Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

Pirmas susitikimas vyko ne tik su tevais, bet ir dauguma gimines nariu per baliu biggrin.gif nesibaiminau labai, nors aisku nedrasu buvo, bet kai jau sokdino visi vyrai, tuomet apsilau ir baimes ne gramo neliko smile.gif
Atsakyti
Buvo labai nejauku.. elgiausi kaip drovi maža mergaitė doh.gif
Atsakyti
as su savo vyro tevais susipazinau per jo 18 gimtadieni,mes dar tada kaip ir nedraugavom tik jis vis pas mane ateidavo i svecius biggrin.gif .tai va pas ji atejau su bendrais pazistamais draugais ir visa kelia jiems aiskinau kais as ten atrodysiu atejau pati lotuliukas.gif .sake nepergyvenk viskas bus gerai,taip ir buvo smile.gif .labai tolerantiski linksmi zmones vis ziurejo i mane ir sypsojosi.biskuciuka jauciausi nejaukiai ax.gif ,bet cia dar nieko sokiu metu kaip griebe mane buciuot (pirma karta) tas mano vyras bigsmile.gif maniau is gedos numirsiu,o dar atsisuku o jo mama ziuri ir sypsosi doh.gif blush2.gif ,tai va nuo to laiko pradejom rimtai draugaut,o po menesio visa gimine pazinojau nes sventem jo mociutes 70jubilieju thumbup.gif
Atsakyti
Vien pagalvojus apie pzindinimasi su MB tevais, susuka skrandi.... unsure.gif Pirmojo tevai buvo toli grazu ne auksiniai, santykiai buvo kosmariski ir dabar vien zodis-uosviai fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
Susipažinau per Kalėdas, jau net gerai nepamenu, kaip tiksliai jaučiausi g.gif žinau, kad buvo nedrąsu, jaudinausi, bet priėmė mane gerai, todėl ir visos baimės po pirmojo susitikimo išgaravo 4u.gif
Atsakyti
Susipazinau pries keleta metu atostogose, Tenerifeje, abi puses buvo labai nedrasios, bet paskui, siaip ne taip isijudejo bendravimas ir viskas puiku, labai geri ir malonus zmones smile.gif
Atsakyti
Na pirmiausia tai mano vyriukas susipažino su mano tevais, o vėliau nusitempė mane susipažinti su savaisiais, baimes nebuvo tik jauduliukas kankino biggrin.gif Aš labiau bijojau kai teko supažindint mūsų abiejų tėvelius cool.gif Susipažinau su tėvais, močiute, baba, tetos šeima...žodžiu visa gimine biggrin.gif Nežinau gal pradžioje šiek tiek buvo sunkiau bendrauti su jo mama, bet dabar esam draugės. Ją visad vadinu mamyte ir galiu papliurpt apie bet ką smile.gif Na man jo visa giminė yra kaip mano... Papuoliau į nuostabią šeimyną wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaskare: 06 balandžio 2011 - 13:46
Sveiki, smile.gif
nepavadinčiau tai problemėle, tačiau po 8mėn draugystės su vaikinu(juokingai mažai), taip ir neteko susipažinti su jo tėvais. Žinoma nenorėčiau kažkokios užstalės, kada abi šalys priverstos kalbėtis apie orą ir pažindintis, tai galėtų įvykti visai netikėtai, parduotuvėje, gatvėje. Su mano tėvais ji susipažino vos po poros mėnesių draugystės, taipat netikėtai mano namuose, ir jau po to karto vis dažniau ėmėm leisti laiką pas mane (šaltą žiemą niekur nesidėsi). Su tėvais sutaria kaip su draugais, jau ir kalba apie važiavimą pas mane į sodą susipažinti su visu šusniu giminių. Taip, smagu, jog nevengia tėvų ir nesislapsto, bet kaip jaustis man, kai su jo motina (tėvo neturi), paskubomis pasisveikinau per atstumą ir tuo baigėsi visa pažintis. Ar tai normalu tarp vyrų, slėpti savo draugę, nesikviesti namo arbatos, o nuolat sėdėti pas merginą ir pietauti su jos tėvais prie vieno stalo? biggrin.gif ar turėčiau apie tai su juo kalbėti, prašytis supažindinama su motina? o gal jis nežiūri į mane rimtai ir nemato reikalo supadindinimams?
Atsakyti
Aš su draugo tėvais susipažinau praėjus porai mėnesių nuo pažinties pradžios. Kažkaip viskas vyko labai normaliai, dabar ir šventes kartu švenčiam, ir giminę pažįstu, visi labai geri žmonės. O vat su savo puse dar nesupažindinau, nors draugaujam jau ketvirtus metus. Na, su mama yra susipažinęs, kai ji buvo atvykus pas mus. O va į savo kraštą draugo nesivežu. Ir pati nelabai ten važiuoju ir nematau reikalo jį ten vežtis. Tiesiog nėra artimo bendravimo su gimine, šeima, todėl ir poreikio pažindinti nėra. Galbūt ir vaikinams taip būna. Tai visiškai nereiškia, kad aš nerimtai žiūriu į draugą ar pan. Juk ne su šeima/gimine draugauja. Juolab, kai ji nėra labai darni.
Atsakyti
QUOTE(trečiadienė @ 2013 05 05, 07:49)
Sveiki,  smile.gif
nepavadinčiau tai problemėle, tačiau po 8mėn draugystės su vaikinu(juokingai mažai), taip ir neteko susipažinti su jo tėvais. Su mano tėvais ji susipažino vos po poros mėnesių draugystės, taipat netikėtai mano namuose, ir jau po to karto vis dažniau ėmėm leisti laiką pas mane (šaltą žiemą niekur nesidėsi). ar turėčiau apie tai su juo kalbėti, prašytis supažindinama su motina? o gal jis nežiūri į mane rimtai ir nemato reikalo supadindinimams?

