau buvo papasakojes vyras ir jo sesuo.
Viena penktadienio vakara atvaziavo jo tevas ir pranese, kad sutare su gydytoju, kad maniski paleistu savaitgaliui namo.
Taip jis mus abu suseme ir nuveze pas save namo

O ten jau lauke ir jo mama ir keli giminaiciai ir kava su torciuku

Zodziu jie patys mane suspazindino su savim. Viskas praejo labai sklandziai, nes apie mane jiems jau buvo papasakojes vyras ir jo sesuo.
QUOTE (VERA @ 2004 08 16, 18:16) |
Mielosios, pasidalinkit patirtim, kaip sekėsi susipažinti su vaikino tėvais? Kaip elgėtės, kaip jus priėmė? |
na mano busimo vyro tevai issiskyre, taigi man teko pazinsintis du kartus

taciau abiem atvejais buvo viskas gerai

tiek mamai tiek tevui jo patikau,tikiuosi ir dabar tebepatinku

nors pirmas pazindinimasis buvo gana baisokas

manau ta pastebejo jo tevai, ir ivertino, todel musu bendravimas yra siltas ir draugiskas:)
O as dar nesu maciusi jo tevu, nors mes jau draugaujame dvejus metus
Jis pas mane tai buves ne karta, o manes kazkodel pas save niekada nekviecia
Ai, bet as ir nesiruosiu ten eiti ir pazindintis, jei jie nenori