Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

Man patiko ne pats susipažinimas,o jo tėvų reakcija į mane. Tipo jos labai ryškiai dažytos lūpos ir nagai,vadinasi bloga. blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Isadora @ 2004 08 17, 23:11)
O as dar nesu maciusi jo tevu, nors mes jau draugaujame dvejus metus unsure.gif Jis pas mane tai buves ne karta, o manes kazkodel pas save niekada nekviecia g.gif Ai, bet as ir nesiruosiu ten eiti ir pazindintis, jei jie nenori tongue.gif

Isadora, man buvo panašiai. Jis pas mno tėvus važiuodavo kartu su manim (kartą per mėnesį),o pas jo - nė karto nevažiavau. Vieną kartą neiškenčiau ir paklausiau: kodėl negaliu nuvažiuoti. Atsakymas paprastas: su mano tėvais susipažinsi prieš vestuves. Ilgai nesupratau kodėl, bet dabar turiu atsakymą. Jiems bet kokia marti būtų bloga. Tai jis mane norėjo apsaugoti nuo motinos priešiškumo. Ir aš jam už tai dėkinga. Susipažinau su jo tėvais likus 1 mėn. iki vestuvių. Jiems jau nebeliko nieko kito, kaip priimti tą faktą. Tuo labiau, kad aš laukiausi, tai jiems nebebuvo laiko ir argumentų atkalbėti nuo vestuvių. Nors ir dabar nuvažiavus vis guodžiasi, kad anksti vedė mad.gif .
Atsakyti
As jo motynai labai patikau, ir ji man visai nieko pasirode. Draugiska smile.gif
Atsakyti
Aš jo motinai irgi patikau, ji žinojo, kad aš būsiu jos marti. Svarbiausia manau elgtis natūraliai ir viskas bus gerai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai kai pazindinausi tai vos nenumiriau is juoko biggrin.gif Mama labai graziai mane prieme i savo namus, pasikalbejom, susipazinom. Nu bet jo tevas... doh.gif Gedijosi net i mane paziureti biggrin.gif Visa laika ziurejo telika, ko paklausdavau- atsakydavo mirksiukas.gif Nu pagalvojau, gal as cia kaip nors ne taip atrodau...ar ka... Bet veliau priprato thumbup.gif
Atsakyti
Aš pirmą kart tai susipažinau per pusryčius, jau kokia gėda buvo blush2.gif Iš vakaro gerai pabaliavojom ir nebuvo galimybių man grišt mano, tai važiavau pas jį. Ryte atsikėliau ir jo mama jau kviečia prie stalo pusryčiauti, tai taip ir susipažinau pirma kart, antras kartas irgi buvo nelabai koks. Atvažiavom ir ten dar dvi merginos žiūriu cepelinus daro, tos merginos tai jo brolių draugės. Nes jie šeimoj 3 bernai ir tada dar nei vienas nebuvo vedes. Jos daro cepelinus o aš pasisiūliau padėt, bet jo mama sako nereikia dar nagus nusilauši, tai taip nesmagu buvo kad ojojoj. Bet dabar santykiai labai geri, esu mylimiausia marčiukė.
Atsakyti
Mano vyras (tuo metu draugas) nieko apie mane mamai nesake, tiesiog viena diena, kai pirma karta pakviete mane i savo namus, pasake mamai, kad ateis draugas. O jos nuostabai pasirode drauge, ir jinai is karto suprato kad cia rimtai. Su ja daug ta vakara kalbeti neteko, bet po kazkiek laiko susipazinom geriau ir dabar labai gerai sutariam. Is pradžiu tai ne labai kas buvo, nes kazkaip buvo nusistaciusi pries marcia-ruse ir raudonplauke ir bijojo, kad susituoksime dar budami studentai. Bet paskui suprato, kad tai nesvarbu ir ivertino mane. mirksiukas.gif

Taigi nebijokit anytu! Svarbiausia kad jusu isrinktasis gerai apie jus galvotu ir turetu savo galva ant peciu. O jeigu seimoje bus viskas gerai, ir vyras bus patenkintas, tai reta anyta nepriims savo marcios.
Atsakyti
Mano pirmoji pažintis su anyta buvo "nepamirštama"

Na nuėjau aš į svečius. Sėdim, žiūrim televizorių, arbatą geriam ramiai friends.gif
Į kambarį įeina mano būsimoji anytą ir meiliai nusišypsojusi taria: ir dar vieną k.. parsivedei. Žinoma, aš į ašaras ir pro duris
Kitą kartą, gal po pusmečio vėl ten apsilankiau, žinoma jį atsiprašinėjo. paskui visokių testų man atlikti prigalvodavo swoon.gif Pvz: kiek arbatžolių į arbatinuką dėsi, kokį vandenį arbatai pilsi...

Nereikia net ir sakyti, kad draugėmis niekada ir netapome

Atsakyti
mane prieme puikiai ir jo tevas ir jo mama.Sutariam puikiai, nesisikundziu smile.gif blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pavadintu mane "k.." zinai, tai ir suneli pasiusciau jauciu ax.gif
Atsakyti
aš oficialiai pažindintis nevažiavau. tiesiog po eilinio pasimatymo jis pakviet arbatos, nes buvom sušalę. o jo tėvai namuose buvo. nieko, atėjau pasilabinom, sulindom į jo kambarį. jo mama po to mum arbatos atnešė ir sūnelį aprėkė, kad draugės nevaišina. tai tiek.
mažai pas juos būdavom, nes turi jis brolį 10 metų ajunesnį, tai tas kaip toj reklamoj "ką čia darot?" - "skalbiam"... mėgdavo nepasibeldęs į kambarį įsirauti doh.gif tai eidavom pas mane į namus, kur visi žino - durys uždarytos, pasibelsk tongue.gif
Atsakyti
Mano susitikimas su ex-baikino tevais ivyko netiketai ir paprastai. Tiesiog viena vakara sugalvojom atsigert arbatos, ir jis nusiveze i savo namus (vaziuodavom arba pas ji, arba pas mane, arba i kokia kavine). Nesitikejau susitikt su jo tevais, nes jau ne viena karta ten buvau apsilankius, bet jie arba miegodavo, arba namie nebudavo... Bet takart buvo... Pasilabinom, jis pristate mane, ir tiek. Pasidarem virtuvej arbatos ir nukeliavom i jo kambari...

Mano mama elgiasi visai kitaip: nesa arbatos, vaisiu ar koki kepsni paruosus unsure.gif Jai be proto smalsu... unsure.gif Tai kazkaip stengiuos per daug savo namuciuos nebuti su vaikinu mirksiukas.gif
Atsakyti