QUOTE(trečiadienė @ 2013 05 05, 07:49)
Sveiki,
nepavadinčiau tai problemėle, tačiau po 8mėn draugystės su vaikinu(juokingai mažai), taip ir neteko susipažinti su jo tėvais. Su mano tėvais ji susipažino vos po poros mėnesių draugystės, taipat netikėtai mano namuose, ir jau po to karto vis dažniau ėmėm leisti laiką pas mane (šaltą žiemą niekur nesidėsi). ar turėčiau apie tai su juo kalbėti, prašytis supažindinama su motina? o gal jis nežiūri į mane rimtai ir nemato reikalo supadindinimams?
Atrodo tarsi skaityciau apie save

as su jo tevais taip pat susipazinau po 8men draugystes, kai tuo tarpu jis su manaisiais susipazino po poros men...irgi vis pagalvodavau kodel jis manes nesupazindina su savais, bet po to gavosi taip kad viskas susiplanavo...MB baiginejo univera ir jo tevai, mociute ir brolis turejo ten but to pasveikint, as taip pat buvau pakviesta. Vat taip ir susipazinom

atsimenu kad labai labai jaudinausi, tuo labiau kad tevai ir mociute is karto (broli jau pazinojau seniau). Bet viskas buvo gana gerai, mes po to visi pietu i restorana nuejom, tai pradejus skanaut vyna visi labai draugiskai kalbet pradejom
Jums,
treciadiene, manau reiktu pakalbeti su saviskiu, graziai ir paprastai, nepradeti tarsi kokio didziulio dalyko spresti ar pan, bet tiesiog pasakyt kad jus tai siek tiek neramina, nes jis pazysta jusu seima o jus jo - ne, ir tai jus vercia jaustis nevertinamai arba kaip pati sakot kad tarsi jis neziuri i jus rimtai. Nors manau kad jis tikrai rimtai ziuri i jus, visgi jau 8 men kartu (ir nesakykit kad cia labai mazai laiko, kiti ir susituokt sugeba per tiek laiko) tiesiog gal nepagalvoja apie tai ir nezino kad jums svarbu...

MB brolis man karta pasake, kai as su juo kalbejau ta tema, kad greiciausiai MB tiesiog nepagalvodavo apie tai, nes as tuo metu buvau svarbiausia jo gyvenime ir jam tiesiog nesaudavo i galva dar kazkokie cia formalumai, kaip pazindinimas su tevais

gal ir jusiskiui tas pats