Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

Isadora, man buvo tas pats - per porą draugavimo metų neteko susipažint su uošviais.
Pažintis buvo tik po vestuvių. Na pas mus situacija tokia labai nestandartinė susiklosčius buvo. Ir susipažint su uošviais aš ėjau viena, nes vyras iškart po vestuvių pusmečiui išvažiavo... Jaučiausi klaikiai - maždaug, sveiki, aš jūsų mylimo sūnelio žmona ohmy.gif Buvo labai nejauku. Ir dabar prisiminus šiurpuliukai bėgioja. Tačiau dabar su uošviene sutariam labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Jei atsakyti kaip elgiausi, tai dienos metu ėjau nuoga į anytos virtuvę graužtuko išmest, kol draugas maudėsi po dušu laugh.gif Atsidaro durys, o ten anyta clap.gif
panašiom aplinkybėm susipažinau ir su "dabar jau vyro" broliu smile.gif Niekur nėjau, vyro brolis ieškodamas katės mane ant ištiestos svetainėje sofutės užtiko rolleyes.gif Dabar, kai pagalvoju, tai košmaras..baisiau būti nebegali.. blush-anim-cl.gif

Atvirai pasakius, man tai tie susipažinimai kaip rakštis subinėj. Nemėgstu aš tokių primestinių tradicijų. Būčiau "bevelyjus" vyro giminių iki vestuvių nematyt rolleyes.gif Bet kaip nutiko, taip nutiko..
Atsakyti
O as pirma susipazinau su uosviais (tada ne mintis nekilo, kad jie bus mano uosviai wink.gif ), o paskui tik su vyru....taigi tu sudetingu proceduru buvo isvengta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 08 18, 12:42)
Jei atsakyti kaip elgiausi, tai dienos metu ėjau nuoga į anytos virtuvę graužtuko išmest, kol draugas maudėsi po dušu laugh.gif Atsidaro durys, o ten anyta clap.gif
panašiom aplinkybėm susipažinau ir su "dabar jau vyro" broliu smile.gif Niekur nėjau, vyro brolis ieškodamas katės mane ant ištiestos svetainėje sofutės užtiko rolleyes.gif Dabar, kai pagalvoju, tai košmaras..baisiau būti nebegali.. blush-anim-cl.gif

Atvirai pasakius, man tai tie susipažinimai kaip rakštis subinėj. Nemėgstu aš tokių primestinių tradicijų. Būčiau "bevelyjus" vyro giminių iki vestuvių nematyt rolleyes.gif Bet kaip nutiko, taip nutiko..

Rasma, o kaip jie tave po tokiu "uztikimu" prieme laugh.gif Lietuviai kartais linke po to klijuoti visokias etiketes, kap pasileidele ir panasiai. Pas mus giminej buvo atvejis, kai vyrukas praktiskai nuo altoriaus nuviliojo mergina, pats mete tuometine drauge, su kuria draugavo kelis metus, ir vede naujaja pazistama vos po keliu menesiu, tai kalta buvo jaunoji, tipo pasileidele laugh.gif
Atsakyti
Ir man keista, bet niekas prie manęs neprilipo smile.gif Jokia etiketė nesilaiko laugh.gif
Su anyta labai geri santykiai. Ji rami, gera moteris, neturiu jai jokių priekaištų, o ir man ji kažin ar turėtų. Aš irgi esu šeimyniška, o ko dar bereikia..
Na, su vyro gimine aš bendrauju normaliai..Vyro brolis šaunus vyras (brolis su žmona - mano vaiko krikštatėviai), jo mama paprasta gera moteris, o tėvelis a.a. jau senokai miręs.
Priima mane tokią, kokia esu, beje nesu prasta (pasigirsiu tongue.gif rolleyes.gif ), tai gal ir netaiko man pasileidusios etiketės..Sėdžiu knygom apsikrovusi, daug kuo domiuosi, lavinuosi, dirbu nemažai, kai tuokėmės dar studijavau ir kasdien sugebėjau rūpintis buitimi, nors studijavau kitam mieste ir teko kasdien suvažinėt porą šimtų km. Aišku, ne geroji pažinties pusė, bet ar tai lemia, kad miegojau su savo draugu..visi tai daro, tik bėda, kad aš viena tiek kartų buvau užklupta jau "po to" smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 08 19, 21:33)
Ir man keista, bet niekas prie manęs neprilipo smile.gif Jokia etiketė nesilaiko laugh.gif

Tai tau tada labai pasiseke su vyro gimine thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man nervuku truputi buvo, kai vaziavom pas juos smile.gif As - grynas asfalto vaikas. Sako, jei jau 6 kartos mieste gyvena, tai tu miestietis. Tai ir as tokia smile.gif O jie kaime gyvena. Gyvuleliai ir kiti kaimo "pribombasai" smile.gif Galvojau, kad nesupras manes. Busiu kaip is medzio ten pas juos iskritus. Gal ir buvo panasiai. ypac kai vakare norisi issimaudzius kuna, kojas ir visus kitus galus kremais issitepliot ir pan. biggrin.gif O jie to nedaro, nes vis tiek per tuos kaimo darbus nieko nesijaus sad.gif Tenka truputi ir dabar pakentet, kai savaitgaliui nuvaziuojam, bet tai ne taip daznai buna. O pirma karta mano nervukus apramino tai, kad ka tik is JAV buvau grizus. Darbavausi vasarele. Tai ir mastymas truputi buvo pasikeites. Smegeneles truputi i "man nesvarbu, ka pagalvos" puse sukosi smile.gif
Atsakyti
Aš pirmą kartą su vyro tėvais susipažinau per jo brolio vestuves. Gal, kad tada buvo balius buvo labai paprasta bendrauti, nors iš pradžių kojos ir virpėjo... O dabar labai šiltai bendraujam. smile.gif
Atsakyti
Labai paprastai ir gana greitai - nuvaziavom i vyro (tuometu busimo) gimtaja sali ir susipazinom biggrin.gif Prieme iskart labai draugiskai, tad visuomet labai noriai pas ja vaziuoju. Tad kaledos mums tikra ekskursija po kelias salis - butinai aplankom mano tevus ir vyro mama thumbup.gif
Atsakyti
na paprasciausiai buk savimi.svarbiausia zinai kad tavo vaikinas tave myli ir eik drasiai.bet jo palaikimas svarbus labai.kad nereiktu vienai kampe sidet.
Atsakyti
na man buvo labai lengva clap_1.gif
savo dabartini ir jo tevus pazinojau dar iki musu rimtesniu santykiu,susirinkdavom ten daznai draugai,tai ir paskui nereikejo pazindintis.o kai jie suzinojo,kad mes kartu,buvo keista,bet viskas normaliai.mama gal kazkiek ir apsidziauge,nes as jai atrodziau rimtesne,tai tipo,gal ir ji truputi geresni padarysiu laugh.gif ir padariau... 2.gif ...tiksliau,pagimdziau...bet tada dziauges dar labiau heart.gif
Atsakyti
mano ir vyro (tuomet vaikino) tevu susipazinumas buvo toks: atsikeliu ryte, o jis sako "renkis, vaziuojam". As paklausiau kur, o jis pasake pamatysi. O tas kur buvo jo mamos gimtadienis. Kadangi viskas vyko labai staigiai, tai net nesuspejau sureaguoti.
Atsakyti