Atrodo tarsi skaityciau apie save biggrin.gif as su jo tevais taip pat susipazinau po 8men draugystes, kai tuo tarpu jis su manaisiais susipazino po poros men...irgi vis pagalvodavau kodel jis manes nesupazindina su savais, bet po to gavosi taip kad viskas susiplanavo...MB baiginejo univera ir jo tevai, mociute ir brolis turejo ten but to pasveikint, as taip pat buvau pakviesta. Vat taip ir susipazinom smile.gif atsimenu kad labai labai jaudinausi, tuo labiau kad tevai ir mociute is karto (broli jau pazinojau seniau). Bet viskas buvo gana gerai, mes po to visi pietu i restorana nuejom, tai pradejus skanaut vyna visi labai draugiskai kalbet pradejom blush2.gif biggrin.gif

Jums, treciadiene, manau reiktu pakalbeti su saviskiu, graziai ir paprastai, nepradeti tarsi kokio didziulio dalyko spresti ar pan, bet tiesiog pasakyt kad jus tai siek tiek neramina, nes jis pazysta jusu seima o jus jo - ne, ir tai jus vercia jaustis nevertinamai arba kaip pati sakot kad tarsi jis neziuri i jus rimtai. Nors manau kad jis tikrai rimtai ziuri i jus, visgi jau 8 men kartu (ir nesakykit kad cia labai mazai laiko, kiti ir susituokt sugeba per tiek laiko) tiesiog gal nepagalvoja apie tai ir nezino kad jums svarbu... 4u.gif MB brolis man karta pasake, kai as su juo kalbejau ta tema, kad greiciausiai MB tiesiog nepagalvodavo apie tai, nes as tuo metu buvau svarbiausia jo gyvenime ir jam tiesiog nesaudavo i galva dar kazkokie cia formalumai, kaip pazindinimas su tevais biggrin.gif gal ir jusiskiui tas pats ax.gif
Atsakyti
su B tevu susipazinau po 6 men draugystes. kazkaip labai paprastai, be ypatingu stresu smile.gif B su mano mama susipazino gal praejus 9 men nuo draugystes, kai ligoninej gulejau, susidure netycia biggrin.gif be jokiu ten oficialiu pazindinimusi, vakarieniu pas mus gavosi, paprastai "sveiki-sveiki" g.gif
Atsakyti
Pakalbėjau su saviškiu, ir pati po kelių trumpų pabūvimų jo namuose įsitikinau, jog jo mama labai drovi moteriškė, ir be to nemoka gerai lietuvių kalbos, dėl ko šiek tiek gėdijasi. Bet kaip ir pats sakė, jog su laiku viskas keisis ir kaip nors rasim bendrą kalbą. biggrin.gif
Atsakyti